Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κοριτσια προβλημα!!!! Μετακομησαμε πριν μια εβδομαδα σε καινούργιο σπιτι σε χωριο. Εχει χωραφια τριγυρω, κ αυτοι που το ειχαν το ειχαν πολυ βρωμικο!! Κ ανακαλυψαμε ψυλλους στο σπιτι... εχω ενα μωρακι 7 μηνων, κ οπως καταλαβαινεται εχω φυγει, μενω στην μανα μου. Φεραμε εταιρια για απεντομωση, καθαριζουμε τον χωρι εξω, κ θα πλυνω κ ΟΟΛΑ τα ρουχα απο την αρχη... κατι αλλο για να κανω??? Εχω απελπιστει.....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Τα χωράφια δεν είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι τα ζώα. Δυστυχώς οι άνθρωποι που προσέχουν τα ζώα τους και τα φροντίζουν είναι πλέον ελάχιστοι. Αν οι άνθρωποι που έμεναν πριν από εσάς ήταν βοσκοί, πιθανότατα γι αυτό το σπίτι είχε ψύλλους. Δεν θα φρόντιζαν ούτε την υγιεινή τους.

Αν φέρατε εταιρία απεντόμωσης και πλύνεις τα ρούχα στο καυτό (συγγενής μου είδε ψύλλο να βγαινει ζωντανός από το πλυντήριο μετά από πλύση στους 40!) δεν θα έχεις πρόβλημα θεωρώ.

Εάν είστε οι ίδιοι κτηνοτρόφοι, φροντίζετε τα ζώα σας και αλλάζετε ρούχα πριν μπείτε στο σπίτι.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png
Link to comment
Share on other sites

Αυτο καταλαβα κ εγω, αλλα εκ των υστερων.. μας ειπε μια γειτονισσα οτι ειχε 5-6 σκυλια μεσα στο σπιτι!!! Κ εγω εχω δυο αλλα οχι κ ετσι. Τα εχω πεντακαθαρα!! Ευτυχως που δεν προλαβα να τα παω, να γεμισουν κ αυτα.. οχι δεν ειμαστε κτηνοτροφοι.. θελαμε απλα ενα σπιτακι στο χωριο με χωρο για τα σκυλια μας κ για φυτευουμε!!! Και μας βγηκε ξινο!!! Πλενω ολα τα ρουχα της μικρης μου στους 95. Αλλα κανει δυομιση ωρες καθε πλυντηριο!!! Να τα βαζω στους 60? Θα σκοτωθουν ήθα τους κανω απλα μπανακι??? Ουφ εχω απελπιστει.....:cry::cry::cry:

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...