Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΝΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!


Α+Γ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.:)ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΤΑΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΠΙΑΣΑΜΕ ΦΙΛΟΥΣ/ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΠΤ.ΚΑΝΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΛΙΓΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΤΟΠΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΟΧΙ.

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛ.ΟΧΙ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΕΧΩ ΠΟΥ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ??

ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ?? ΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΨΩΝΙΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΔΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ.

ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ??ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ.:-(

ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΨΥΧΑΚΙ ΜΟΥ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ,ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημέρα 

Βασικά τσάμπα κλαις και χωρίς λόγο χαλάς την ηρεμία σου! Η κατάσταση που περιγράφεις είναι πλέον ότι πιο συνηθισμένο υπάρχει.Κανείς δεν θέλει να βαπτίσει πια. 

Νομίζω ότι φταίει οτι όντως δεν υπάρχουν χρήματα τόσα ...με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ευτυχία στις οικογένειες. Μιζέρια και προβλήματα μόνο υπάρχουν.

Είναι λογικό όταν κάποιος δεν είναι ευτυχισμένος και δεν έχει ηρεμία στην οικογένεια του να μην μπορεί να σκεφτεί μια πράξη αγάπης και ένωση οικογενειών όταν η δική του έχει θέματα ή απλά έχει μιζέρια και αβεβαιότητα γενικά για το αύριο.Θέλουν την ησυχία τους.

Επειδή το λάδι  είναι ιερό δεν θες να βάλουν λάδι  κάποιοι με το ζόρι ακόμη και εαν κάνεις εσυ τα έξοδα.

Πάντως όλοι μπορούν να βαπτίσουν  ακόμη και αδέλφια του μωρού  και γιαγιά  κλπ.

 Μια ιδέα ,εαν έχεις κάποιο μικρό παιδάκι στον κύκλο σου πχ ανιψάκι ή  κάποιου φίλου - συνάδελφου - ξαδέλφου  το μικρό, ζήτα το να σου λαδώσει το μωρό με δικά σας έξοδα. Είναι για μένα ότι καλύτερο μια αγνή ψυχή να βάλει λάδι.

Ετσι και αλλιώς τα υπόλοιπα τυπικά δεν τηρούνται συνήθως απο τους νονούς και τις πιο πολλές φορές δεν κάνουν καν παρέα οι γονείς.

Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβαίνω τον χαρακτηρισμό που δίνεις "αχάριστοι", το να βαφτίσεις ένα παιδί δεν είναι (και δεν πρέπει να είναι) υποχρέωση. Πρέπει να το θες και να μπορείς να το στηρίξεις, δεν είναι εφάπαξ (όχι φυσικά ότι στηρίζεται σε οικονομική βάση..), είναι μια σχέση ζωής.  Από το να σου πουν ναι και μετά να είναι απόντες, νομίζω πως είναι πολύ πιο ντόμπρο αυτό. Ψάξε στον οικογενειακό σου κύκλο, όλο και κάποιος θα είναι αρκετά κοντά σας ώστε να δεχθεί να το βαφτίσει.

 

Να σχολιάσω επίσης πως στον κύκλο μου, οι περισσότερες σχέσεις νονών-παιδιών είναι παραπάνω από καλές, δεν νομίζω ότι είναι το συνηθισμένο να μην είναι. Σίγουρα πάντως θέλει μεγάλη προσοχή με ποιον θα συγγενέψεις κατά επιλογή.

TmO0p3.png Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Link to comment
Share on other sites

Μην αγχωνεσαι καθολου! Ουτε εμεις εχουμε νονο-α...και τι εγινε;

Για μενα σημασια εχει να βρω ενα νονο-α που θα εχει καλη επιρροη στο παιδι και να εχουν καλη σχεση, οχι απλα να βρω ενα ατομο.

Εχω στο νου μου να κανω μια δυο προτασεις, αλλα και να με απορριψουν κατανοητο: αν δε νιωθει καποιος ανετα μαζι μας ή αν ειναι τοσο στριμωγμενος οικονομικα, δε θα ειναι ωραιο να γινει νονος μας, μονο απο υποχρεωση.

Κι εγω εχω απορριψει προτασεις να γινω νονα, και για οικονομικους λογους (σκεψου αν καποιος ειναι ηδη νονος- 2 δωρα χριστουγεννα, πασχα, γιορτη, γενεθλια, ειναι ζητημα) και γιατι ενιωθα οτι δεν ειχα "χημεια" με το παιδι.

Και να αργησετε λιγο δεν εγινε και τπτ!

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...