Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ευχαριστω τον γιατρο μου Σορτση Ανδρεα!!!


Recommended Posts

Τι να πρωτογραψω γι αυτον τον ΑΝΘΡΩΠΟ-ΓΙΑΤΡΟ??

Ολα ξεκινησαν οταν προσπαθουσαμε για μωρο με τον αντραμου αλλα δεν ερχοτανε με τπτ...τοτε θελησα να αλλαξω γυναικολογο κ μια κοπελα μου προτεινε τον Ανδρεα!πηγα...ντροπαλος,συζητησημος κ επεξηγηματικος...μιλησαμε επι μια ωρα μετα την εξεταση μου κ μου εγραψε ενα σωρο εξετασεις.ο πρωτος που ασχοληθηκε τοσο μαζι μας κ δεν μου συνεστησε σπερματεγχυση η εξωσωματικη.μου ειπε ξεκαθαρα...πρωτα εξετασεις.ετσι κ εγινε.ανακαλυψαμε θρομβοφιλια,με εστειλε σε αιματολογο.ολα τ αλλα ητανε καλα.ετσι...σιγα σιγα κ με την καθοδηγηση του ηρθε το θετικο αποτελεσμα.απο την πρωτη στιγμη ης εγκυμοσυνης ητανε διπλα μου.τον επερνα τηλ για καθε μου ανησυχια κ παντα ητανε γλυκος.ανοιξε το ιατρειο του χριστουγεννα κ κυριακη για μενα γτ ειχα αιματακι...δεν μας πηρε λεφτα!ερχοτανε 3 φορες την ημερα οταν νοσηλευτηκα 3 φορες συνολο για 10 μερες λογω αφυδατωσης απο αναγουλες το πρωτο τριμηνο.δεν μας πηρε λεφτα!υποπτευθηκε οτι εχω λασπη στην χολημου τον 5ο μηνα απο τις αναγουλες που συνεχιζονταν κ επεσε μεσα.με στηριξε οσο κανενας αλλος ψυχολογικα.στον 8ο ξαφνικα ενα βραδυ ειδα παλι αιμα.τον πηρα τηλ ,πηγα στην κλινικη κ σε 5 λεπτα ητανε κ αυτος διπλα μου.καναμε εισαγωγη κ εμεινα μεσα 8 μερες με τοκολυτικα γτ ειχα συσπασεις.καθε μερα ερχοτανε πρωι κ βραδυ(15αυγουστος) να με δει παρολο που μιλαγαμε στο τηλ συνεχωςτου ελεγα να παει για κανενα μπανιο αλλα αυτος διπλα μου.μου εδινε κουραγιο κ συνεστησε να μεινω μεσα ως που να μπω στην 37η εβδομαδα.παρολα αυτα ομως κ ενω ημουνα ξαπλα σπασανε τα νερα μου στον υπνο μου!σε μιση ωρα ητανε διπλα μου κ παλι παρολο που ειχε ιατρειο.ακυρωσε ολα τα ραντεβου του κ καποια τα μετεφερε στην κλινικη.ειχα κανει αντιπηκτικη ενεση οποτε ξεραμε εξ αρχης οτι επρεπε να γεννησω μετα τις 10 το βραδυ.κι ομως,αυτος διπλα μου!του ελεγα να φυγει αλλα επεμενε να μεινει κοντα μου.μου ελεγε κανε υπομονη με τις συσπασεις γτ ποναγα .θα βοηθησουνε να δυναμωσει το μωρο που ειναι προωρο.φυσικα ειχε προνοησει κ ειχαμε κανει 2 δοσεις κορτιζονης για τα πνευμονακια του μωρου!

ετσι,στις 22:30 μου εδωσε στην αγκαλια μου το αγορακι μου!δεν χρειαστηκε να μπει θερμοκοιτιδα παρολο που γεννησα την 35η εβδομαδα κ ητανε 2300!!!

οταν τον πληρωσα για τον τοκετο τον παρακαλαγα να τον πληρωσω εξτρα γιατι ητανε 2 φορες την ημερα στην κλινικη επι 8 μερες κ δεν δεχτηκε ουτε ευρω παραπανω!

γι ολα αυτα λοιπον Ανδρεα,υπεροχε γιατρε μου κ φιλε μου σε ευχαριστω πολυ απο τα βαθη της καρδιας μου!ο Θεος να σε εχει καλα!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


capy μου, τι κανεις? να σου ζησει το μωρακι σου, το αντρακι σου, να ειναι γερος και δυνατος, καλοτυχος και ευτυχισμενος. σας ευχομαι οτι καλυτερο απο δω και περα, και ολα καλα να πηγαινουν.

χαιρομαι πολυ για σενα, να περασετε ομορφες γιορτες και να εισαι παντα καλα.

Link to comment
Share on other sites

 

Καλημέρα κορίτσι.Διάβασα το μήνυμά σου και θα ήθελα σε παρακαλώ να μου δώσεις λίγες πληροφορίες για το γιατρό σου.Και εγώ θεσσαλονίκη μένω και έχω αλλάξει μέσα σε 2,5 χρόνια 5 γυναικολόγους.Είδα ότι είναι και συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ.Σε ποιές κλινικές πάει?Ο δικός μου είναι καλός,αλλά δε πολυασχολείται με ψαγμένα θέματα που αφορούν τις εξωσωματικές.Βέβαια η κάθε μία έχει και διαφορετική άποψη για τον κάθε γιατρό,αλλά αφού λες ότι σε βοήθησε αρκετά άρα θα είναι καλός.:)

Link to comment
Share on other sites

Να χαίρεσαι το μωράκι σου!!! Απλά ήθελα να συμπληρώσω, όπως έχω κάνει και σε παλιότερο θέμα, ότι και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον κ. Σόρτση πάρα πολύ. Πήγα και εγώ συστημένη μετά από απογοήτευση από γιατρό που είχα 15 χρόνια. Γέννησα με καισαρική Μεγάλο Σάββατο στις 11:45 πριν την Ανάσταση. Θα μπορούσε να με είχε βάλει πιο πριν γιατί είχαν σπάσει τα νερά μου από τις 10 το πρωί. Απλώς εγώ ήθελα να εξαντλήσω κάθε περιθώριο για φυσιολογικό τοκετό και το σεβάστηκε. Αφού στο τέλος δεν είχα την τύχη να γεννήσω φυσιολογικά, πήγαν όλα καλά και στην καισαρική. Είναι πολύ καλός γιατρός και τον συστήνω και εγώ ανεπιφύλακτα!! Υπόψη ότι δεν γνωρίζομαι με την θεματοθέτρια ούτε είμαι συγγενής του γιατρού!!!!.....

Το κορίτσι μας γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 2008

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα σε ολες και εγώ να ευχαριστήσω τον γιατρό μου Γκόνγκα Λάζαρο που και στις δύο εγκυμοσύνες μου με βοήθησε όσο κανένας άλλος και τον ευχαριστώ για τα δύο θαυματάκια μου

ήταν συνεχώς δίπλα μου από την ώρα που πήγα στο μαιευτήριο με περίμενε δεν έφυγε στιγμή ενημέρωνε συνεχώς τους δικούς μου και του αξίζουν τα καλύτερα

τον ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 3 months later...
capy μου, τι κανεις? να σου ζησει το μωρακι σου, το αντρακι σου, να ειναι γερος και δυνατος, καλοτυχος και ευτυχισμενος. σας ευχομαι οτι καλυτερο απο δω και περα, και ολα καλα να πηγαινουν.

χαιρομαι πολυ για σενα, να περασετε ομορφες γιορτες και να εισαι παντα καλα.

 

αχ βρε κοριτσακι μου γλυκο τωρα το ειδα!!!!σε ευχαριστω παααρα πολυ κ ευχομαι κ σε σενα τα καλυτερα!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

τα λογια δεν ειναι αρκετα για να εκφρασω την ευγνωμοσυνη μου και τα ευχαριστω στον σπουδαιο αυτο ανθρωπο και επιστημονα κ.Λαζαρου.νομιζω οτι ουτε οι σκεψεις μου ειναι αρκετες.....

7Ggjp2.png

 

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...