Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα.Θελω να σας ρωτησω αν ενα καθημερινο ρουχο που το φορατε μια φορα για 1-2ωρες μετα το πλενετε καθε φορα.Εμενα μου αρεσει καθε μερα κ πολλες φορες πρωι-απογευμα να φοραω διαφορετικα ρουχα.Συνηθως (εκτος εξαιρεσεων)δεν τα πλενω μετα ,τα αεριζω ,τα αποθηκευω κ οταν το φορεσω ξανα 2η φορα τοτε θα το πλυνω.Δεν ιδρωνω ιδιαιτερα κ ενοειτε οτι ελεγχω κ το ρουχο.Θεωρω οτι για μια -δυο ωρες που το έβαλα δεν λερωθηκε κ τοσο.Εννοειτε οτι αν παω σε καποιο μερος ιατρειο-αστικο κπλ τοτε θα το πλυνω ή αν το φορεσω περισσοτερες ωρες.Πιο πολυ αναφερομαι στο οταν παω για ψωνια-καφε-σε φιλη.Παλαιοτερα που δουλευα κ τα φορουσα 8ωρο δε το συζητω τα πηγαινα με τη μια στα απλυτα.

Προχθες που το ανεφερα στημαμα μου μ λεει οτι δεν κανω καλα.Να τα φοραω τα ιδια ρουχα 2-3 φορες κ να τα πλενω ωστε να τα βαζω στην ντουλαπα καθαρα.Με προβληματισε.Με μια φορα να τα πλύνω;Γιατι δεν μπορω να φοραω το ιδιο 2-3φορες βαριεμαι.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


καλή σου μέρα hope77

 

εγώ εργάζομαι οπότε δεν παίζει πολύ συχνά αυτό το σενάριο -

εάν όμως τύχει κανένα σκ να βάλω ένα ρούχο για κάνα δύο ώρες (χωρίς να μαγειρέψω κ χωρίς να ιδρώσω), εννοείται ότι δεν το πλένω, αλλά δεν το βάζω πάλι στην ντουλάπα. Το αφήνω σε μία καρέκλα στην κρεβατοκάμαρα. Μετά θα το ξαναβάλω κ μετά θα το πλύνω. Μιλάμε για μπλούζες κ παντελόνια. Τα μπουφάν είναι στην κρεμάστρα εκτός ντουλάπας.

Το καλοκαίρι νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό, ειδικά για τις μπλούζες. Δηλαδή ακόμα κ για δύο ώρες αν τις φορέσω, τις πλένω μετά.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...