Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρωτήστε την ειδικό: Μάντη Όλγα Ψυχολόγος Msc σχολικής και εξελικτικής ψυχολογίας


Recommended Posts

Αγαπητά μέλη εδώ μπορείτε να τοποθετείτε τις απορίες /ερωτήματα σας προς την κυρία @Όλγα Μάντη   Ψυχολόγο [Msc σχολικής και εξελικτικής ψυχολογίας]

Για να δείτε το βιογραφικό της κας Μάντη πατήστε εδώ http://parents.org.gr/images/upload/cvmandi.pdf

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις


Καλημερα!

Εχω μια κορη 5,5 χρονων και διανυω ηδη τον 6ο μηνα της εγκυμοσυνης μου.Θα ηθελα να μου δωσετε συμβουλες στο πως να την προετοιμασω απο τωρα για τον ερχομο της αδερφουλας της αλλα και πως μπορω να προλαβω τυχον λαθη που μπορει να κανω εγω η ο πατερας της οταν ερθει με το καλο η μπεμπουλα σπιτι.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Έχω ενα γιο 7 ετών και τελευταια εχει αρχισει και φοβαται μηπως μπει καποιος κλεφτης μεσα στο σπιτι και τον αρπαξει! Ειχε ακουσει ενα γεγονος τωρα τελευταια οτι καποιοι πηγαν να αρπαξουν 2 εφηβα κοριτσια που μολις ειχαν σχολασει απο το σχολειο τους και γυρνουσαν σπιτι τους! Ενα ακομα γεγονος ηταν οτι εσπασαν το τζαμι απο το φορτηγακι του θειου του και κλεψανε κατι εργαλεια κηπουρικης! Την προηγουμενη Τεταρτη εκανε εμετο στο φροντιστηριο των αγγλικων και πηγα να τον παρω...δεν τον εστειλα ουτε σχολειο Πεμπτη και Παρασκευη μηπως ειναι καποια ιωση (αν και μου ζηταγε να κανει κοπανα για να ησυχασει λιγο απο τις φωνες της δασκαλας του οπως μου ειπε). Την Παρασκευη τον πηγα φροντιστηριο αγγλικων γιατι ηταν καλα αλλα δεν ηθελε να μπει να κανει μαθημα και αναγκαστικα να μπω μαζι του!! Γενικα ανησυχει στο σχολασμα οταν δεν με βλεπει μηπως αργησω να παω να τον παρω και κλεισουν οι πορτες και δεν μπορω να μπω μεσα ενω την Τεταρτη που χτυπησε το κουδουνι για σχολασμα και ενω ηξερε οτι ημουν εξω και περιμενα , η κυρια τους ειπε να μην βγουν ακομα μεχρι να μαζεψει τα πραγματα της και εκεινος νομιζε οτι δεν τους αφηνει γενικως να βγουν και εβαλε τα κλαματα!! Ενω πηγαινε για υπνο στο κρεββατι του χωρις προβλημα , τις τελευταιες 4 νυχτες θελει να ειναι καποιος μεσα στο δωματιο μεχρι να τον παρει ο υπνος!! Βεβαια και πριν απο αυτο ηθελε καποιον στην κουζινα! Να αναφερω οτι κοιμαται στο δωματιο του μονος τους απο τον Μάιο αλλα το βραδυ ερχεται παντα στο κρεββατι μου. Καποιες φορες τρεχει τοσο εντονα τρομαγμενος στο κρεββατι μου που ξυπναω τρομαγμενη!! Δεν ξερω τι να κανω για να τον βοηθησω να σταματησει να φοβαται!! Εχω δοκιμασει τα παντα! Και τον καλο τροπο και τον κακο τροπο! Μεχρι που του ειπα οτι αν συνεχισει να κλαιει θα φυγω απο το σπιτι και δεν θελω γκρινιαρικα παιδια, οτι θελω χαρουμενα παιδια, δεν αντεχω αλλο την γκρινια του, γκρινια ολη μερα απο τη στιγμη που θα τον παρω απο το σχολειο μεχρι την στιγμη που θα παει για υπνο!! Δεν τον ευχαριστει τιποτα ολο λεει οτι βαριεται και δεν εχει τιποτα να κανει γιατι εχει τοσα πολλα παιχνιδια που δεν μπορει να διαλεξει με ποιο να παιξει!! Του απαγορεψα να παιζει με το ταμπλετ του μηπως τον τρομαζει υποσεινηδητα και να βλεπει το πλειστασον με τον μεγαλυτερο ξαδελφο του, Ξερω οτι ενας τροπος να μην φοβαται ειναι να κοιμαται στο κρεββατι ολο το βραδυ αλλα 1ον τον λυπαμαι και 2ον καποιες φορες δεν τον ακουω που ερχεται! Δεν ξερω τι να κανω τι να πω για να ησυχασει. Βασικα εχω αρχισει και φοβαμαι να του μιλησω μηπως και δεν πω κατι σωστο ή μηπως το παραποιησει και ......δεν ξερω!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...