Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κολικούς νεφρού στην 26 βδομάδα


Recommended Posts

Καλησπέρα σας κορίτσια θα ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποια Ενώ ήταν έγκυος έπαθε κολικο στα νεφρά. Γενικά εγώ είμαι νερουφιδα αν και παρατήρησα ότι το έχω μειώσει το νερό στην εγκυμοσύνη αλλά και πάλι πίνω αρκετό κάπου στα 2 λίτρα από 6 που έπινα. Τώρα που με έπιασε αυτό θα το έχω μέχρι να γεννήσω? Προσπαθώ για περισσότερο νερό αλλά θα κάνει τπτ αυτό? Άμα κάποια το έχει περάσει ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι σε όλες τελειωμηνη εγκυμοσύνη 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημέρα και ελπίζω να σου πέρασαν οι κολικοί.

Κι εγώ τους παθαίνω από το πρώτο τρίμηνο ήδη και με πιάνουν μια φορά το δίμηνο περίπου. Την πρώτη φορά παρατήρησα ότι με έπιασε επειδή είχα αργήσει αρκετά να...αδειάσω την κύστη μου (ταξίδευα και δε γινόταν να σταματήσουμε). Τις επόμενες φορές σχετίζονταν είτε με άγχος είτε με δυσκοιλιότητα. Και με πιάναν πάντα βράδυ, οπότε τα ξενύχτια δίνανε και παίρναν. Πολύς πόνος. Τέλος πάντων, εμένα ο γιατρός μου είχε πει ότι το νερό κάνει καλό, εσύ γιατί το μείωσες ;Κατά τα άλλα, έπαιρνα κάνα ήπιο παυσίπονο στην εσχάτη των περιπτώσεων (όχι ότι βοηθούσε ιδιαίτερα)και μου δώσαν και μαγνήσιο γιατί άρχισε να κάνει συσπάσεις η μήτρα.

Περαστικά σου και με το καλό τα μωράκια μας!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα Ευχαριστώ για την απάντηση σου. το νερό το μείωσε γτ άμα ποιο πάρα πολύ κάνω εμετό. Με έχει πιάσει ξανά πόνος ο γιατρός είπε να κάνω υπομονή δεν γίνετε κάτι τώρα και όσο για τα χάπια πράγματι δεν κάνουν τπτ οπότε υπομονή. Σ'ευχαριστώ και πάλι. Με έναν πόνο σου εύχομαι το μωράκι σου!!

Επεξεργάστηκαν by Pepoulita
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...