Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

8 παρατημενα μωρακια


misspigi

Recommended Posts

παραθετω το αποσπασμα:

Οκτώ εγκαταλειμμένα βρέφη στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»

χρειάζονται ρουχισμό, κουβέρτες κ.λ.π

 

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν.

 

%25CE%259D%25CE%259F%25CE%25A3%25CE%259F%25CE%259A%25CE%259F%25CE%259C%25CE%2595%25CE%2599%25CE%259F++%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2595%25CE%259E%25CE%2591%25CE%259D%25CE%2594%25CE%25A1%25CE%2591.jpgΈνας γιατρός και μια κοινωνική λειτουργός μιλούν

για τα «εγκαταλελειμμένα» του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα.

 

 

 

 

 

 

οποιος μπορει να βοηθησει θα ηταν παρα πολυ καλα. θελω να πιστευω οτι δεν αποτελει ψευδη ειδηση, γιατι πραγματικα ποναω οταν διαβαζω τετοια θεματα. ας δωσουμε οτι μπορουμε χωρις επικριτικη διαθεση, γιατι οι συνθηκες πολλες φορες μας εξωθουν σε πραξεις που τωρα φανταζουν αδιανοητες, αλλα ποτε κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος.

lRR9p3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


δυστυχως ομως ειναι ψεμματα....μια γνωστη μου πηρε τηλ στο αλεξανδρα και της ειπαν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο....κριμα παντως να παιζουν με τετοια ευαισθητα θεματα....και να φανταστεις ειχα ετοιμο το δεματακι για αποστολη....:(κριμα....:(

PRW0p2.pngORfXp3.png
Link to comment
Share on other sites

σοβαρα μιλας; απιστευτο!!! εγω το πιστεψα γιατι το ειδα αναρτημενο στο αγιοριτικο βημα και θεωρησα οτι ειναι αληθεια. κριμα!! παντως παρακολουθουσα στο Σκαι ενα ρεπορταζ για τα χωρια ΣΟΣ οτι το 75% των οικογενειων που αφηνουν τα παιδια τους ειναι Ελληνες, οι οποιοι αδυνατουν να τα φροντισουν λογω ανεργιας και των 2 γονεων.

lRR9p3.png
Link to comment
Share on other sites

δεν ξερω αν η συγκεκριμενη ειδηση ειναι αληθηινη η ψευτικη, ομως οσες θελετε μπορειτε να βοηθησετε το τμημα των τελειομηνων του αλεξαντρα(ειναι στο δευτερο οροφο και ετσι λεγεται αν θυμαμαι καλα). οταν χρονισε ο γιος μου ειχα μαζεψει ρουχα-πετσετες-παιχνιδακια και τα πηγα εκει αφου ειχα μιλησει στο τηλεφωνο με την υπευθυνη μαια. να ξερετε οτι οντως εκει υπαρχουν εγκαταλελημενα παιδακια.

Link to comment
Share on other sites

πάντως και εγώ πήρα τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομάδα για να πάω κάτι πράγματα κ μου είπαν και μένα πως δεν έχουν καθόλου παιδιά εκεί.. Για την ακρίβεια μου είπαν βρείτε αλλού να τα δώσετε γιατί εμείς δεν έχουμε κανένα παιδί εδώ...

Επομένως μούφα η ιστορία

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=47297

 

Το είχα ανοίξει εγώ το συγκεκριμένο θέμα πριν 2 χρόνια,η βοήθεια από κοπέλες του φόρουμ ήταν πολύτιμη και τεράστια.

Μαζεύτηκαν πάαααααρα πολλά βρεφικά σε σημείο που οι μαίες έλεγαν να μην φέρνουν περισσότερα γιατί δεν υπήρχε χώρος&πολλές ήταν οι φορές που νευρίαζαν με το κόσμο και με το άτομο(εμένα) που δημοσίευσε ότι υπάρχει ανάγκη.

 

Αυτή η παράκληση βοήθειας "κυκλοφορεί" μέρες τώρα στο διαδίκτυο και το μαιευτήριο τη διαψεύδει.

Ελπίζω μόνο τα πραγματάκια για τα μωρά να έχουν "πιάσει"τόπο.

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Link to comment
Share on other sites

απλα τωρα εφτασε σε καποιους που συνεχισαν την δημοσιευση χωρις να ξερουν και τον τελευταιο μηνα μονο το εχω δει σε καμια 20αρια σελιδες σχετικες με μωρα οπου ενα σωρο μαμαδες εχουν παρει τηλεφωνο για να δωσουν πραγματα και τους ενημερωνουν οτι δεν ισχυει..

 

ειναι ενα απο τα αρνητικα του διαδικτυου..οτι μια πληροφορια ταξιδευει για χρονια και δεν ξερεις ποτε ξεκινησε..

83hKp3.png

Link to comment
Share on other sites

το είδα και τηλεφώνησα στο Νοσοκομείο.μίλησα με την υπεύθυνη τμήματος και μου είπε πως είναι ψέμματα και μην πιστεύετε οτι διαβάζεται.

η απορία που είχα και έχω την ρώτησα πως αφήνει το Νοσοκομείο να βγαίνει κάτι που είναι ψέμα και δεν πέρνει θέση για να ξέρουμε και εμείς τι να πιστεύουμε αλλά απάντηση δεν πήρα και απλά έκλεισε το τηλέφωνο λέγωντας μην πιστεύετε οτι διαβάζεται.

YXlxp3.png

 

 

 

Xwy7p2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εχω περασει κι εγω απο αυτο το τμημα του Αλεξανδρα κανοντας πρακτικη με τη σχολη μου. Δυστυχως αληθευει πως το προσωπικο δυσανασχετει και μαλιστα εντονα οταν μαζευονται πολλα πραγματα.

Ευχομαι οπως ειπε και η Aunt-V παραπανω τουλαχιστον τα πραγματα που ειχαν μαζευτει τοτε να επιασαν τοπο. Αυτο.

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Link to comment
Share on other sites

αρα η αληθεια ειναι καπου στη μεση. παρατημενα μωρακια υπαρχουν. οταν γεννησα εγω στο Αλεξανδρα τον Οκτωβριο του 2010 υπηρχαν τετοιες περιπτωσεις και συγκεκριμενα με μια Βουλγαρα η οποια γεννησε μια μερα πριν απο εμενα και εφυγε το 2ο βραδυ κρυφα, χωρις καν να ντυθει, με τις πυζαμες ηταν και προφασιστηκε οτι παει για τσιγαρο για να αφησει το μωρακι και να μην κινησει υποψιες. απο την αλλη το προσωπικο οταν μαζευονται τοοοσα πολλα πραγματα υποθετω οτι γυαλιζει το ματι του.

lRR9p3.png
Link to comment
Share on other sites

Τα παιδιά που γεννιούνται εκεί, συνήθως έχουν μαμά τοξικομανή που δεν της δίνουν το παιδί ή επιλέγει να μην το παρει. Αυτό ισχύει 8 στις 10 των περιπτώσεων των παρατημένων μωρών.

Και δεν είναι μόνο στο Αλεξάνδρας αλλά και στο Ελενα "θάλαμος τελειομήνων".

Και φυσικά κανείς δεν το παραδέχεται. Πρακτικά απαγορεύεται να περιθάλπονται εκεί τα μωράκια, αλλά είναι γραμμή των μαιευτηρίων να τα κρατούν και να τα φροντίζουν αντί να δοθούν στους γονείς τους και να κινδυνεύουν από σύριγγες, ηπατίτιδα, ασιτία κλπ.

Πρόσφατα είδα στην Ομόνοια μια τοξικομανή, να σπρώχνει σε καροτσάκι ένα μωρό 4-6 μηνων σε κακό χάλι και έφριξα!

Χίλιες φορές στο μαιευτήριο με φροντίδα, καθαριότητα και υγεία παρά στους 5 δρόμους με ανίκανους γονείς.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...