Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρώτη μέρα + γιορτές


Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες! Χτες στο νηπιαγωγείο, πρώτη μέρα για τον μικρό μου, κάναμε γνωριμία γονείς με τη δασκάλα. Ήταν και τα παιδάκια μας μαζί και μου έκανε εντύπωση που αντί να φωνάζει τα ονόματα από την κατάσταση για να δει ποιοι είναι παρόντες, μας είπε ένα ένα τα παιδάκια μαζί με τους γονείς τους να σηκώνονται όρθια και να παρουσιάζονται πως μας λένε κτλ. Είπα στη δασκάλα ότι το θεωρώ άβολο για πρώτη μέρα κι έτσι εμείς είπαμε τα ονόματα μας καθιστοι. Σας έχει ξανατυχει κάτι τέτοιο?? 

Επίσης, μας ενημέρωσε ότι σε κάποιες γιορτές πχ Χριστούγεννα και γιορτή της μητέρας θα ήθελε να λέμε όλοι οι γονείς μαζί τα ποιηματάκια με τα παιδιά μας, να μην τα λένε μόνα τους. Εμείς πάμε παιδικό βρε κορίτσια ή τα παιδία μας? Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να συμμετέχω αλλά όχι να λέω και ποιηματάκια, είναι κάπως στην ηλικία μου! Εσείς πως τα βλέπετε όλα αυτά? 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Η δασκάλα σας προσπαθεί να πρωτοτυπήσει λίγο. Δεν το βρίσκω κακό, σημαίνει ότι έχει όρεξη. Άλλωστε κανείς δεν σας υποχρεώνει σε τίποτα. Επίσης το να λένε κάποια παιδάκια το ποίημά τους μαζί με τους γονείς τους δεν είναι απαραίτητα άσχημο. Θυμάμαι ότι για μένα μου ήμουν ντροπαλό παιδί ήταν εφιάλτης η έκθεση σε κοινό στο σχολείο. Αν είχα μαζί μου και κάποιον άλλο να με βοηθάει να μην ξεχάσω πχ τα λόγια δεν θα είχα άγχος. Νήπια είναι έτσι και αλλιώς δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα στα σοβαρά.   

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...