Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

DR BROWN ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΙΑ +6 ΜΗΝΕΣ


Recommended Posts

Kαλησπέρα μανούλες, θέλω να σας ρωτήσω, το μωράκι μου είναι 5 μηνών και θέλω να του πάρω μπιμπερό για αργότερα (όταν θα γίνει 6 μηνών και μετά). Θηλάζει αποκλειστικά και ενώ μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τη θηλή calma όταν έλειπα (τον τάιζε η μαμά μου), πλέον δεν τη δέχεται. Άκουσα για τα dr brown, αλλά δεν ξέρω ποιό να πάρω. Θέλω γυάλινα, αλλά μπερδεύομαι με το λαιμό, έχει στενό και φαρδύ. Εννοούν τη θηλή? Έχει κάποια κοπέλα τέτοιο μπιμπερό για να με κατατοπίσει ή να μου δώσει τον σύνδεσμο αν το πήρε από το ίντερνετ? Σπάνια παίρνει μπιμπερό (με δικό μου γάλα). Αλλά τώρα είμαι σε φάση ανακαίνισης/μετακόμισης και θα χρειαστεί να λείπω. Οπότε θα χρειαστεί να τον κραταει η μαμά μου κάποιες φορές. Γι' αυτό θέλω ένα μπιμπερό που να "μιμείται" το θηλασμό και άκουσα ότι το dr brown είναι τέτοιο.

sLvDp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλησπέρα να χαίρεσαι το μωράκι σου. Εμείς χρησιμοποιούμε τα dr brown από 3 μηνών γιατί μας είχαν πει οτι θα βοηθούσαν στους κολικούς και αν θυμάμαι καλά όντως βοήθησαν. Τα πήρα από τα Λητώ. Όσον αφορά το μπουκάλι λένε οτι μέχρι ενός έτους καλό είναι να χρησιμοποιούμε γυάλινο και όχι το πλαστικό. Οι θηλές έχουν νούμερα ανάλογα με την ηλικία του μωρού, νομίζω αλλάζουν ανά τρίμηνο, δεν διαφέρουν σε μέγεθος, απλά αλλάζει η τρυπούλα που τρέχει το γάλα για καλύτερη ροή όσο μεγαλώνει το μωρό και σε σχέση με τα άλλα μπουκάλια οι θηλές φέρνουν πιό πολύ με του στήθους. Αυτό που με δυσκολεύει είναι τα πολλά εξαρτήματα που έχει το κάθε μπουκάλι και είναι χρονοβόρα στο πλύσιμο, έχει κάτι σαν εσωτερικό σωλήνα και ένα επιπλέον πώμα σε σχέση με τα κοινά μπουκάλια. Κάποια στιγμή που προσπάθησα να τα αλλάξω με άλλης μάρκας αντέδρασε η μικρή λόγο της διαφορετικότητας στην θηλή, οπότε ξαναγύρισα στα ίδια. Γενικά πάντως απ'οτι ξέρω δοκιμάζεις θηλές και οτι ταιριάξει στο μωρό. Ελπίζω να βοήθησα.

1tUfp2.png

UW5Pp3.png

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...