Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τιμες αντισωματων IgG


Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!Θελω τη βοηθεια σας. . Ειμαι στην 33η εβδομαδα, Εκανα εξεταση αντισωματων και το IgG βγηκε 43! Τι σημαινει αυτο? Θα περιμενω απαντηση σας, εχω αγχωθει!!σας ευχαριστω πολυ!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Δε γράφετε ΠΟΙΟ αντίσωμα IgG βγήκε υψηλό. Κρίνοντας από το στάδιο της κύησης, μάλλον αναφέρεστε στο Τοξόπλασμα, το CMV ή την Ερυθρά.

Γενικά το IgG είναι το αντίσωμα που δείχνει παλαιά λοίμωξη (δηλαδή ότι έχετε περάσει παλιότερα την εκάστοτε ασθένεια και έχετε πλέον ανοσία). Το γεγονός ότι βρήκατε ένα θετικό IgG δείχνει ότι δε χρειάζεται να ανησυχείτε για την εν λόγω λοίμωξη, γιατί την έχετε ήδη περάσει. Λογικά, θα πρέπει να έχετε ξανακάνει την ίδια εξέταση και νωρίτερα στην κύηση και το IgG θα πρέπει να ήταν πάντα αυξημένο, άσχετα με τον τίτλο του (δηλαδή το πόσο υψηλή ήταν η τιμή του).

Αν όμως εκτός από το IgG έχετε δει αυξημένο και το IgM (που είναι το αντίσωμα της πρόσφατης ή ενεργού λοίμωξης- που δείχνει ότι περάσατε την ασθένεια πριν λίγες εβδομάδες) ή το IgG δεν αφορά στο Τοξόπλασμα, το CMV ή την Ερυθρά, τότε γράψτε μου περισσότερες λεπτομέρειες για να σας εξηγήσω.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...