Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ 4,5 ΕΤΩΝ


Recommended Posts

Γεια σας! Θα ηθελα τη συμβουλή σας για ένα θεμα που με απασχολεί. Η πεθερά μου είναι πολύ άρρωστη και κατάκοιτη εδω και πολλούς μήνες και σε πολύ χάλια κατάσταση σε σχέση με την τελευταία φορά που την είδαμε-περισυ το καλοκαίρι. Μένουμε μακριά γι αυτο δεν την εχουμε δει εγώ και το παιδί. Τωρα που θα τελειώσουν τα σχολεία θελει ο αντρας μου να πάμε να τη δούμε και να μας δει γιατι δεν ξερουμε πόσο θα ζήσει ακόμη. Εγώ δεν θέλω να τη δει ο γιος μου,4,5 ετών γιατι φοβάμαι μήπως στενοχωρηθεί που θα την δει σε τέτοια κατασταση- ειναι πολυ αδυνατισμενη. Ουτε εγω δε θέλω  να τη δω καλα-καλα, θα στενοχωρηθω, ειμαι γενικα ευαίσθητη σε αυτα,και με πιανουν κλαματα. Θυμαμαι οταν ηταν ετσι η γιαγια μου, εκλαιγα καθε φορα που την εβλεπα και ημουν σε μεγαλη ηλικια, οχι νήπιο. Τι με συμβουλευετε να κανω; Να τον παρω κοντά τον μικρο ή να τον αφησω να θυμαται τη γιαγια του οπως ηταν; Κι εκεινη καταλαβαινει ακομη, θα λυπηθει αν δεν τον δει και την σκεφτομαι,αλλα δεν ξερω τι να κανω!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Νομιζω εσενα σου χει μεινει σαν τραυματικη εμπειρια γτ ησουν πιο μεγαλη.αντιστοιχο παραδειγμα με τον προπαππου μου που εγω τον θυμαμαι μετα το εγκεφαλικο 12χρονων ενω ο αδερφος μου οχι,6ετων,ενω τον θυμαται καλα πριν τα 6.προσωπικα θα επαιρνα κ το παιδι,φυσικα θα του μιλουσα κ πριν αλλα κ μετα

Link to comment
Share on other sites

4,5 ετων για μενα δεν εχει νοημα να του πεις τπτ πριν και να τον επηρεάσεις.αν ρωτησει κατι τοτε του εξηγεις ότι η γιαγια είναι πολύ γιαγια πια και λιγο αρρωστη γι αυτό και είναι ετσι.Τοσο απλα.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...