Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παπουτσάκια από μαλακό δέρμα-ύπου starchild


Recommended Posts

Καλησπέρα. Έπεσε το μάτι μου τυχαία στα παπούτσια μάρκας starchild, τα οποία μου φαίνονται πολύ όμορφα και είναι και αρκετά οικονομικά, αλλά δεν έχω ιδέα τι γίνεται με τα παπούτσια αυτού του τύπου. Και όλα αυτά που λένε οι παιδίατροι ότι πρέπει το παπούτσι να στηρίζει καλά τον αστράγαλο του παιδιού? Το site τους στην Αγγλία είναι το http://www.star-child.co.uk αλλά τα φέρνουν και κάποια sites Ελλάδα (δεν τσέκαρα αν από το site τους στέλνουν απ ευθείας Ελλάδα). Έχετε καμιά ιδέα πώς είναι από θέμα ανατομικότητας? Μήπως είναι παντοφλάκια και δεν το κατάλαβα?

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


απ'οτι διαβασα στη σελιδα μιλαει για βρεφικα παπουτσια αγκαλιας και παντοφλακια για λιγο πιο μεγαλα παιδακια ιδανικα λεει για μωρα που μπουσουλανε,οπως επισης και για ξυλινα πατωματα. μαλλον ειναι για μεσα στο σπιτι καθοτι η σολα τους ειναι δεματινη μεν αλλα πολυ λεπτη σαν καλτσα...:(

VCkup3.png W6T5p3.png
Link to comment
Share on other sites

εμεις εχουμε τετοια παπουτσακια- παντοφλακια. Τα φοραμε μονο μεσα στο σπιτι γιατι η σολα ειναι λεπτη δερματινη, αλλα κανει μια χαρα για να μην κυκλοφορουν μονο με τις καλτσες. Μαλιστα πριν τους τα παρω εβγαζαν τις καλτσες με την πρωτη ευκαιρια, ενω τωρα κρατανε τα ποδαρακια τους,,,παπουτσωμενα. Παντως εγω τα πηρα απο ελληνικο site 15 ευρω το ζευγαρι.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 χρόνια μετά...

εμενα μου φερανε ενα τετοιο ζευγαρι για παιδι μεχρι 9 μηνων και δεν τα χρησιμοποιησα ποτε. Γενικα τα παπουτσια για παιδια που δεν περπατανε μου φαινονται τελειως αχρηστα - οι καλτσες ειναι μια χαρα αν κανει κρυο. Οταν αρχισουν να περπατανε, καλυτερα να τους παρει κανεις κανονικα παπουτσια.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εμείς είμαστε εξωτερικό κ εδώ αυτά τα παπουτσάκια είναι πολύ δημοφιλή...

Ουσιαστικα είναι παπουτσακια αγκαλιάς,είναι πολύ στυλατα και αυτό που εγω έβρισκα θετικό με αυτα είναι οτι δεν βγαίνουν απο το πόδι,όπως οι κάλτσες..

αν το παιδάκι δεν περπατά ακόμα είναι μια ωραία επιλογή,πολύ οικονομική και κατι διαφορετικό...

δοκίμασε το..!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...