Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Επικαιρότητα

Τα νέα μας!

Σεμινάρια

 

Σάββατο και Κυριακή 20&21 Ιουνίου, 10πμ-8μμ, δραστηριότητες, παιχνίδια, κηπουρική, κατασκευές για τα παιδιά & έκθεση βιβλίου, είσοδος ελεύθερη

 
Εδώ τοποθετούνται τακτικά οι δράσεις και τα νέα σχετικά με την απομάκρυνση των γονέων κατά την διάρκεια ιατρικών πράξεων στα τέκνα τους

Αυτό το καλοκαίρι 35.000 παιδιά θα πάνε ΔΩΡΕΑΝ κατασκήνωση με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για άνεργους και μισθωτούς. Εγγραφές εώς 25/5/15 !!

 
Συναντήσαμε την Κυριακή, την παιδική χαρά του Ζαππείου κλειστή. Τελικά είναι και οι άλλες παιδικές χαρές κλειστές;

Τι είναι η έκλειψη ηλίου;

 
Ομιλία με ελεύθερη είσοδο στο Δημαρχείο Κηφισιάς, διοργανωτής το Ηλιτόμηνον, (ΜΚΟ για την φροντίδα πρόωρων νεογνών).

Απο τις 10πμ-10μμ, θα υπάρχουν παιχνίδια για παιδιά, όπως και ενημερωτικές ομιλίες. Helexpo Αμαρουσίου.

 
Όλες οι Εκδηλώσειες για την εβδομάδα θηλασμού 2014.

ΘΗΛΑΣΜΟΣ: Πετυχαίνοντας το στόχο - ο τίτλος της φετεινής ημερίδας του Mitrikosthilasmos.com, στο NJV Athens Plaza. Είσοδος ελεύθερη.

 
Διαγωνισμός ζωγραφικής της Αλλεργιολογικής εταιρείας σε συνεργασία με το Χαμόγελο του παιδιού. Συμμετοχές εώς 3.Οκτωβρίου!

Συνεντεύξεις βιβλιοθηκών που συμμετέχουν στο Future Library 2014 - Επιλέξαμε κάποιες πιο μακρινές!

 
140 βιβλιοθήκες σε περισσότερες από 100 πόλεις της Ελλάδας συμμετέχουν με πολλές δραστηριότητες, για 3η συνεχή χρονιά. Είσοδος Ελεύθερη.

Περίπου 90 εκατομμύρια παιδιά που θα είχαν πεθάνει εάν τα ποσοστά θνησιμότητας είχαν παραμείνει στα επίπεδα του 1990, σώθηκαν. Όμως, περίπου 6,6 εκατομμύρια (!) παιδιά κάτω των 5 ετών πέθαναν το 2012.

 
Έκθεση-αφιέρωμα στο παιδικό παιχνίδι, απο τον Δήμο Αθηναίων. Προστέθηκαν νέες εκδηλώσεις!

Οι πίνακες ανακοινώσεων προσφέρουν άμεση θεματολογική και γεωγραφική ενημέρωση στους αναγνώστες μας . Εδώ δημοσιεύονται απο 1/1/13 εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ή ελεύθερης εισόδου.

 
Στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής-ΕΠΙΨΥ λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή βοήθειας για τις ψυχικές διαταραχές, ιδιαίτερα χρήσιμη στις μέρες μας λόγω των πολλών προβλημάτων που συνεπάγεται η οικονομική κρίση.


2ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008