Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Επικαιρότητα

Τα νέα μας!

Σεμινάρια

 
Έλα να παίξουμε: Εγγραφές για την σχολική χρονιά 2009-2010
01/07/2009

Στο "Έλα να παίξουμε" συνεχίζονται για δέκατη χρονιά οι ομάδες Οικογενειακής Δημιουργικής Απασχόλησης.

Απο το Δελτίο Τύπου του " Έλα να παίξουμε ":

Εγγραφές για το Νηπιαγωγείο με έκπτωση στους δημότες Χαλανδρίου & Αγ.Παρασκευής

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Νηπιαγωγείο, που στεγάζεται στο παράρτημα Χαλανδρίου, στην οδό Αριστείδου 46Α γωνία Σωκράτους.

Μετά την πρώτη χρονιά στον νέο χώρο του Έλα να παίξουμε - ένας χώρος ο οποίος δημιουργήθηκε με όλες τις προδιαγραφές του νέου υπουργικού διατάγματος, ετοιμαζόμαστε για την δεύτερη χρονιά του νέου Νηπιαγωγείου.

Σημείωση - για την φετεινή χρονιά υπάρχει έκπτωση 25% στα δίδακτρα για δημότες Χαλανδρίου & Αγ.Παρασκευής!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 210 6775332.

 

Ομάδες Οικογενειακής Δημιουργικής Απασχόλησης,

(Για παιδιά απο 18 μηνών έως και 3 ετών)

Οι ομάδες οικογενειακής δημιουργικής απασχόλησης δίνουν την ευκαιρία σε γονείς και παιδιά να συμμετέχουν σε ένα οργανωμένο πρόγραμμα που σταδιακά προετοιμάζει τα παιδιά για την ένταξή τους στο σχολικό περιβάλλον.
 
Οι γονείς, με την ενεργή τους συμμετοχή, βοηθούν τα παιδιά στην πρώτη τους κοινωνικοποίηση εκτός σπιτιού.

Πειραματισμοί με νέα υλικά και τεχνικές, παιχνίδια επικοινωνίας και συνεργασίας, θεματικές ενότητες και βιωματικές δραστηριότητες συμβάλλουν στην ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών (συναισθηματική, κοινωνική, κινητική και γνωστική).

Οι δραστηριότητες προτείνονται από εκπαιδευμένους  παιδαγωγούς που προσφέρουν ένα συναρπαστικό και ζεστό περιβάλλον μέσα στο οποίο τα παιδιά μπορούν να αναπτυχθούν και να μάθουν ενεργητικά.

Μέσα απο το πρόγραμμα αυτό, τα παιδιά εκφράζονται και διασκεδάζουν, ενισχύοντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή τους και την αυτοεικόνα τους.   

Οι ομάδες αυτές έχουν στόχο:

  • να βοηθήσουν τους γονείς να έρθουν πιό κοντά στα παιδιά τους, μέσω του παιχνιδιού, 
  • να εξοικειώσουν τα παιδιά με τον χώρο του σχολείου και την έννοια της δασκάλας έτσι ώστε να συνδυάσουν αυτά με κάτι πάρα πολύ θετικό, απο την στιγμή που έχουν κοντά τους γονείς τους, 
  • να εξασκήσουν την λεπτή και αδρή κινητικότητα των παιδιών. 
  • να περάσουν οι γονείς και τα παιδιά ένα ευχάριστο δημιουργικό και διασκεδαστικό απόγευμα.

Στις συναντήσεις οι γονείς καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά, (όχι απλώς να παρευρίσκονται δηλαδή στον χώρο) και να υποστηρίξουν το παιδί τους σε όποια του προσπάθεια να πλησιάσει τα άλλα παιδιά ή να χρησιμοποιήσει διάφορα υλικά, ένα πινέλο ή κόλλα. Μπορούν αν θέλουν να συμμετάσχουν και οι δύο γονείς. 

Κάθε συνάντηση συμπεριλαμβάνει κατασκευές με ποικίλλα υλικά (χρώματα, ζυμάρια, μαγειρική) με διάφορα θέματα, ένα μικρό διάλλειμα και ένα σκέλος με μουσικοκινητικά παιχνίδια.

Οι ομάδες συναντιούνται μία φορά την εβδομάδα για 10 συνεχόμενες συναντήσεις, για τις οποίες το κόστος είναι 220 ευρώ. Κάθε ομάδα έχει απο 5 εώς και 9 οικογένειες που συμμετέχουν.

 

"Έλα να παίξουμε", Εργαστήρι έκφρασης και δημιουργικής ανάπτυξης, 210 6775332 Μαραθωνοδρόμων 123 & Σ.Δέλτα 1,  Π.Ψυχικό 15452. 

"Έλα να παίξουμε - το Νηπιαγωγείο ",   Αριστείδου 46 Α &  Σωκράτους, 210 6817710 Χαλάνδρι. 


ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008