Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αυξημένη αιμορραγία μετά από αποτυχημένη εμβρυομεταφορα.


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!Την προηγούμενη Πέμπτη μου ξεκινησε αιμορραγία 6 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα.Η χοριακη ήταν χαμηλή όποτε και σταμάτησα τα φάρμακα. Το πρόβλημα μου είναι ότι εδώ και μια εβδομάδα έχω αυξημένη αιμορραγία που δεν σταματάει. Τις πρώτες 4 μέρες είχα και φοβερούς πόνους αλλά μετά σταδιακά μειώθηκαν και τώρα έχω μόνο κάτι πονάκια. Στην περίοδο ποτέ δεν έχω τόσες πολλές μέρες αίμα και λίγο ανησυχώ.Εχει συμβεί σε καμιά σας κάτι παρόμοιο? Δεν ξέρω τι να κάνω? Μήπως να πάρω το γιατρό ή είναι λίγο υπερβολικό να τον ενοχλήσω για τέτοιο λόγο?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Γλυκιά μου, πάρε τον γιατρό σου άμεσα. Δεν υπάρχει υπερβολή ή ενόχληση σε θέματα που αφορούν την υγεία μας. Αλλά ακόμα και να μην είναι επικίνδυνο για την υγεία σου, ο γιατρός πρέπει να είναι ενήμερος. Και πίστεψε με κάνοντας αυτή τη δουλειά, έχει συνηθίσει να σηκώνει το τηλέφωνο 24 ώρες το 24ωρο. Περαστικά σου εύχομαι.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ απόλυτα.Ο γιατρός που μας αναλαμβάνει για τοοοοσο σοβαρά ζητήματα,που του αναθέτουμε την υγεία μας και ουσιαστικά το μέλλον μας,πρέπει να είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή ενήμερος για την κατάσταση μας.Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να του μιλήσεις.Εκεινος θα σε βοηθήσει και πρακτικα και ίσως κ ψυχολογικά.Ευχομαι όλα να σου πάνε καλά

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...