Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πολυ ανησυχο μωρο


Recommended Posts

Καλησπερα σας,

 

Ειμαι νεα στο forum και θα ηθελα βοηθεια γιατι εχω απελπιστει.

Η μικρη μου μολις εγινε 40 ημερων.Εδω και 2 εβδομαδες ξεκινησε η ανησυχια του παιδιου η οποια πια εχει κορυφωθει.Να σας πω 2 πραγματα.Ξεκινησα με θηλασμο,στο μαιευτηριο ανεβασε 19 ικτερο την 3η μερα και μας ειπαννα δωσουμε συμπληρωμα το οποιο κσι δωσαμε το οποιο το δωσσμε κσι για 4-5 μερες αφου βγηκαμε απο το μαιευτηριο.Συνεχισαμε με θηλασμο κσι 1 μπουκαλι συμπληρωμα την ημερα.Στο ενδιαμεσο μου εκοψε τη μια θηλα,επαθα μαστιτιδα η οποια υποττοπιασε 3 φορες τις επομενες 3 εβδομαδες και μου εκοψαν το θηλασμο λογω αποστηματος.Το γυρισαμε λοιπον στο ξενο γαλα και συγκεκριμενα στο frezylac το βιολογικο.Το παιδι επινε μθα χαρα ποσοτητα,επαιρνε και βαρος μια χαρα αλλα μου ξεκινησε εμετους ρουκεττες(συνολικα 5 σε 3 εβφομαδες),συχνες αναγωγες,και σφιγγοτσν πολυ στα γευματα,ενιοτε εκλαιγε,μαζευε ποδια και πετουσε το μπουκσλι..Η εικονα αυτη συνεχιστηκε με εντονη ανησυχια λσι κλαμα οληηηη μερα και νυχτα..να κοιματσι δλδ συνολο 3-4h τη μερα με διακοπες ενω παρσλληλα κλαιει τιναχετσι και δυσφορει στον υπνο της..δεν ηρεμει το παιδσκι..Υποψθαστηκαμε γοπ οπου και καναμε τον υπερηχο και εχει β βαθμου.Β παιδιστρος δε μας αλλαξε κατι ουτε καν μας πηγε σε αντιαναγωγικο.Το μωρο τις τελευταιες 5 μερες δε μπορρι να ηρεμησει..κλαιει ακατσπαυστα δειχνρι οτι ποναει και εχω τρελλαθει..Πηγαμε προ 2 ημερων σε αλλη πσιδιατρο για δευτερη γνωμη και μας ειπε οτι εινσι σχεδον σιγουρη οτι το μωρο εχει σλλεργια στην πρωτεινη του γαλατος και την πηγαμε στο frisolac ac γιατι εχει γοπ η οποια αυτη υποστηριζρι οτι οφειλετσι στην αλμεργια,κανει πολυ εντονους κολικους,ειναι πολυ ανησυχο ολη μερα και νυχτα,δυδφορρι στσ μθσα του γσλατος και εινσι παααρα πολυ δυσκοιλιο..δεν κανει με υπτ κακα και οταν κανει εινσι πετρες.Το μωρο συνεχιζει την ιδια συμπεριφιρα,υο γσλα αυτο δεν το θελει..πινει λιγο κσι μετα τι διωψνει κσι κλαιει..

Μπορει καποια κοπελα να με βοηθησει αν εχει αντιμετωπισει κστι παρομοιο???

Κοντευω να τρελλαθω..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Γεια σου τα έχω περάσει και εγώ, όντως έτσι όπως το περιγράφεις φαίνεται να έχει ΓΟΠ η οποία συνυπάρχει με την αλλεργία στο αγελαδινό. Θα σου στείλω π.μ να σου προτείνω παιδογαστρεντερολόγο, όπως μας έστειλε και εμάς η παιδίατρος και μας βοήθησε παρά πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Εφοσον εχετε βρει τα αιτια της ταλαιπωριας δοκιμαστε κ αλλα γαλατα,καποιο φαρμακο για τη γοπ.γενικα στον υπνο να ειναι σε κλιση.λογικο να θελει αγκαλια ορθιο,σε ενα μαρσιπο θα μπορεις να το κρατας ωρες.συχνα κ μικρα γευματα.να ρευεται κ ενδιαμεσα

Ευχομαι να ηρεμησετε συντομα

Link to comment
Share on other sites

Ξεκινησαμε epadoren απο προχθες.Στα πρωτα γευματα εδειχνε καλυτερα.Απο τα ξημερωματα παλι τα ιδια..Πολυ ανησυχη κλαιει δεν ηρεμει..φαινεται οτι το παιδι ποναει..Θα παω στην παιδογαστρεντερολογο που μου ειπες..Η παιδιατρος μας ειπε οτι υπαρχει συμπλοκο θεμα εντονης γοπ μαζι με αλλεργια κατα την αποψη της.Μιλησα μαζι της και σημερα γιατι το παιδι δεν ηρεμουσε και μας εδωσε και προβιοτικα.Ειχατε παρει?Βοηθησαν?Θα δοκιμασω και το μαρσιπο.Κανει απο τοσο μωρο?Οταν ειναι ξαπλωμενη την εχω μονιμα σε κλιση γιατι βγαζει πολλες φορες γαλα και ανησυχω μην πνιγει.Ολη μερα εντωμεταξυ κανει γκλουκ γκλουκ και οταν κλαιει εντεινεται και πνιγεται..Ασε που κανει και ενα χρου χρου πολλες φορες απο το αναπνευστικο και φοβαμαι μην της πηγαινει γαλα εκει..

Σε ποσο καιρο εστρωσε το μωρακι σας απο τοτε που χορηγησατε φαρμακο και αλλαξατε γαλα?

Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πρίν, Elinaki32 είπε:

Θα δοκιμασω και το μαρσιπο.Κανει απο τοσο μωρο?

Κανει, απ΄την πρωτη μερα μπορουμε να τα φοραμε, απλα θα κοιτας τα ποδαρακια να ειναι λυγισμενα σα βατραχακι και τα γονατα να ειναι ψηλοτερα απο τον ποπο. Θα προσεξεις τον μαρσιπο να μην ειναι απο αυτους που κρεμονται τα ποδια ισια προς τα κατω και ισιωνουν τη πλατη. Η πλατη πρεπει να κανει "καμπουρα", δες και στην εικονα https://drive.google.com/file/d/0B_j3py8Q66NobkJ6UEh6VWVoOEk/view. Και αυτη η σελιδα ειναι βοηθητικη αν ξερεις αγγλικα https://babywearinginternational.org/ Υπαρχουν πολλα βιντεακια στο youtube αν γραψεις babywearing a newborn

Για τα υπολοιπα ερωτηματα σου δεν ξερω να σου απαντησω...καλη συνεχεια!

Επεξεργάστηκαν by Sentir...natureza
 
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Να πω καταρχάς ότι δεν ήξερα πως μπορώ να γράψω δημόσια το όνομα της γιατρού αλλά μετά από προτροπή του συντονιστή εφόσον μπορεί να βοηθήσει και άλλους γονείς το αναφέρω. Είναι η Ζέλου Αγλαϊα παιδογαντρεντερολόγος στο Μητέρα. Εμάς μας βοήθησε πάρα πολύ και τη συνιστώ για τις γνώσεις τις πάνω στο θέμα της ΓΟΠ και των αλλεργιών στο αγελαδινό.

Elinaki το epadoren βοηθάει στη γοπ ώστε να μην πάθει το μωρό οισοφαγίτιδα όταν ανεβαίνει το γάλα. Τα προβιοτικά τα παίρναμε και εμείς καλό κάνουν κακό δεν κάνουν, μεγάλη όμως αλλαγή θα δείτε με ειδικό γάλα προφανώς υποαλλεργικό. Αυτό θα σας το πει δώσει όμως η γιατρός, γιατί μόνο η γιατρός γνωρίζει το είδος του γάλατος που χρειάζεται στην περίπτωσή σας. Όλα αυτά που περιγράφεις τα έζησα με τη δική μου κόρη και τα χρου χρου και τα γκλου γκλου είναι σαν να ζω ενα deja vu με την περίπτωσή σου γι' αυτό και σου έγραψα για την γιατρό. Από εκεί και πέρα ο μάρσιπος βοηθάει ιδίως τύπου mei tai και οι κλίσεις στην κούνια και οπωσδήποτε να ρεύεται για να φεύγει ο αέρας. 

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικη εμπειρια δ εχω αλλα θα ηρεμησει σε λιγο με τα φαρμακα.καλο κανουν τα προβιοτικα.θα βρειτε κ το γαλα που σας ταιριαζει

Για το μαρσιπο απλα πρεπει να βρεις εναν καταλληλο απο νεογεννητο.καλο το μαι ται αλλα λιγο ζεστο.κ σε σλινγκ μπορεις να το βαλεις ορθιο.θελει υφασματινο κ τα ποδαρακια να ειναι σε σωστη σταση να μην κρεμονται κ φυσικα να μπορεις κ συ να το εχεις ωρες.ψαξε για baby wearing

Κριμα να ταλαιπωρειται το μικρακι σου.περαστικα κ γρηγορα

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...