Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καταγγελία για βιοτεχνια παιδικου επίπλου


Recommended Posts

Καλησπερα, απλως θρλω να μοιραστω μαζι σας την ατυχη εμπειρια μου με την ετσιρεια παιδικων επιπλων edit admin στη μεταμορφωση.

ΠΗγα με τον συζυγο μου στην εκθεση τους, κλεισαμε το παιχνιδοσπιτο Πιτ που μας αρεσε, δωσαμε προκαταβολη και εξτρα χρηματα γιατι το υελαμε πιο ψηλο και τα κουρτινακια σε αλλα σχεδια και μας ειπαν θα ειναι ετοιμο σε μια εβδομαδα!

Περασε εναμισης μηνας, μετα απο τσακωμοτς στα τηλεφωνα, πηγε ο αντρας μου να το παρει και το κρεβατι ηταν μισοτελειωμενο! Του λενε δωσε μας τα υπολοιπα λεφτα, φυγε και σε δυο ωρες θα ερθουμε σπιτι να το συναρμολογησουμε...

Φυσικα δεν ηρθε κανεις και για 5 μερες μας κοροιδευαν...

Οταν ηρθε επιτελους ο μαστορας να το συναρμολογησει ειδε οτι ηραν ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ! Η ΣΚΑΛΑ ηραν στεαβη, ελειπαν δυο βασικα ξυλα στηριξης, οι ταβλες ηραν πιο μεγαλες, τα κουρτινακια κακοραμμενα και ρα μισα ελειπαν και το κρεβατι κουνιοταν περα δωθε!

Εφυγε ο μαστορας, τα πηρε μαζι του και μου λεει θα ερθω ξανα απι Δευτερα με τα σωστα! Οταν ξαναηρθε τα κουρτινακια του παιχνιδοσπθτου ηταν παλι λαθος και ελειπε και μια ραγα στηριξηση!

Το κρεβατι το πληρωσαμε 500 ευρω μαζι με το στρωμα, αποδειξη δεν μας εδωσαν και ειναι χειροτερο και απο του ΙΚΕΑ! Και μας ταλαιπωρησαν εναμιση μηνα με ψεμματα και ειρωνειες! Ειλικρινα μακρια απο την edit admin ...

Καμια σχεση αυτο που ειδα στην εκθεση με αυτο πιου μου εφεραν! Εγω θα τους κανω καταγγελια! Αυτα...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Δεν ξέρω για πιο λες αλλά δεν έχει & σημασία ίσως, αυτό που θέλω να πω για τα ΙΚΕΑ, οπου μέχρι τώρα ότι έχω πάρει μου βγηκε καλό..τυχεροί ίσως...? τελικά ίσως είναι καλύτερο να πάρεις κάτι φθηνό & να το πετάξεις νωρίτερα & να πάρεις κάτι νεο, παρά να το έχεις 30 χρόνια & να μην τα πετάς γιατί τα πλήρωσες...:mad::-(:-(:confused:

Link to comment
Share on other sites

τελικά ίσως είναι καλύτερο να πάρεις κάτι φθηνό & να το πετάξεις νωρίτερα & να πάρεις κάτι νεο, παρά να το έχεις 30 χρόνια & να μην τα πετάς γιατί τα πλήρωσες...:mad::-(:-(:confused:

 

Συγγνώμη για το άσχετο, αλλά αυτό που λες δεν είναι οικολογικό. Το χειρότερο βέβαια είναι να πληρώσεις κάτι με την ελπίδα να κρατήσει, και τελικά να βγει κάτι σαν αυτό που έτυχε στη θεματοθέτρια.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...