Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πεταχτα αφτια.


Dimitrakrpz

Recommended Posts

Γεια σε ολους! Το προβλημα μου που με απασχολει απο μικρη ειναι το εξης: εχω πεταχτα αφτια με αποτελεσμα να μην μπορω να πιασω κοτσο τα μαλλια μου. Μου αρεσει τοσο πολυ το συγκεκριμένο χτένισμα αλλα δυστυχως δεν μπορω να το κανω. Ενω ειμαι ευπαρουσιαστη αυτο το προβλημα μου ριχνει την αυτοποεποιθηση. Τα καλυπτω συνεχως να μην φαινονται. Οι γονεις μου δεν με αφήνουν να διορθωσω το προβλημα για θρησκευτικους λογους. Επισης εγω απ την αλλη φοβαμαι λιγο με τις εγχειρισεις. Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι απ το να ταλαιπωρουμαι τοσο πολυ καλυτερα να το διορθωσω οταν θα βγαλω δικα μου χρηματα.  Εχετε καποια εμπειρια επι του θεματος ; Δηλαδη ειναι επικινδυνη η εγχειρηση; υπαρχει πιθανοτητα αποτυχιας ; η καποιας μονιμης βλαβης του ακουστικου πορου ; Δεν ξερω που να μιλησω διοτι ντρεπομαι παρα πολυ και πραγματικά δεν το εχω συζητησει με κανεναν! Αν μπορειτε βοηθηστε . Ευχαριστώ παρα πολυ ! 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλησπέρα!
Απ' όσο γνωρίζω είναι μια εύκολη επέμβαση που γίνεται με τοπική αναισθησία. Γίνεται και σε παιδάκια να φανταστείς απο 6 ετών. Παρ'όλα αυτά είναι επέμβαση και φυσικά μπορεί να έχει και κάποια πιθανότητα αποτυχίας που εξαρτάται από τη μετεγχειρητικη φροντίδα κάποια επιπλοκλη και από το πόσο ιδιαίτερη ειναι η περίπτωση σου. Ο ακουστικός πόρος δεν επηρεάζεται γιατί η επέμβαση γίνεται εξωτερικά.Πιο αναλυτικά και με βάση τη δική σου ξεχωριστή περίπτωση θα ενημερωθείς από το γιατρό σου. Μια γνωστή μου που έκανε πάντως είχε πολύ πόνο μετά κ για πολύ καιρό πονούσε.
Κ γω προσωπικά έχω πεταχτά αφτιά κ είχα τις ίδιες ανασφάλειες με σένα στην εφηβεία μου. Αργότερα όντας φοιτήτρια έζησα κάποιες πιο δύσκολες καταστάσεις και ξεπέρασα το θέμα με τ αφτιά μου. Τα αγάπησα έτσι όπως είναι και πραγματικά χαίρομαι τις κοτσίδες και τις πλεξούδες μου χωρίς άγχος!!! Κανείς δεν είναι τέλειος. Δεν αντιμετώπισα ποτέ ρατσιμό ή αρνητικά σχόλια και όταν ήρθε η ώρα κατάλαβα πως ολα είναι στο μυαλό μου. Κανένας δε με έκρινε για τα αφτιά μου και κανενας δεν πολυνοιάζεται!
Σημασία έχει να νιώθεις εσύ όμορφα!
Εγώ πλέον δε χρειάζομαι αυτή την αλλαγή όμως αν εσύ νιώθεις πως αυτό θα σε βοηθήσει να το κάνεις.
Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή μωρό μου!!! Όπως λέει κ ο ποιητής.
Ενημερώσου από ειδικό όταν είσαι έτοιμη κ αποφάσισε τι ειναι καλύτερο για σένα!

 

Link to comment
Share on other sites

Ένα έχω να πω. Ψάξε φωτό στο διαδίκτυο της υπέροχης jennifer garner! Θα έχεις σίγουρα δει ταινία της. Έχει πεταχτά αυτιά. Νομίζω κανένας δεν την θυμάται για αυτό το λόγο;-) 

επικέντρωσε στα πραγματικά σου ταλέντα, αυτό ειναι που θα σου δώσει πραγματική και οχι επιφανειακη αυτοπεποίθηση ! :wink:

 

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...