Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σχέσεις (αδερφός του πρώην)


Recommended Posts

Καλημέρα σας. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Πριν περίπου 2 χρόνια είχα πάει σε ένα πάρτι και εκεί με είχε δει ένα παιδί το βράδυ εκείνο βρήκε το τηλέφωνο μου μέσω κοινών φίλων και έτσι άρχισε να μου στέλνει μηνύματα.. Αφού κατάλαβα ποιος είναι σταμάτησα να ασχολούμαι τόσο γιατί ήταν 1 χρόνο μικρότερος μου. Μετά από 1 χρόνο γνώρισα έναν άλλον συνομιλικο μου με τον οποίο κάναμε σχέση και ήμασταν μαζι μέχρι και πριν από 2 μήνες.. Στο διάστημα αυτό της σχέσης μας έμαθα ότι το άλλο παιδί που είχα γνωρίσει στο πάρτι είναι αδερφός του.. Όταν μου τον γνώρισε ο πρώην μου τον αδερφό του είχα μείνει . Το ίδιο και ο αδερφός του (ο μικρός). Είπα στο πρώην αγόρι μου ότι με τον αδερφό του μιλάγαμε παλιά . Και το πήρε χαλαρά! Κάθε φορά που με έβλεπε ο αδερφός του ένιωθα να με φλερτάρει. Όχι έντονα. Απλά έδειχνε ότι του αρέσω. Εννοείται πως δεν μου ξαναεστειλε κανένα μήνυμα στο διάστημα που είχα σχέση.. Τώρα τελευταία έχει αρχίσει και μου μιλάει με σκοπό να βγούμε.. Και βγηκάμε κιόλας απλά φιλικά.. Το θέμα είναι ότι μου αρέσει πολύ πλέον .. Έχει αλλάξει πάρα πολύ από την πρώτη φορά που τον είδα στο πάρτι και παρόλο που έχουμε μια μικρη διάφορα ηλικίας δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Τον σκέφτομαι όλη την ώρα. Δεν θέλω να κάνω κάτι μαζί του επειδή τα είχα με τον αδερφό του .. Αλλά από την άλλη μέχρι και στον ύπνο κουζίνα τον είδα χθες το βράδυ ! Κάθομαι με τις ώρες ακούω μουσική και χαζεύω. Μου αρέσει πάρα πολύ.τι να κάνω;;  δώστε μου τις συμβουλές σας !!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Αν είσαι στην εφηβεία, π.χ. γυμνάσιο, σκέψου ότι κακά τα ψέματα, αλλά θα σε κράξουν άσχημα και δεν αξίζει τον κόπο. Και ο πρώην και οι φίλοι του και τελικά όλοι οι γνωστοί σας. Θα γίνεις αντικείμενο κουτσομπολιού, εσύ, ούτε ο πρώην ούτε ο αδερφός.

Αν τώρα είσαι μεγαλύτερη, ε, μαλλον ξέρεις την απάντηση και μόνη σου, σωστα;

Link to comment
Share on other sites

Τι να σου πω βρε κοπέλα μου σε κκαταλαβαινω πως νιώθεις αλλά δεν είναι σωστό κατά τη γνώμη μου να βγαίνεις με τον αδερφό του πρώην και πόσο μάλλον αν τον βλέπεις ερωτικά .. 

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...