trelostwnfm

S.O.S. Επείγουσες κλήσεις Ανθρωπιστικής Βοήθειας κ' Κοινωνικής Αλληλεγγύης

  576 δημοσιεύσεις σε αυτό το θέμα

  Δωρεάν εξετάσεις χοληστερίνης στη Θεσσαλονίκη

   

  Για περισσότερες από 6 ώρες

  Από τις 8:30 έως τις 15:00 θα πραγματοποιούνται σήμερα δωρεάν εξετάσεις χοληστερίνης και αρτηριακής πίεσης στο νέο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα Νερού (Βασ. Γεωργίου 1).

   

  Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από τις «Διαδρομές Καρδιάς» του Becel pro-active, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης στις 17 Μαΐου, υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης και την επιστημονική επιμέλεια της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος.

  newsbeast.gr


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Διαφημίσεις


  Εξαφανίστηκε ηλικιωμένος που πάσχει από Αλτσχάιμερ

   

  image.php?image_id=2239

   

  Μπορείτε να βοηθήσετε;

  Ο Νικόλαος Κελεσίδης, 87 ετών, εξαφανίστηκε από την Θεσσαλονίκη στις 20 Μαΐου. Έχει πράσινα μάτια, άσπρα μαλλιά, ύψος 1.78 και βάρος 80 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ριγέ μπλε-κόκκινη μπλούζα, καφέ κοτλέ παντελόνι και μπεζ γιλέκο. Ο 87χρονος πάσχει από Αλτσχάιμερ. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ας καλέσει στη γραμμή SOS 10-65 ή στην αστυνομία.

  newsbeast.gr


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Εθελοντική αιμοδοσία στη Θεσσαλονίκη

   

  Σε λίγα λεπτά σώζεις μια ζωή!

  Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Κυριακή 29 Μαΐου ο δήμος Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του πρώην Επαρχείου Λαγκαδά από τις 10:00 έως τις 13:00.

   

  Σε κάθε νοσοκομείο 2 στους 10 ασθενείς κατά μέσο όρο χρειάζονται μετάγγιση. Έτσι, οι ετήσιες ανάγκες της χώρας μας σε αίμα, ξεπερνούν πολύ περισσότερο τις 550.000 - 600.000 φιάλες και καλύπτονται: 50 % από το συγγενικό περιβάλλον των ασθενών, 40 % από μεμονωμένους εθελοντές αιμοδότες καθώς και συγκροτημένους συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών και 5 % από τις ένοπλες δυνάμεις, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δήμου.

  newsbeast.gr


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Χαρίστε τα παιχνίδια σας στα παιδικά χωριά SOS

   

  image.php?image_id=2243

   

  Ένας πετυχημένος θεσμός αγάπης και προσφοράς

  Το πρόγραμμα «Χαρίζουμε δώρα, Μοιράζουμε χαμόγελα» συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, καθιερώνοντας τον πετυχημένο θεσμό αγάπης και προσφοράς.

   

  Το Allou! Fun Park, ο αγαπημένος προορισμός διασκέδασης όλων, βρίσκεται ξανά κοντά στα παιδιά χαρίζοντας αυτό που ξέρει καλύτερα: παιχνίδια και χαμόγελα.

   

  Ως το τέλος Σεπτεμβρίου με τη καθοριστική συμβολή των επισκεπτών του, θα συγκεντρώσει παιχνίδια και σχολικά είδη κάθε είδους τα οποία θα χαρίσει στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

   

  Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα υπάρχουν δύο μεγάλα κουτιά σε κεντρικά σημεία του Allou! και του Kidom, στα οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να τοποθετούν παιχνίδια και σχολικά είδη που είναι σε καλή κατάσταση και επιθυμούν να δωρίσουν.

   

  Στη συνέχεια, η ομάδα του Allou! Fun Park, κατόπιν προσεγμένης διαλογής θα τα συγκεντρώσει και θα τα παραδώσει στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, μοιράζοντας αληθινά χαμόγελα ελπίδας και αγάπης.

  newsbeast.gr


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Μην πετάτε τα σχολικά βιβλία!

   

  Πρόγραμμα επαναχρησιμοποίησης τους προωθεί το υπ. Παιδείας

  Εθελοντικό πρόγραμμα επαναχρησιμοποίησης των σχολικών βιβλίων θέτει σε εφαρμογή το υπουργείο Παιδείας. Η υπουργός, Άννα Διαμαντοπούλου, με επιστολή της στα σχολεία, καλεί μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να συμμετάσχουν ενεργά στο πρόγραμμα επιστρέφοντας τα βιβλία τους, τη Δευτέρα 06/05/2011, στα σχολεία.

   

  Η δράση αποτελεί πανελλήνια προσπάθεια με στόχο την ανάπτυξη στάσης σεβασμού για το δημόσιο αγαθό, αλλά και για την περιβαλλοντική, χρηστική και συναισθηματική αξία του βιβλίου.

  Όσα βιβλία έχουν διατηρηθεί σε καλή κατάσταση θα μοιραστούν στους νέους μαθητές το Σεπτέμβριο 2011, ενώ τα υπόλοιπα θα δοθούν για ανακύκλωση.

   

  Το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2011 τα σχολεία με το μεγαλύτερο αριθμό επιστροφών βιβλίων θα βραβευθούν με παροχή εκπαιδευτικού υλικού από το ΟΕΔΒ.

   

  Θα βραβευθεί, επίσης, το σχολείο που θα δημιουργήσει την καλύτερη αφίσα προώθησης του Προγράμματος, η οποία θα ανατυπωθεί και θα σταλεί σε όλα τα σχολεία.

   

  *********************

   

  Η ζωή συνεχίζεται μετά τον καρκίνο

   

  «Ιστορίες δύναμης» στις 5 Ιουνίου

  Την προσωπική τους ιστορία θα καταθέσουν την Κυριακή 5 Ιουνίου όσοι έχουν βγει νικητές μετά τη μάχη τους με τον καρκίνο στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας επιζώντων του καρκίνου. Η εκδήλωση με τίτλο «Ιστορίες Δύναμης» θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 με την υποστήριξη των εκπαιδευτηρίων Δούκα, στον πολιτιστικό/συνεδριακό χώρο Δαΐς, στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

   

  Οι συμμετέχοντες σʼ αυτές τις συμβολικές εκδηλώσεις, θέλουν να δείξουν στο ευρύ κοινό ότι η ζωή συνεχίζεται μετά την διάγνωση του καρκίνου, που μπορεί να είναι πιο παραγωγική και δημιουργική. Η εκδήλωσή έχει ενταχτεί στο παγκόσμιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, της διεθνούς μη κερδοσκοπικής οργάνωσης National Cancer Survivors Day (http://www.ncsd.org). Στόχος της εκδήλωσης, η ευαισθητοποίηση του κοινού σε σχέση με τον καρκίνο, αλλά και η απομυθοποίηση του ως θανατηφόρο νόσο.

   

  Σε αυτή θα συμμετέχουν καταθέτοντας την προσωπική τους ιστορία όχι μόνο οι επιζώντες του καρκίνου, αλλά και οι εμπλεκόμενοι με αυτόν (οικείο περιβάλλον, ψυχολόγοι, γιατροί), που θα καταθέσουν την δική τους ιστορία, μέσα από την ανθρώπινη υπόστασή τους. Η εκδήλωση είναι ελεύθερη και ανοιχτή για το ευρύ κοινό, χωρίς είσοδο.

   

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή και υποστήριξη και άλλων μη κερδοσκοπικών οργανώσεων που παρέχουν υποστήριξη σε όσους εμπλέκονται με το καρκίνο όπως: ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ», ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ «I LIVE FOR ME”, «EUROPA DONNA HELLAS», «ΠΑΛΜΟΣ», ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΦΙΛΩΝ & ΙΑΤΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΚΕΦΙ», ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ «ΕΛ.Α.ΖΩ» (Ελπίζω, Αγωνίζομαι - Ζω) από την Κύπρο .

   

  Η βραδιά θα κλείσει με μουσική συναυλία, από το συγκρότημα της οργάνωσης «ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ», τους «Be Strong Band», όπου ο τραγουδιστής-στιχουργός-συνθέτης Σάκης Μαξούτης, είναι ο ίδιος επιζών του καρκίνου και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το τραγούδι της οργάνωσης με τον ομώνυμο τίτλο «Μείνε δυνατός».

  newsbeast.gr


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites


  Διαφημίσεις


  Διήμερο εκδηλώσεων για το «Χαμόγελο» στη Λευκάδα

   

  Για την ενίσχυση των παιδιών και των οικογενειών του συλλόγου

  Ο Δήμος Λευκάδας, οι Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. Λευκάδας, το «Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σφακιωτών» στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δράσεών τους, συνδιοργανώνουν με «Το χαμόγελο του παιδιού» ένα διήμερο εκδηλώσεων με σκοπό την οικονομική και υλική ενίσχυση παιδιών και οικογενειών που υποστηρίζει ο εθελοντικός οργανισμός.

   

  Το Σάββατο 4 Ιουνίου

  • Συναυλία της εθελοντικής χορωδίας και ορχήστρας «Το χαμόγελο του παιδιού» στον κηποθέατρο «Αγγελος Σικελιανός» Λευκάδας. Συμμετέχει η χορωδία 1ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας. Ώρα 21:30

   

  Την Κυριακή 5 Ιουνίου

  • Στον ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδο 5 x 5 Καρυάς με μικτές ομάδες παιδιών της Καρυάς και εθελοντών του συλλόγου. Ώρα 11:00

   

  • Στην κεντρική πλατεία Καρυάς, με χορευτικά συγκροτήματα, ομαδικά παιχνίδια, παζάρι κλπ. Ώρα 12:00

   

  Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, για να περάσουμε όμορφα, να τραγουδήσουμε, να παίξουμε παρέα, να ενημερωθείτε πληρέστερα για τις δράσεις μας στην ευρύτερη περιοχή της Λευκάδας και να ενισχύσουμε τα παιδιά που μας χρειάζονται.

  newsbeast.gr


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Έκκληση για Αιμοπετάλια

   

  image.php?&image_id=2247

   

  Ο μικρός Αθανάσιος Κοτοπούλης, παιδί της συναδέλφου Κούλας Μητσάκη, που εργάζεται στα ΕΛΤΑ, νοσηλεύεται με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα στο Νοσοκομείο ''ΜΗΤΕΡΑ'' και

  χρειάζεται επειγόντως αιμοπετάλια από 40 δότες, προκειμένου να στηριχθεί αιματολογικά μετά την εγχείρηση.

  Όποιος είναι δότης αιμοπεταλίων ή δότης αίματος, μπορεί να απευθυνθεί στο τμήμα Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, στο τηλέφωνο 2132088000 , να κλείσει ραντεβού για την χορήγηση.

  Όποιος εκδηλώσει επιθυμία για προσφορά, να αναφέρει ότι είναι για τον Αθανάσιο Κοτοπούλη.

  i-diadromi.com

   

  *****************

   

  Έκκληση για Αίμα και Αιμοπετάλια

   

  Φίλοι μου που μπορείτε και θέλετε να δώσετε αιμοπετάλια ή αίμα, η ανάγκη μου είναι πολύ μεγάλη ( και απο ανάγκη το γράφω στο Facebook) μπορεί να έλθει στο νοσοκομείο Αγ. Σάββα να δώσει στο όνομα Σοφία Καραγεώργη ώρες 08:00-18:00 Δευτ. εως Παρασκ. και 09:00 - 13:00 το Σάββατο τηλ. αιμοδ. 210 6430038

   

  Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά.

  Η Παναγιά μαζι σας.

   

  Facebook Aimodosia gia tin sophia karagiorgi

  mpetskas.blogspot.com

   

  ***************

   

  Εξαφανίστηκε ο DUNDO PANTELI

   

  image.php?image_id=2248

   

  Εξαφανίστηκε ο DUNDO PANTELI

  Εξαφανίστηκε στις 30/05/2011 από Αθήνα, είναι 73 ετών και έχει "κενά μνήμης".

   

  Έχει μάτια καστανά, ύψος 1,70μ και βάρος 75 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πράσινο καρό πουκάμισο, τζιν παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

   

  Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στο 1065.

  theywantyourhelp.blogspot.com

   

  ***************

   

  «Τραγουδάμε για τη Ζωή»

   

  Το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) επιθυμώντας να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες της Πάτρας για την ανάγκη εύρεσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, οργανώνει στις 05/06/2011 (20:00) μουσική εκδήλωση στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

   

  Η Μελίνα Κανά, ο Νίκος Ζούδιαρης και ο Απόστολος Ρίζος με την συνοδεία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων θα «Τραγουδήσουν για τη Ζωή».

   

  Παρέα τους θα είναι οι ασθενείς που υπεβλήθηκαν σε μεταμόσχευση Μυελού των Οστών στο Αιματολογικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Κάποιοι από αυτούς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν για πρώτη φόρα τους δότες από το εξωτερικό που τους Χάρισαν Ζωή! Αυτοί θα τιμηθούν.

  theywantyourhelp.blogspot.com


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  «Αγγίζοντας την καρδιά του εγκεφαλικού»

   

  Ψηφίστε κι εσείς!

  Πάνω από 1.000.000 ψήφοι ελήφθησαν για την υποστήριξη των προγραμμάτων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας 1 Mission 1 Million – Αγγίζοντας την Καρδιά του Εγκεφαλικού. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει την επιτυχία και την παγκόσμια απήχηση της εκστρατείας ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με την πρόληψη των σχετιζόμενων με την κολπική μαρμαρυγή εγκεφαλικών επεισοδίων - μία πρωτοβουλία της φαρμακευτικής εταιρίας Boehringer Ingelheim, πρέσβειρα της οποίας είναι η διεθνούς φήμης ηθοποιός Jane Seymour.

   

  Έως τις 22 Ιουνίου 2011, το κοινό μπορεί να ψηφίσει στη διεύθυνση heartofstroke.gr και να αναδείξει προγράμματα ευαισθητοποίησης γύρω από την πρόληψη των σχετιζόμενων με την κολπική μαρμαρυγή εγκεφαλικών επεισοδίων. Προγράμματα που πιστεύει ότι θα κάνουν τη διαφορά στην ζωή των ασθενών. Η ευρεία συμμετοχή του κοινού που παρατηρήθηκε έως τώρα από την έναρξη της ψηφοφορίας, για μια πάθηση που δεν συζητιέται συχνά, ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών της εκστρατείας.

   

  «Είναι καταπληκτική η συμβολή του κοινού στο πλαίσιο της εκστρατείας 1 Mission 1 Million – Αγγίζοντας την Καρδιά του Εγκεφαλικού και πολύ περισσότερο από ό,τι είχα φανταστεί! Συμμετέχω κι εγώ στην πρωτοβουλία αυτή, από τη στιγμή που η μητέρα μου βρέθηκε αντιμέτωπη με το εγκεφαλικό επεισόδιο που σχετίζεται με την κολπική μαρμαρυγή, έχοντας, επομένως, ζήσει η ίδια την εμπειρία της καταστροφής που μπορεί να προκαλέσει αυτό. Είμαι ενθουσιασμένη με τον αντίκτυπο που έχει αυτή η πρωτοβουλία ανά τον κόσμο», δήλωσε η Jane Seymour. «Εάν θέλετε να κάνετε τη διαφορά στην πρόληψη των εγκεφαλικών επεισοδίων που σχετίζονται με την κολπική μαρμαρυγή, σας παρακαλώ να επισκεφθείτε τη διεύθυνση heartofstroke.com και να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να ψηφίζετε κάθε μέρα, έως τις 22 Ιουνίου!»

   

  Από τους Έλληνες συμμετέχοντες στην εκστρατεία, 5 είναι τα προγράμματα που αξιολογήθηκαν θετικά από την Επιτροπή Ειδικών Εμπειρογνωμόνων και τέθηκαν στη διάθεση του κοινού για ψηφοφορία μέχρι τις 22 Ιουνίου 2011.

   

  Στη νικητήρια εξάδα για την κατηγορία των ?50.000 κατατάσσεται προς το παρόν το ελληνικό πρόγραμμα με τίτλο «ΔΙΚΤΥΟ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΟΛΠΙΚΗΣ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΗ Β.Α. ΕΛΛΑΔΑ» της Ελληνικής Εταιρείας Αγγειακών Εγκεφαλικών Νόσων, έχοντας μεγάλες πιθανότητες να λάβει χρηματοδότηση για την υλοποίησή του. Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία ενός πολυκεντρικού, διεπιστημονικού, διαδραστικού δικτύου συνεργασίας που θα προωθεί την ευαισθητοποίηση και την έγκαιρη ανίχνευση της κολπικής μαρμαρυγής, συμβάλλοντας σημαντικά και στην πρόληψη των αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων.

   

  Τώρα καλείται το ελληνικό κοινό να στηρίξει με την ψήφο του τα ελληνικά προγράμματα, κάνοντας κλικ στο heartofstroke.gr.

   

  Μέχρι το Δεκέμβριο του 2010, στην ιστοσελίδα www.heartofstroke.com υποβλήθηκαν προγράμματα ευαισθητοποίησης του κοινού από μεμονωμένα άτομα, ομάδες ασθενών, επαγγελματιών και κέντρων υγείας από 36 χώρες. Μετά από ένα διάστημα κατά το οποίο όλα τα προγράμματα που κατατέθηκαν εξετάστηκαν και αξιολογήθηκαν από τα μέλη της Επιτροπής Ειδικών Εμπειρογνωμόνων του 1 Mission 1 Million, 184 από αυτά τέθηκαν στην ψηφοφορία του κοινού.

   

  «Το 1 Mission 1 Million σχεδιάστηκε ώστε να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό για την κολπική μαρμαρυγή και τη σχέση της με το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη μεγάλη συμμετοχή του κοινού, οδηγώντας περισσότερο κόσμο στην ιστοσελίδα για να ψηφίσει, ενθαρρύνοντας τους υποστηρικτές να κάνουν το ίδιο», δήλωσε η Judith von Gordon, εκπρόσωπος της Εταιρείας Boehringer Ingelheim. «Τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια που σχετίζονται με την κολπική μαρμαρυγή είναι πιο σοβαρά και εξουθενωτικά σε σχέση με τους άλλους τύπους εγκεφαλικών επεισοδίων, επηρεάζοντας δραματικά πολλές ζωές και οδηγώντας της περισσότερες φορές σε θάνατο. Είμαστε υπερήφανοι που χρηματοδοτούμε αυτή την πρωτοβουλία και ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε τους νικητές αργότερα μέσα στο χρόνο αυτό.»

  newsbeast.gr


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Έκκληση για Αίμα

   

  Ηλικιωμένος συνάνθρωπός μας, χωρίς οικογένεια, νοσηλεύεται στην Euromedica - Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης και έχει ανάγκη από Αίμα.

   

  Παρακαλείται όποιος μπορεί να βοηθήσει να προσέλθει σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο για Αίμα το οποίο όμως πρέπει να σταλθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (τηλ. Αιμοδοσίας 2313312811, 812, 810), στο όνομα Αλεξιάδης Νικόλαος του Στεφάνου.

  theywantyourhelp.blogspot.com

   

  http://theywantyourhelp.blogspot.com/2011/06/blog-post_02.html


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Έκκληση για Αίμα

   

  Σύζυγος συναδέλφου blogger χρειάζεται επειγόντως Αίμα. Νοσηλεύεται στην εντατική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης μετά από σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα.

   

  Μπορείτε να δώσετε Αίμα σε όλα τα εφημερεύοντα νοσοκομεία πανελλαδικά για την Αλαγιάννη Σοφία (Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης - τηλ. Αιμοδοσίας 2710371799, 371700).

  theywantyourhelp.blogspot.com

   

  http://theywantyourhelp.blogspot.com/2011/06/blog-post_05.html


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Διαφημίσεις


  Αίμα χρειάζεται ο τραυματίας από τη λαϊκή αγορά στα Εξάρχεια

   

  Κάηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει μία γυναίκα από τη φωτιά

  Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται, λόγω των εγκαυμάτων στο σώμα του, ο άνδρας που τραυματίστηκε κατά την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, στις 14 Μαΐου, Περικλής Μανιάτης, και χρειάζεται επειγόντως αίμα.

   

  Πρόκειται για τον εργαζόμενο στη λαϊκή αγορά, που έσπευσε να σώσει από τη φωτιά 55χρονη, η οποία πουλούσε λουλούδια σε πλαϊνό πάγκο.

   

  Ο τραυματίας νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς».

  newsbeast.gr

   

  http://www.newsbeast.gr/society/arthro/183618/aima-hreiazetai-o-traumatias-apo-ti-laiki-agora-sta-exarheia/


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Εθελοντής Αναζήτησης

   

  Η υπηρεσία Silver Alert Hellas χρειάζεται Εθελοντές σε όλη την Ελλάδα για να είναι αποτελεσματική και άμεση στο έργο της.

   

  Βασική προϋπόθεση συμμετοχής είναι η διαθεσιμότητα. Ο ρόλος του Εθελοντή είναι να μεταβεί άμεσα στο σημείο και την περιοχή που θα του υποδειχθεί, εφόσον υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες για κάποιο ηλικιωμένο συνάνθρωπό μας που έχει χαθεί. Στόχος του Εθελοντή είναι να ελέγξει και να ταυτοποιήσει εάν πρόκειται για τον ηλικιωμένο που αναζητάτε μέσω της υπηρεσίας Silver Alert. Kάθε Εθελοντής θα λαμβάνει ενημέρωση αποκλειστικά και μόνο στην περίπτωση που το περιστατικό αναζήτησης και οι πληροφορίες που υπάρχουν αφορούν περιοχές κοντινές στον τόπο διαμονής του.

   

  Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει "Εθελοντής Αναζήτησης" μπορεί να στείλει τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλικία) με e-mail στο 1065@lifelinehellas.gr, ή fax στο 2105246208 ή τηλ. στο 2106990885 (κα Δεληγιάννη Ρέα).

  theywantyourhelp.blogspot.com

   

  http://theywantyourhelp.blogspot.com/2011/06/blog-post_9278.html


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Εξαφανίστηκε η ΤΣΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

   

  image.php?image_id=2256

   

  Εξαφανίστηκε στις 07/06/2011 από την Αθήνα, είναι 65 ετών και πάσχει από Ψυχωσικό Σύνδρομο.

   

  Έχει καστανά μάτια, ύψος 1.70μ και βάρος 75κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε φόρμα και μαύρη μπλούζα.

   

  Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στο 1065.

  theywantyourhelp.blogspot.com

   

  http://theywantyourhelp.blogspot.com/2011/06/blog-post_11.html

   

  ***************

  Βρέθηκε η ΤΣΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

  Η ΤΣΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.

  theywantyourhelp.blogspot.com

   

  http://theywantyourhelp.blogspot.com/2011/06/blog-post_8946.html

  Επεξεργάστηκαν by trelostwnfm
  Βρέθηκε η ΤΣΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Καλοκαιρινό παζάρι από "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

   

  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμπληρώνοντας 16 χρόνια έργου και καθημερινού αγώνα για την αποτελεσματική και ποιοτική κάλυψη όλων των παιδιών που έχουν ανάγκη, διοργανώνει και φέτος καλοκαιρινό παζάρι και σας προσκαλεί όλους,

   

  από την Τρίτη 14/6 έως και το Σάββατο 18/6,

   

  στην Αίθουσα του Αττικού Μετρό (ΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑ),

   

  ώρες 7:30 έως 22.30 μμ.

   

  Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα δράσεων του Οργανισμού και να διαλέξουν ανάμεσα σε ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών (είδη ρουχισμού, καπέλα, μπάλες, εποχιακά αξεσουάρ, λευκά είδη, είδη σπιτιού, σχολικά κ.α.)!

   

  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα υποδεχθεί με χαρά όλο τον κόσμο στο καλοκαιρινό παζάρι, με στόχο ακόμη περισσότερα χαμόγελα εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα!

   

  Κόντρα στους δύσκολους καιρούς, όπως ήταν τα λόγια του μικρού ιδρυτή μας «αν ενωθούμε όλοι μαζί.... μπορούμε να τα καταφέρουμε!»

  hamogelo.gr

   

  http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=50&newid=781


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Δώστε ελάχιστο από το χρόνο σας, χαρίστε ζωή!

   

  Η Μ.Κ.Ο «Γραμμή Ζωής» ζητά και τη δική σας αρωγή στην προσπάθεια για ύπαρξη επάρκειας αίματος για τους ηλικιωμένους μας.

  Όσοι αιμοδότες θέλουν να συνεισφέρουν υπέρ της Πανελλήνιας Τράπεζας Αίματος για την Τρίτη Ηλικία, μπορούν να επισκεφθούν τη μονάδα αιμοδοσίας του Αγίου Σάββα (τηλ. 210 6409000, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 171) αναφέροντας το όνομα της ΜΚΟ Γραμμή Ζωής.

   

  silveralert.gr

   

  http://www.silveralert.gr/


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Έκκληση για Αίμα και Αιμοπετάλια

   

  Αναγκη για 5 φιάλες αίμα / αιμοπετάλια χρειάζεται ο κύριος Εμμανουήλ Αρώνης που νοσηλεύεται στο δωμάτιο 238 του Νοσοκομείου ΚΑΤ στην Αθήνα λόγο εγχείρησης.

   

  Η πλήροφορια είναι εξακριβωμένη με τηλεφωνική επικοινωνία με το νοσοκόμειο και τον κύριο Εμμανουήλ Αρώνη.

   

  greek-portal.net

   

  http://www.greek-portal.net/viewtopic.php?f=2&t=19903&p=23397#p23397


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Δωρεάν μαστογραφία στο Βόλο

   

  Από τις 21 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου

  Η κινητή μονάδα μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας θα βρίσκεται στο Βόλο από 21 Ιουνίου έως και 9 Ιουλίου, για τη διενέργεια δωρεάν μαστογραφιών σε γυναίκες της περιοχής.

   

  Η εξέταση θα γίνεται σε γυναίκες από 40 ετών και πάνω, οι οποίες δεν έχουν κάνει ποτέ μαστογραφία και δεν έχουν χειρουργηθεί ποτέ στο μαστό τους για οποιονδήποτε λόγο.

   

  Οι γυναίκες που ενδιαφέρονται θα πρέπει να τηλεφωνούν, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, καθημερινά (εκτός Σαβ/κου), στο τηλέφωνο 2421029576 δηλώνοντας την περιοχή, τη μέρα και την ώρα που επιθυμούν να κάνουν μαστογραφία.

   

  newsbeast.gr

   

  http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/186416/dorean-mastografia-sto-volo/


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ σε όλη την Ελλάδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

   

  Ανοικτές εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης διοργανώνει και φέτος το ΚΕΘΕΑ σε ολόκληρη την Ελλάδα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου).

   

  Με κεντρικό μήνυμα 'Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη' η φετινή εκστρατεία έχει στόχο να αναδείξει τα προβλήματα των ευάλωτων ομάδων, να στηρίξει εκείνους που στην περίοδο της κρίσης είναι πιο αδύναμοι, εγκλωβισμένοι στον κόσμο των εξαρτήσεων, στη φυλακή, στο δρόμο, στο περιθώριο.

   

  Συναυλίες, θεατρικά και εικαστικά δρώμενα, ενέργειες ενημέρωσης από πόρτα σε πόρτα, παρεμβάσεις σε δημόσιους χώρους, Διεθνές Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη με θέμα 'Εκπαίδευση και Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων', θα σηματοδοτήσουν τις εκδηλώσεις των προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Παράλληλα, στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό στο Σύνταγμα, θα δώσουν το 'παρών' με ενημερωτικό καφενείο, δημιουργικά εργαστήρια, δρώμενα και εκθέσεις, όλα τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ με έδρα την Αττική, ενώ στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου του ΚΕΘΕΑ, με παρουσίαση των ερευνητικών και απολογιστικών του στοιχείων για το 2010. Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

   

  Και η φετινή καμπάνια ενημέρωσης του ΚΕΘΕΑ, χάρη στην αφιλοκερδή υποστήριξη των ΜΜΕ, φορέων και ιδιωτών, θα υποστηριχθεί με ενθέσεις και καταχωρήσεις σε εφημερίδες, πανελλαδικής και τοπικής κυκλοφορίας, με banners σε επιλεγμένα websites, με αφίσες σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, διανομή ενημερωτικού εντύπου σε πολυκινηματογράφους κ.ά.

   

  iatronet.gr

   

  http://www.iatronet.gr/newsarticle.asp?art_id=15140


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Το ALTER και η εκπομπή «ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ» στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

   

  Το ALTER και η εκπομπή «ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ» στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

   

  Συντονιστείτε το Σάββατο και την Κυριακή 18 και 19 Ιουνίου αντίστοιχα, από τις 4.15μμ έως τις 6.15μμ στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και παρακολουθήστε την εκπομπή «ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ» της Αννίτας Πάνια.

   

  Παρακολουθήστε την εκπομπή, ενημερωθείτε και στηρίξτε «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

   

  hamogelo.gr

   

  http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=50&newid=787&la=1


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Έκκληση για αίμα

   

  Ο Μεταξένιου Σταύρος νοσηλεύεται στο 401 ΓΣΝ Αθηνών (μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου) και έχει ανάγκη από Αίμα...

   

  Παρακαλείται όποιος μπορεί να βοηθήσει να προσέλθει σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο για Αίμα το οποίο όμως πρέπει να σταλθεί στο 401 ΓΣΝ Αθηνών (τηλ. 2107494000).

   

  parapona-rodou.blogspot.com

   

  http://parapona-rodou.blogspot.com/2011/06/blog-post_2447.html


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Διαφημίσεις


  ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΖΗΤΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!

   

  ΑΓΑΠΗΤOI ΦΙΛΟΙ,

  ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ. ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ.

   

  Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ 14 ΜΗΝΩΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΘΗΣΗ ΣΥΝΟΣΤΕΩΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ (ΕΩΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ) ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΛΕΠΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ. ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΘΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΡΑΣΗΣ, ΚΙΝΗΣΗΣ, ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΝΕΥΡΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ.

   

  Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΜΗΤΕΡΑ» ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο DR ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

   

  ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 25-26.000 ΕΥΡΩ.

   

  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ 18.000 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ 1000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ.

   

  ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ

   

  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

   

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 34784027 (εμφανίζεται το όνομα Νικολόπουλος Βασίλειος)

  ΙΒΑΝ: GR 9607301650000000034784027

   

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5121-040537-830 (εμφανίζεται το όνομα Μανέτα Παναγιώτα)

  ΙΒΑΝ: GR 9801721210005121040537830

   

  koukfamily.blogspot.com

   

  http://koukfamily.blogspot.com/2011/06/blog-post_19.html


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια ΑΒ+

   

  Η μικρή Ειρήνη Χατζή είναι 3 ετών και νοσηλεύεται στην Παιδογκολογική Κλινική του ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

   

  Λόγω της κατάστασής της έχει ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ από αιμοπετάλια ομάδας ΑΒ+

  Όποιος/α είναι συμβατός/ ή και μπορεί, ας επικοινωνήσει με το κέντρο Αιμοδοσίας του ΑΧΕΠΑ στο 2310 993405

   

   

   

  Σας....

  ευχαριστούμε

   

  Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας

   

  serraia.blogspot.com

   

  http://serraia.blogspot.com/2011/06/blog-post_2223.html

   

  ****************

   

  Έκκληση για Αίμα

   

  Η ΤΣΟΥΚΟΥ Κλεάνθη νοσηλεύεται στην Αʼ Παθολογική Κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και χρειάζεται Αίμα.

   

  Παρακαλείται όποιος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει με την Αιμοδοσία του ΓΝ Ρόδου (2241080392, 80391).

   

  parapona-rodou.blogspot.com

   

  http://parapona-rodou.blogspot.com/2011/06/blog-post_7120.html

   

  ***************

   

  Δώστε χαρά… με πράγματα που δε χρειάζεστε!

   

  Το athensheart συλλέγει ρούχα και παιχνίδια για το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού»

  Το εμπορικό κέντρο athensheart, πάντα δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη, αγκαλιάζει και στηρίζει τη δράση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού».

   

  Την Παρασκευή 24 Ιουνίου, 15:00-21:00 και το Σάββατο 25 Ιουνίου, 11:00-20:00, το athensheart φιλοξενεί το Σωματείο και συλλέγει παιχνίδια και ρούχα για τα παιδιά που φροντίζει.

   

  Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κεντρικό επίπεδο του εμπορικού κέντρου, εκπρόσωποι του Φιλανθρωπικού Σωματείου σας καλούν να συμβάλλετε κι εσείς στη δράση του, χαρίζοντας ρούχα και παιχνίδια, καθαρά και σε καλή κατάσταση. Παράλληλα, σας περιμένουν για να σας ενημερώσουν τόσο για τη δραστηριότητα τους, όσο και για τους τρόπους που μπορείτε να βοηθήσετε.

   

  Τώρα επισκεφθείτε κι εσείς το athensheart και δώστε την ευκαιρία στους μικρούς σας συνοδούς να ενισχύσουν τους «Φίλους του Παιδιού» και τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

   

  newsbeast.gr

   

  http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/188967/doste-hara-me-pragmata-pou-de-hreiazeste/


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Συναυλία για τα Παιδικά Χωριά SOS

   

  Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011, το Θέατρο του Λυκαβηττού, υποδέχεται το μεγάλο ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά, σε μια μοναδική συναυλία, αφιερωμένη στα Παιδικά Χωριά SOS.

   

  Η ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά, έχει σαν στόχο την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS που καθημερινά αγωνίζονται για να διατηρήσουν το έργο τους ζωντανό και να συνεχίσουν να προσφέρουν στα παιδιά που προστατεύουν ένα περιβάλλον γεμάτο φροντίδα, σεβασμό και ασφάλεια.

   

  Με αφορμή τη διοργάνωση της συναυλίας, ο Μανώλης Μητσιάς, που τραγουδάει αφιλοκερδώς, δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή και χαρά η δυνατότητα που μου δίνεται, μέσα από τις νότες και τη φωνή μου, να στηρίξω σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. Τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον και αστείρευτη πηγή δύναμης και έμπνευσης για να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για τα ίδια καθώς και για τη χώρα μας».

   

  Ο καταξιωμένος τραγουδιστής θα ερμηνεύσει διαχρονικά τραγούδια μεγάλων δημιουργών, με τα οποία έχει συνδεθεί η 40χρονή μουσική πορεία του, καθώς και νεότερες επιτυχίες από πρόσφατες συνεργασίες του. Στη συναυλία, τον Μανώλη Μητσιά θα συνοδεύσει η Νανά Μπινοπούλου, μια από τις πιο σημαντικές νέες Ελληνίδες ερμηνεύτριες.

   

  Με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του σωματείου και με γνώμονα την δύσκολη οικονομική περίοδο, το εισιτήριο έχει ενιαία τιμή, μόνο 15,00 Ευρώ.

   

  Τα εισιτήρια πωλούνται στα Καταστήματα PUBLIC, στα Παιδικά Χωριά SOS τηλ. 210-3313661, στην Υπηρεσία Εισιτηρίων - Πανεπιστημίου 39, στο Φεστιβάλ Αθηνών, στο www.ticketservices.gr και τηλεφωνικά στο 210-7234567.

   

  mazigiatopaidi.gr


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ BAZAAR ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ "Η ΧΑΡΑ"

   

  Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων « Η ΧΑΡΑ», την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 και Σάββατο 16 Ιουλίου 2011, θα βρίσκεται στο Athens Heart (Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας) διοργανώνοντας καλοκαιρινό bazaar με T-shirts σχεδιασμένα από τη Σήλια Κριθαριώτη, καλοκαιρινά αξεσουάρ και βιβλία για μικρούς και μεγάλους.

   

  Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου.

  Σας περιμένουμε!

   

  Ώρες Λειτουργίας:

  Παρασκευή 15 Ιουλίου 17:00 – 21:00

  Σάββατο 16 Ιουλίου 10:00 – 18:00

   

  Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο site μας www.kea-hara.gr ή επικοινωνείστε μαζί μας στο info@kea-hara.gr ή

  210.66.66.702 – 210.60.32.910

   

  mazigiatopaidi.gr

   

  *****************

   

  1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΑΡΙΛΛΑΣ 2011

   

  Η Πολιτιστική Πρωτοβουλία Αρίλλα, η Αθλητική Ένωση Αρίλλα - Καββαδάδων και το Δίκτυο Παραγωγών Κέρκυρας «Η Κέρκυρα παράγει», υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, αποφάσισαν να συνδιοργανώσουν

   

  το 1o Φεστιβάλ για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Αρίλλας 2011.

   

  Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 9 Ιουλίου 2011 στον Αρίλλα (στους χώρους της Corfu Beer) και όσοι παραβρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και μουσική, να γνωρίσουν τα τοπικά προϊόντα και τους παραγωγούς τους και να ενημερωθούν για τις δράσεις του Οργανισμού μας.

   

  Θα πραγματοποιηθεί Bazaar τοπικών κερκυραϊκών προϊόντων που θα προσφέρει το Δίκτυο Παραγωγών Κέρκυρας αλλά και λαχειοφόρος αγορά.

   

  ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

   

  Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!!

   

  Καλέστε στο 14545

   

  από όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, με χρέωση 2,27 ευρώ ανά κλήση

   

  και από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE, VODAFONE, WIND), με χρέωση 2,46 ευρώ ανά κλήση

   

  Στείλετε SMS στο 54020

   

  τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO

   

  από κινητό τηλέφωνο (COSMOTE, VODAFONE, WIND) χρέωση 2,46 ευρώ ανά SMS

   

  hamogelo.gr


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Εξαφάνιση Ηλικιωμένης - Missing Person

   

  image.php?image_id=2259

   

  Η Βασιλική Λεονταρίδου, 78 ετών, στις 24/06/2011 εξαφανίστηκε από το Παλαιό Φάληρο. Έχει καστανά μάτια, καστανά μαλλιά, ύψος 1.63, βάρος 70 κιλά. Την Ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε Μαύρη φούστα, λευκή μπλούζα και κρατούσε μπλε ζακέτα. Πάσχει από Άνοια.

   

  Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στο 1065

   

  Vasiliki Leontaridou, 78 years old disappeared on 24/06/2011 in the area of Palaio Faliro. She is 1.63 tall and weights 70 kilos; she has brown eyes and brown hair. The day she disappeared, she was wearing black skirt, white blouse and she was holding a blue jacket. Suffers from Dementia.

   

  Please call 100 or 1065, if you have any information.

   

  silveralert.gr

   

  ********************

   

  Η Λεονταρίδου Βασιλική βρέθηκε.


  310_ii12.png

  Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

  Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

  Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

  Δημιουργήστε νέα εγγραφή

  Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!


  Δημιουργήστε νέα εγγραφή

  Σύνδεση

  Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.


  Συνδεθείτε τώρα