Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδίατρος στο Μενιδι?


shadyfairy

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες.

Είχα έναν πολυ καλό παιδίατρο στο πανόραμα πετρούπολης αλλά επειδή ο άντρας μου δουλεύει περίεργες ώρες και εγώ δεν έχω αμάξι, μήπως μπορείτε να μου συστήσετε κανέναν καλό παιδίατρο στο Μενίδι ?

1zcHp3.png
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Διαφημίσεις


Εχω παει επαρχια ...αλλα την παιδιατρο μας δεν την αλλαζω με καμια .Την εχουμε 10+ χρονια και ακομα εκει παμε παρολο τα 45 χιλιομετρα .

Για μενα ειναι ενας γιατρος που εχω εμπιστοσυνη και ξερω πολυ καλα οτι δεν δινει φαρμακα χωρις λογο...αλλα ταυτοχρονα αν προβληματιστει με κατι θα ζητησει να το ψαξουμε πιο πολυ...επισης δεν το παιζει Θεος και παντογνωστης (αν και το αντικειμενο της το γνωριζει παρα πολυ καλα)

Εχω να πω αλλα τοσα..αλλα το θεμα δεν ειμαι εγω...αλλα να μου πεις εσυ τι ζητας απο μια παιδιατρο....πχ ειχα μια γνωστη που δεν την ηθελε επειδη εκανε εισαγωγη στις τροφες μετα τους 6 μηνες (τοτε τουλαχιστον ) ενω αυτη ηθελε απ τους 2 μηνες να τρωει το μωρο τα παντα (και ασχετο βεβαια το μικρο της αρρωστησε 3 μηνων απο κοτοπουλο που κατι ειχε και ηταν στο νοσοκομειο)

Και επισης κατι πολυ σημαντικο... δεν παιρνει τρελα λεφτα (εμεις πηγαιναμε με το βιβλιαριο ...αλλα τωρα που εχουν σταματησει ...κανα 2 φορες που πηγαμε δεν εχουμε πληρωσει...απο μια φιλη μου οπως που εχει διδυμα...και για τα 2 παιδια της παιρνει 50...και νομιζω για ενα ειναι 30 -35 ευρω

Οποτε δεν σου λεω ονομα αν δεν μου πεις τι στοιχεια αναζητας απο μια παιδιατρο ;) ..για να δω αν σου ταιριαζει

Ααα ειναι και στο ΙΚΑ αν σ ενδιαφερει

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Καλημέρα σας, είμαστε νέοι γονείς και με το καλό σε 3 μέρες θα είμαστε σπίτι μας με το παιδάκι μας. Μπορείτε να μας συστήστε κάποιον παιδίατρο στο Μενίδι ο οποίος να κάνει και επισκέψεις στο σπίτι?

Link to comment
Share on other sites

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ,ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ, ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ.ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πετρογιαννοπούλου Χρύσα στο πολυιατρικό κέντρο Μενιδίου (Θ.Λέκκα είναι η διεύθυνση). Εξαιρετική γιατρός, έχει πάααααααρα πολύ κόσμο, τη βρίσκεις πάντα! εγώ γύρισα όλους τους γιατρούς της περιοχής και κατέληξα σ'αυτήν. την είχα ακόμα και όταν μετακόμισα πολύ μακριά από την περιοχή.

Link to comment
Share on other sites

εμείς πάμε στην Κράλλη που είναι στην Αριστοτέλους. Εύστοχη στις διαγνώσεις της πάντα, καθοδηγεί σε όλα τα βήματα σωστά χωρίς πιέσεις και υπερβολές και δίνει φάρμακα όποτε χρειάζεται και μόνο. Επίσης ακολουθεί το βραχύ πρωτόκολλο εμβολιασμού και δεν σε τρέχει κάθε μήνα και εμβόλιο για να μαζεύει λεφτά.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Link to comment
Share on other sites

  • 3 χρόνια μετά...

καλημερα!!θα μπορούσε να να βοηθήσει κάποιος!ενδιαφερομαι για παιδίατρο στην περιοχή του Μενιδίου,ειναι βασικό για μένα να μην δίνει εύκολα φάρμακα και επειδη εχω έναν μπέμπη 6 μηνών ειναι τόνισε το μου παιδάκι θέλω να ειναι φιλικός άνθρωπος!γιατι ειχα επιλέξει έναν γιατρό άντρα στο μενιδι και πραγματικά δεν εχω παράπονο απο την ιατρική του εινσι πολυ σοβαρός και απόλυτος!οποτε θέλω μια πιο φιλική παρουσία!εχετε να μου προτείνετε καποιον/α;;;σας ευχαριστωωωω

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...