Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ


maria1992:)

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους και ολες! για να γραφω δημοσια αυτο το θεμα σημαινει οτι εχει φτασει στο απροχωριτο και δεν βρισκω λυση!!:P

Εχω μεγαλο προβλημα με την πεθερα μου...απο την πρωτη στιγμη που εμεινα εγκυος που φερεται απαισια δυστηχως χωρις να εχω δωσει καποιο δικαιωμα αφου παντα ημουν πολυ φιλοτιμη και ευγενικη απεναντι της....απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου ελεγε πως το μωρο αυτο ειναι ενα λαθος και οτι δεν το θελει επειδη θεωρει τον γιο της μικρο (ο αντρας μου ειναι 31 ετων) .... ακομα θυμαμαι τη σκηνη που με επιασε να κανω εμετο στο σπιτι τους και πηγαινοντας στη τουαλετα μου ελεγε οτι αυτα ειναι κολπα για να με λυπουντε οτι δεν ειναι φυσιολογικο να εχω χαμηλη πιεση (ειχα 9 με 5 και ειμαι και ιατρος αλλα φενεται αυτη ξερει πιο πολλα που δεν δουλεψε και δεν σπουδασε ποτε) και να μην κανω ψεμματα οτι δεν ειμαι καλα γιατι οταν αυτη ηταν εγκυος την υπηρετουσε την πεθερα της....μετα απο αυτο το ξεφτιλισμα μπροστα σε ολο το σοι εφυγα κλαιγοντας για το σπιτι μου παρεα με το μωρακι μου στη κοιλια....εδωσα τοπο στην οργη λεω δεν πειραζει παμε παρακατω....θα εκανα καισαρικη (εγω ηθελα σαν τρελη φυσιολογικο τοκετο) γιατι ο γιατρος εκρινε οτι κινδυνευει το μωρο... με πηρε το ιδιο βραδυ πριν παω να γεννησω να μου πει οτι ειναι ντροπη που θα κανω καισαρικη και θα επρεπε να ντρεπομαι (γιατι? και η κορη της εκανε καισαρικη...) εκλεγα δεν κοιμηθηκα πηγα να γεννησω ...μεσα στη κλινικη μου εφερε ολο το σοι και τα μικρα παιδακια τα οποια οι μαιες διωχναν αλλα αυτη εκανε φασαρια...γυρναω σπιτι με το 3 ημερων μωρακι μου και τη βρισκω με 3 παιδια ηλικιας δημοτικου (τα ανηψια της) ενω απαγορευετε να εχουν επαφη με το μωρο...παλι εκλαιγα απο τον φοβο...γενικα απο τοτε εχουν γινει απειρα τετοια σκηνικα...οπως εδωσε στη θεια της με aids και μηνιγγιτιδα (ο ναι!) να κρατησει το μωρο και εγω ουρλιαζα και με ελεγε δικο μου ειναι το παιδι οτι θελω το κανω και αλλα τετοια...σημερα με πηρε να μου πει οτι θα πει τον γιο της να παει να μεινει μαζι της γιατι εγω ειμαι αχρηστη και ο γιος της δεν ειναι φιλιπινεζος να με βοηθαει με το παιδι και πρεπει να τα κανω ολα εντελως μονη γιατι ειμαι γυναικα (ασχετως που εργαζομαι και εγω) και το θεμα μου ειναι το εξης...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ναι θα μου πειτε οτι απο σεβασμο στον αντρα μου πρεπει να το κανω αλλα δε θελω...με εχει πληγοσει πολυ αυτη η γυναικα ... απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι τωρα που ειναι 6 μηνων η κορη μου. θα μου πειτε γιατι εφοσον ο αντρας μου τα επιτρεπει ολα αυτα εγω τα ανεχομαι...τα ανεχομαι επειδη τον αγαπαω οσο χαζο και να ακουγετε και ο αντρας μου δεν ακουει κουβεντα για το ονομα και για την μανουλα του....εχουμε φτασει στο απροχωριτο μας δημιουργει συνεχεια προβλημα...και στους γονεις μου μιλαει ασχημα....αν συνεχιστει αυτο σιγουρα θα φτασω στο χωρισμο και λυπαμαι πολυ δεν το θελω...υπαρχει καποια λυση για το ονομα? νομικα εφοσον ειμαστε παντρεμενοι με τον αντρα μου και εχει αναγνωρισει το παιδι ποιος εχει δικαιωμα για την ονοματοδοσια ? (το επιθετο φυσικα ειναι του αντρα μου στο μωρο) συγνωμη για το μεγαλο κειμενο ειμαι πολυ απελπισμενη...δεκτες ολες οι αποψεις...ευχαριστω!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...