Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:   Α  Β  Γ  Δ  Ε  Ζ  Η  Θ  Ι  Κ  Λ  Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω  

Υ

Υγεία

Υπολογισμός σωματικού όγκου (είναι υπέρβαρο το παιδί σας?)
http://www.nhlbisupport.com/bmi/bminojs.htm

Πίνακες ανάπτυξης &σωματικού βάρους για παιδιά.
http://www.keepkidshealthy.com/welcome/bmicalculator.html?years=NaN&months=NaN&g

Υιοθεσία

Ένας Σύλλογος αναζήτησης φυσικών γονέων και υιοθετημένων παιδιών.
http://www.adoptee-search.gr/greek.htm

Με σκοπό την επανασύνδεση οικογενειών που χωρίστηκαν εξ αιτίας της υιοθεσίας και που συμφωνούν αμοιβαία για να ενωθούν. Παροχή πληροφοριών σχετικά με τους Ελληνικούς νόμους.
http://www.seasyp.gr/gr/about-us.htm

Μία σελίδα για την προώθηση αιτημάτων Ελλήνων ορφανών για να βρούν τους φυσικούς τους γονείς στην Ελλάδα, στην Αμερική, αλλά και σε όλο τον κόσμο.
http://www.greekorphans.org/

Υπογραφές για κοινωφελείς και ανθρωπιστικούς σκοπούς

Υπογραφές για την παιδική κακοποίηση «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το Παρελθόν - Αλλά μπορούμε να αλλάξουμε το Μέλλον». Τα παιδιά δεν θα έχουν δεύτερη ευκαιρία.
http://www.gopetition.com/online/23975.html

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΥΜΟΥΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΝΕΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.. Εγκρίθηκε η δημιουργία τεχνολογικού πάρκου, 216 στρεμμάτων, στους πρόποδες της Πάρνηθας απο την πλευρά των Αφιδνών - με ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ! Διαμαρτυρηθείτε, υπογράψτε! Εδώ θα δείτε φωτογραφίες για το τι ενέκρινε το προεδρικό διάταγμα: http://www.acropolisictpark.gr/Images/afidnes2.jpg http://www.acropolisictpark.gr/AreaGR.htm#
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=en&article_id=1055257

Υπογραφές για την εκτροπή του Αχελώου Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΩΡΑ!!! ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
http://www.gopetition.com/online/26893.html

Υπογραφές κατά της ευθανασίας των ζώων NO" TO STRAYS EUTHANASIA - "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
http://www.gopetition.com/online/26827.html

Υπογραφές: Ασφαλές ταξίδι για το Αρίων! Το υπό ελληνική σημαία πλοίο "Αρίων" μέσω της οργάνωσης "Ελευθερώστε τη Γάζα", θα αποπλεύσει από το λιμάνι της Λάρνακας (Κύπρος) με προορισμό το λιμάνι της Γάζας (Παλαιστίνη) μεταφέροντας ιατροφαρμακευτικό υλικό. Βοηθήστε να πιέσουμε να φτάσει ασφαλές στην Γάζα!
http://www.gopetition.com/online/24476.html

Υπογραφές:κατά της διακοπής 1. της επιχορήγησης των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης παιδιών και Εφήβων 2.Την διακοπή της Επιχορήγησης 370 ξενώνων Προστατευόμενης Διαβίωσης Ενηλίκων 3.Την καθυστέρηση επί τετραετία της προμήθειας Ειδικού ακτινοθεραπευτικού μηχανήματος στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ « Αγία Σοφία για παιδιά με καρκίνο.
http://www.gopetition.com/online/22587.html

Υπογραφές για να κυρηχθουν παράνομα τα τσίρκο με ζώα. We, the undersigned, call on the Prime Minister of Greece and the European Union to have every circus with animals declared illegal.
http://www.gopetition.com/petitions/stop-circus-suffering-in-greece.html
ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008