➔ ParentsCafe.gr

Έλα να παίξουμε: Εγγραφές 2009-2010

Διαβάστε εδώ για τις ομάδες Οικογενειακής Δημιουργικής Απασχόλησης που πραγματοποιούνται στο “Έλα να παίξουμε” καθώς και για τις εγγραφές στο νέο παράρτημα Νηπιαγωγείου, στο Χαλάνδρι – για την φετεινή χρονιά πραγματοποιείται 25% έκπτωση στα δίδακτρα όλης της χρονιάς για τους δημότες Χαλανδρίου & Αγ.Παρασκευής.

Στο “Έλα να παίξουμε” συνεχίζονται για δέκατη χρονιά οι ομάδες Οικογενειακής Δημιουργικής Απασχόλησης.

Διαφημίσεις

Απο το Δελτίο Τύπου του ” Έλα να παίξουμε “:

Εγγραφές για το Νηπιαγωγείο με έκπτωση στους δημότες Χαλανδρίου & Αγ.Παρασκευής

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Νηπιαγωγείο, που στεγάζεται στο παράρτημα Χαλανδρίου, στην οδό Αριστείδου 46Α γωνία Σωκράτους.

Μετά την πρώτη χρονιά στον νέο χώρο του Έλα να παίξουμε – ένας χώρος ο οποίος δημιουργήθηκε με όλες τις προδιαγραφές του νέου υπουργικού διατάγματος, ετοιμαζόμαστε για την δεύτερη χρονιά του νέου Νηπιαγωγείου.

Σημείωση – για την φετεινή χρονιά υπάρχει έκπτωση 25% στα δίδακτρα για δημότες Χαλανδρίου & Αγ.Παρασκευής!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 210 6775332.

 

Ομάδες Οικογενειακής Δημιουργικής Απασχόλησης,

(Για παιδιά απο 18 μηνών έως και 3 ετών)

Οι ομάδες οικογενειακής δημιουργικής απασχόλησης δίνουν την ευκαιρία σε γονείς και παιδιά να συμμετέχουν σε ένα οργανωμένο πρόγραμμα που σταδιακά προετοιμάζει τα παιδιά για την ένταξή τους στο σχολικό περιβάλλον.

Οι γονείς, με την ενεργή τους συμμετοχή, βοηθούν τα παιδιά στην πρώτη τους κοινωνικοποίηση εκτός σπιτιού.

Πειραματισμοί με νέα υλικά και τεχνικές, παιχνίδια επικοινωνίας και συνεργασίας, θεματικές ενότητες και βιωματικές δραστηριότητες συμβάλλουν στην ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών (συναισθηματική, κοινωνική, κινητική και γνωστική).

Οι δραστηριότητες προτείνονται από εκπαιδευμένους  παιδαγωγούς που προσφέρουν ένα συναρπαστικό και ζεστό περιβάλλον μέσα στο οποίο τα παιδιά μπορούν να αναπτυχθούν και να μάθουν ενεργητικά.

Μέσα απο το πρόγραμμα αυτό, τα παιδιά εκφράζονται και διασκεδάζουν, ενισχύοντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή τους και την αυτοεικόνα τους.

Οι ομάδες αυτές έχουν στόχο:

  • να βοηθήσουν τους γονείς να έρθουν πιό κοντά στα παιδιά τους, μέσω του παιχνιδιού,
  • να εξοικειώσουν τα παιδιά με τον χώρο του σχολείου και την έννοια της δασκάλας έτσι ώστε να συνδυάσουν αυτά με κάτι πάρα πολύ θετικό, απο την στιγμή που έχουν κοντά τους γονείς τους,
  • να εξασκήσουν την λεπτή και την αδρή κινητικότητα των παιδιών.
  • να περάσουν οι γονείς και τα παιδιά ένα ευχάριστο δημιουργικό και διασκεδαστικό απόγευμα.

Στις συναντήσεις οι γονείς καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά, (όχι απλώς να παρευρίσκονται δηλαδή στον χώρο) και να υποστηρίξουν το παιδί τους σε όποια του προσπάθεια να πλησιάσει τα άλλα παιδιά ή να χρησιμοποιήσει διάφορα υλικά, ένα πινέλο ή κόλλα. Μπορούν αν θέλουν να συμμετάσχουν και οι δύο γονείς.

Κάθε συνάντηση συμπεριλαμβάνει κατασκευές με ποικίλλα υλικά (χρώματα, ζυμάρια, μαγειρική) με διάφορα θέματα, ένα μικρό διάλλειμα και ένα σκέλος με μουσικοκινητικά παιχνίδια.

Διαφημίσεις


Οι ομάδες συναντιούνται μία φορά την εβδομάδα για 10 συνεχόμενες συναντήσεις, για τις οποίες το κόστος είναι 220 ευρώ. Κάθε ομάδα έχει απο 5 εώς και 9 οικογένειες που συμμετέχουν.

“Έλα να παίξουμε”, Εργαστήρι έκφρασης και δημιουργικής ανάπτυξης, 210 6775332 Μαραθωνοδρόμων 123 & Σ.Δέλτα 1,  Π.Ψυχικό 15452.

“Έλα να παίξουμε – το Νηπιαγωγείο “,   Αριστείδου 46 Α &  Σωκράτους, 210 6817710 Χαλάνδρι.

. Bιβλία ENCA Kids in Athens LaLeche Online Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Origami S.O.S. STEM vbac Όρια Αγόρια Αδερφάκι Αθήνα Αθλητισμός Αιματολογική εξέταση Ανάπτυξη Ανακύκλωση Απόκριες Ασφάλεια Ασφάλιση Αυτισμός Αυτοάνοσα Βάφτιση Βίντεο Βιβλιάριο Υγείας Βιβλιοθήκες Βοήθεια Βρώμικο παιχνίδι Γεωγραφία Γεωμετρία Γλουτολίνη Γυναικολογία Δημιουργικότητα Διάστημα Διαγωνισμοί Διαδίκτυο Διαδραστικό Διαζύγιο Διακρίσεις Διατροφή Δικαιοσύνη Δώρο Εγκυμοσύνη Εθελοντισμός Ειδική Αγωγή Εκδρομή Εκπαίδευση Εκτυπώσεις Εκφοβισμός Εμβόλια Εξωσωματική Επιμέλεια Επιστημονικά νέα Ευεξία Εφηβεία Εφημερίες Ζάχαρη Ζήλεια Θεσσαλονίκη Θετική ενίσχυση Θηλασμός Θυμός Ιατρική Ιστορία Καλοκαίρι Καρκίνος Κατάθλιψη Κορωνοϊός Κουράκης Κουτάκι Κρίση ΛΟΑΤΚΙ Λεπτή Κινητικότητα Μαθηματικά Μαιευτήρια Μουσεία Μουσική Μυθολογία Νεογέννητο Νηπιαγωγείο Νησί Νοσοκομεία Ξύλο Ολοήμερο Ουρολογία Πάρτυ Πάσχα Παιδικός Παιχνίδια Παλιές κακές συνήθειες Πανεπιστήμιο Παππούς & Γιαγιά Παχυσαρκία Πετιμέζι Ποτέ πια μόνα Προγεννητική Προς Ετήσια Ανανέωση Πρωτοχρονιά Σαπουνόφουσκες Σαπούνι Σεμινάρια Σπίτι Συμβουλές Σώμα Ταξίδι Ταυτότητα φύλου Τηλεόραση & Η/Υ Τοκετός Τυρί ΥΛΑ Υποστήριξη Φαρμακεία Φθηνές κατασκευές Φόρουμ Φύση Χανιά Χαρτί Χορηγία Επικοινωνίας Χριστούγεννα Χρυσόσκονη Χωρίς Ζάχαρη


This is the First Placement in the SidebarThis is the Second Placement in the Sidebar
"Με την παραμονή σας σε αυτή τη σελίδα συμφωνείτε στους όρους χρήσης & την πολιτική απορρήτου/cookies. Το φόρουμ συζητήσεων είναι δημόσιο. Θα είναι καλό να τηρείτε την ανωνυμία σας και να μην δημοσιεύετε πληροφορίες που σας ταυτοποιούν. Ότι δημοσιεύετε στο διαδίκτυο μένει για πάντα στο διαδίκτυο. "

      © parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008
Υποστηρικτές: