Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
 

Τι είναι το καλτσομπάσκετ? Και το φουσκωμένο μπαλόνι? Διαβάστε εδώ περισσότερα.

 
Αστείες και εντυπωσιακές ζωγραφιές με μπουρμπουλήθρες! (απο 2 ετών)

Φτιάξτε πολύ εύκολα μικρές και μεγάλες κατασκευές, σπίτια, διαστημόπλοια και ότι άλλο τραβάει ο νούς σας! Η τεχνική αυτή αποτελεί μια πολύ διασκεδαστική εισαγωγή στην γλυπτική και αρχιτεκτονική (απο 3 ετών) και φυσικά εξαιρετική εξάσκηση της λεπτής κινητικότητας.

 
Οδηγίες για να φτιάξετε μια πρόσκληση για μια μαγική γιορτή!

Νέα ευρωπαϊκή τηλεφωνική γραμμή στήριξης παιδιών και εφήβων 116 111

 
Το βιβλίο αυτό μπορεί να βοηθήσει τον γονέα και τον εκπαιδευτικό να μεταφέρει με ευχάριστο τρόπο την σοβαρότητα και την επικινδυνότητα του ηλεκτρονικού εκφοβισμού.

Η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της έρευνας ολοκληρώθηκε με το 11ο κατά σειρά θεματικό τεύχος "Έφηβοι στην Ελλάδα και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες: Διακρατικές διαφορές".

 
Από την 1η Σεπτεμβρίου έως την 15η Νοεμβρίου 2011, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διεξάγει έναν διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά. Ένας δορυφόρος του Προγράμματος Galileo θα εκτοξευτεί στο διάστημα με το όνομα του νικητή του διαγωνισμού, από τη χώρα μας. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά 9 έως 11 ετών, που διαμένουν στην Ελλάδα.

Τα νέα του ParentsCafe.gr: επισκεφθείτε το πρώτο μας εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά νηπιαγωγείου και πρώτων τάξεων του δημοτικού.

 
Μια πολύ οικονομική και οικολογική λύση αντί να αγοράσετε έτοιμα πλαστικά αυγά για το συμβολικό παιχνίδι των παιδιών σας (απο 5 ετών).

Παραστάσεις για παιδιά 3 - 8 ετών, απο το "Θέατρο της κούκλας!" που όπως πάντα μαγεύει μεγάλους και μικρούς. Ο ιδανικός χώρος για την πρώτη επίσκεψη του παιδιού σας σε κουκλοθέατρο.

 
Πώς να φτιάξετε ένα κουτάκι? Τετράγωνο ή σαν πυραμίδα? Ένα ούφο? Μια μίνι ινδιάνικη σκηνή για τα πλειμομπίλ? Τα βίντεο έχουν όλα οδηγίες και υπότιτλους. Τα παιδιά μπορούν να εξασκηθούν στο διάβασμα (βλέπε υπότιτλοι) ενώ τα μεγαλύτερα μαθαίνουν παράλληλα και έννοιες της γεωμετρίας.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα περιγραφή για το τι είναι το θεατρικό παιχνίδι - απο την Γ.Καλλιβρετάκη.

 
Διαβάστε για τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε καθημερινά και συμπληρώστε το κουίζ για να διαπιστώσετε αν είναι ορθές οι διατροφικές επιλογές των παιδιών σας

Τί μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τα παιδιά σας να τρώνε σωστά

 
Ήρθε η κατάλληλη εποχή να επισκεφθείτε το μεγαλύτερο ζωολογικό κήπο της Αθήνας!


2

ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008