Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδί από άλλο γάμο..


motherof2

Recommended Posts

Με τις 2 αδερφές μου είμαστε αυτό που λέμε "αυτοκόλλητες" -ευτυχώς! Έχουμε τρομερό δέσιμο και πονάμε η μία την άλλη πάρα πολύ...

Η μητέρα μου παντρεύτηκε τον πατέρα μου όταν αυτός είχε ήδη τις δύο αδερφές μου από προήγουμενο γάμο του με κάποια γυναίκα που χωρίσανε

πολλοί τότε έλεγαν στη μητέρα μου, ότι δεν έκανε σωστά που πήρε κάποιον με 2 παιδιά -γιατί ο πατέρας μας είχε την επιμέλεια τους- δυστυχώς τότε βρέθηκαν πολλοί "καλοθελητές" και κουτσομπόληδες που υπονόμευαν την όλη κατάσταση, λες και θα έπρεπε να τους νοιάζει τί κάνουμε και τί όχι!!!

Εμένα μου είπαν την αλήθεια όταν ήμουν12 χρονών! και είχα σοκαριστεί και πληγωθεί γιατί βρισκόμουν στο σκοτάδι, λες και είχαμε κάνει το μεγαλύτερο κακό ως οικογένεια :roll::roll::roll::roll:

μέχρι τα 16 μου περίπου, οι σχέσεις με τις αδερφές μου δεν ήταν οι καλύτερες λόγω διαφοράς ηλικίας (με περνάνε 4,5 & 5,5 χρόνια αντίστοιχα)

Ευτυχώς όμως και με τις συμβουλές των γονιών μας, οι σχέσεις από τότε είναι άψογες και ευχαριστούμε τη τύχη μας που έχουμε η μια την άλλη.

Πολλές φορές σε συζητήσεις μεταξύ μας και αφού έχουμε και οι 3 πλέον παιδιά, έχουμε πει και το πιστεύουμε ότι σε περίπτωση που βρισκόμασταν στην θέση της μητέρας μου, δεν θα είχαμε πρόβλημα να παντρευτούμε τον άνθρωπό μας αν αυτός είχε ήδη 1ή 2 παιδιά από άλλο γάμο.

Όμως σε όσους φίλους το αναφέρω πάνω στην κουβέντα, είναι ανένδοτοι :? λες και τους λέω ότι θα παντρευόμουν ισοβίτη!!

εσείς σε ανάλογη περίπτωση τί θα κάνατε, σας έχει περάσει από το μυαλό ποτέ :?:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 64
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • yls

    yls 8 δημοσιεύσεις

  • fokion

    fokion 6 δημοσιεύσεις

  • motherof2

    motherof2 6 δημοσιεύσεις

  • ANF

    ANF 5 δημοσιεύσεις

Όμως σε όσους φίλους το αναφέρω πάνω στην κουβέντα, είναι ανένδοτοι λες και τους λέω ότι θα παντρευόμουν ισοβίτη

 

και μόνο με αυτό που είπες καταλαβαίνεις την έλλειψη παιδείας ......

Δυστυχώς.

 

Μπράβο σας και μπράβο στους γονείς σου.

Link to comment
Share on other sites

Κ εγω το βλεπω σαν κ σενα..

Φυσικα κ θα παντρευομουν και να μην ξεχναμε κ κατι αλλο..

Αν δλδ παρελπιδα χωρισω εγω, εμενα δεν θα με παιρνει κανενας γιατι θα εχω την Τονια μου? Ε οχι ρε παιδια προς Θεου!!!

Ας ανοιξουν λιγο τα μυαλα τους!

Link to comment
Share on other sites

Να σε ρωτήσω, οι φίλοι σου ξέρουν και την καλή σχέση που έχεις με τις αδερφές σου και ακόμα έχουν την ίδια άποψη????

 

ναι! και ξέρεις γιατί? γιατί δεν το βλέπουν ως τη σχέση μεταξύ των παιδιών αλλά "ως βάσανο" του ενός γονιού που "λούζεται" παιδί που δεν είναι δικό του :evil::evil::evil:

και φυσικά αυτοί οι φίλοι που το πιστεύουν αυτό ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ή είναι γνωστοί μεγαλύτερης ηλικίας με άλλες αντιλήψεις για την οικογενειακή ευτυχία :roll:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κι εγώ έχω έναν ετεροθαλή αδελφό 12 χρόνια μεγαλύτερο από τον πρώτο γάμο της μητέρας μου. Όταν το έμαθα ήμουν 12 χρόνων. Δεν μπορούσα, δεν ήθελα να το πιστέψω. Αλλά με τα χρόνια αυτό που δεν μπόρεσα ποτέ να χωνέψω ήταν ότι δεν μου το είπαν απο την αρχή. Με τον αδερφό μου οι σχέσεις ήταν και είναι πάντα αρμονικές, δεν υπάρχουν θέματα... Το μόνο θέμα είναι η μεγάλη διαφορά ηλικίας, που δεν μας επέτρεπε ούτως ή άλλως να είμαστε "κοντά". Ήταν πάντα διαφορετικά τα ενδιαφέροντά μας και οι ανάγκες μας λόγω αυτής της διαφοράς ηλικίας.

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Link to comment
Share on other sites

και πήγα να σε ρωτήσω πριν πόσο χρονών είναι οι φίλοι σου και είπα άσ'το ..... :)

Κρίμα!

Αν με τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου έχετε επικοινωνία ειρήνη και αγάπη όλα γίνονται.

Αθάνατη Ελλάδα, προχωράει μπροστά με βήματα χελώνας .....

Εδώ συζητάμε για τα ονόματα των παιδιών μας και προσπαθούμε να ξεφύγουμε από την παράδοση γιατί θέλουμε να δώσουμε ένα καλό όνομα στο παιδί μας όμορφο να ξεφύγει από τους Γιώργηδες , Γιάννηδες, Βασιλικές, κλπ κλπ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ) και θα συζητήσουμε για γάμο με άντρα που έχει ήδη παιδιά ???

Παναγία μου! Αμαρτία! Μακρυά!

 

 

Πλάκα κάνω όπως κατάλαβες.

Link to comment
Share on other sites

vassop έχεις δίκιο .... κολλάμε σε τρομερά βλακώδη πράγματα ....και το λιγότερο είναι το όνομα των παιδιών μας!!!!!

θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν πηγαίναμε στο χωριό πιτσιρίκα -ευτυχώς Παναγίτσα μου, ήξερα το οικογενειακό μας "μυστικό"- που με ρωτάγανε οι γιαγιάδες

-"εσύ είσαι από τον πρώτο γάμο ή τον δεύτερο?"

λες και θα έπρεπε να της νοιάζει ή λες και αναρωτήθηκαν ποτέ "λες το παιδί να γνωρίζει την όλη ιστορία ή θα πω καμμιά πατάτα και θα φρικάρει?"

 

Τί μου λές τώρα :!::?::!::?: να χώσουμε την μύτη μας στην οικογένεια του άλλου και τίποτα στον κόσμο :!: πώς θα περάσουμε ευχάριστα τη μέρα μας αν δεν κουτσομπολεύσουμε και σχολιάσουμε τον διπλάνό μας???? :evil::evil::evil::evil:

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα δεν μπορώ πιά να κατηγορήσω τις γιαγιές στα χωριά γιατί σε αυτήν την ηλικία δεν μπορούν να αλλάξουν και όπως είπες όταν δεν υπάρχει κάτι να κάνουν ασχολούνται με αυτά τα θέματα.

Λες εντάξει, δεν δίνεις σημασία, λες ναι, το προσπερνάς και τέλος.

 

Εμένα με ενδιαφέρουν οι νέοι άνθρωποι που έχουν αυτές τις αντιλήψεις γιατί έτσι διαιωνίζουν το κακό.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αν αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο σίγουρα θα αγαπούσα και τα παιδιά του, απλά θα προσπαθούσα να πλησιάσω αρκετά το παιδάκι του πριν παντρευτούμε για να "αποδεχτούν" και αυτά την ιδέα ότι θα κάνουνε μαζι μια νέα οικογένεια.Όσο για την κοινωνία μας δυστυχώς είναι πίσω σε πολλά και γεμάτη με ανθρώπους που τους αρέσει να χώνουν τη μύτη τους παντού και να έχουν άποψη για όλα. Οι δικοί μου έχουν χωρίσει από όταν ήμουν 8 μηνών και η μητέρα μου τότε ήταν 24 ετών.Τι πιο φυσικό λοιπόν να ξαναφτιάξουν και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου τη ζωή τους? Ε το τι έχει τραβήξει η μητέρα μου από χώρισε μέχρι όταν ξαναπαντρεύτηκε αλλά μέχρι και σήμερα δεν λέγεται.Αρχικά δεν της πολύμίλαγαν όλοι γιατί ήταν χωρισμένη γυναίκα και πριν 26 χρόνια αυτό σε στιγμάτιζε.Μετά όταν δημιούργησε έπειτα απο 2 χρόνια μια σχέση με τον άνθρωπο που είναι μέχρι και σήμερα μαζί εξακολούθησαν να μην της μιλάνε γιατί διατηρούσε σχέση την οποία δεν είχε νομιμοποιήσει.Κανείς όμως δεν ρώτησε τον λόγο που δεν παντρεύονταν αυτοί οι δύο άνθρωποι (η μητέρα μου ήθελε να μεγαλώσουμε αρκετά για να ημαστε σίγουροι εγώ και ο αδερφός μου ότι θέλουμε αυτόν τον άνθρωπο ανάμεσα μας) Όταν μεγαλώσαμε αρκετά εμείς (εγώ ήμουν 17 ετών) αποφάσισαν να παντρευτουν,ε από τότε ξαφνικά άνθρωποι που την έβλεπαν και της γύριζαν την πλάτη άρχισαν να της μιλάνε και να την χαιρετάνε λες και ήταν φίλοι χρόνια!!! Τι υποκρισία!!!!! Φυσικά όμως δεν σταμάτησαν να τρώγονται και όλο και κάτι βρίσκουν για να δημιουργούν συζητήσεις και κουτσομπολιά όπως γιατί έδωσα το όνομα του πατριού μου στο παιδί και όχι του μπαμπά μου, γιατι ο πατριός μου πήρε τον αδερφό μου στη δουλειά του αφού είναι ξένοι :shock: και άλλα τέτοια ωραία σχόλια.Φυσικά και όταν ακούω τέτοιες βλακείες βάζω τον καθένα με πολύ άσχημο τρόπο στη θέση του και έχουν σταματήσει πλέον να μου λένε εμένα τέτοιες βλακείες.

Link to comment
Share on other sites

Κ εγω το βλεπω σαν κ σενα..

Φυσικα κ θα παντρευομουν και να μην ξεχναμε κ κατι αλλο..

Αν δλδ παρελπιδα χωρισω εγω, εμενα δεν θα με παιρνει κανενας γιατι θα εχω την Τονια μου? Ε οχι ρε παιδια προς Θεου!!!

Ας ανοιξουν λιγο τα μυαλα τους!

 

Συμφωνω απολυτα.Ετσι σκεφτομαι κιεγω.

yHVLp3.png G2Hmp3.png
Link to comment
Share on other sites

Επειδή εγώ το ζω αυτό, θα σας πω την αποψή μου. Εγώ χώρισα όταν η Κατερίνα ήταν 6 χρονών, τότε έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρω κάποιον και φυσικά δεν σκεφτόμουνα καν να βάλω κάποιον άλλον άντρα δίπλα στο παιδί μου. Ομως γνώρισα τον Φωκίωνα ο οποίος είχε και εκείνος ένα παιδί 4 χρονών τότε από τον πρώτο του γάμο.

Στην αρχή είμασταν διστακτικοί αν μπορούσαμε να είμαστε μαζί λόγω των παιδιών, όμως είπαμε να το τολμήσουμε και όντως πέτυχε... Παντρευτήκαμε, τα παιδιά μεταξύ τους ήταν και είναι σαν αδέρφια μάλιστα η Χριστιάννα όταν ήταν πιο μικρή έλεγε "εχω μια περίπου αδερφή", η Κατερίνα ήταν ευτυχισμένη γιατί είχε επιτέλους έστω και έτσι μια "αδερφή". Και φυσικά πριν 13 μήνες ήρθε και το νέο μέλος στην οικογένεια η Δανάη, πραγματικά την εικόνα που βλέπω με τα 3 παιδιά μαζί δεν την αλλάζω με τίποτα!!!!!!!! Τι κι αν η Χριστιάννα δεν είναι δικό μου παιδί, το μεγάλωσα από 4 χρονών, το βλέπω σαν παιδί μου.

 

Και οι 3 μαζί έχουν μια πολύ δεμένη σχέση που θέλω να πιστεύω ότι θα κρατήσει για πάντα!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Και οι 3 μαζί έχουν μια πολύ δεμένη σχέση που θέλω να πιστεύω ότι θα κρατήσει για πάντα!!!!!!!!!

 

Ρούλα , μπράβο σου , και στον Φωκίον και στα παιδία , αλλα το μεγάλο μπράβο ειναι δικό σου....με συγκίνησες πολύ! Μπράβο σου! :D:D:D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ Αφροδίτη μου, απλά τα παιδιά πρέπει να μένουν έξω από κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το ζευγάρι και φυσικά δεν πρέπει να αφήνουμε τρίτους να παρεμβαίνουν, τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ, ποτέ δεν άφησα κανέναν (ούτε την ίδια μου την μάνα) να πει κάτι στο παιδί μου ούτε για τον πατέρα του, ούτε για την τωρινή οικογένεια της.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγώ θα σου απαντήσω ότι το έκανα!!!! Το έχω ξαναπεί Ο Δημήτρης έχει μια κόρη από άλλο γάμο. Βέβαια είναι 20 ετών φοιτήτρια και ζει μόνη της αλλά και αλλιώς να ήταν πάλι μαζί θα ήμασταν γιατί απλά...έτσι είναι...είμαστε για να είμαστε μαζί!!!!!!!!!!! Τόσο απλό!!!

Link to comment
Share on other sites

εγω παλι ειμαι επιφυλακτικη οχι για τον εαυτο μου αλλα για τους αλλους....

πως δλδ θα με πλησιασει καποιος εχοντας ενα παιδι...δεν ξερω μπορει να κανω λαθος αλλα μου φαινεται αρκετα μακρυνο, αν και δεν πιστευω οτι οι αντρες κοιτανε τετοια πραγματα...εννοω οτι οτι δεν τους ανδιαφερει αν εχεις παιδι ή αλλο γαμο, οι αντρες νομιζω οτι θα κοιταξουν αν τους κανεις....τωρα για την μανα αυτου του αντρα δεν ξερω να σας πω...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως αν ο άνθρωπος μου είχε παιδί ή παιδιά από προηγούμενο γάμο δεν θα το αντιμετώπιζα σαν εμπόδιο, ίσα ίσα που θα προσπαθούσα να το δω θετικά πχ ότι ήμαστε μια μεγάλη οικογένεια από την αρχή και χωρίς πολύ κόπο :wink:! Αν αγαπάς έναν άνθρωπο τον αγαπάς για αυτό που είναι και όχι για αυτό που ονειρεύεσαι να γίνει.

Το πόσο καλή σχέση δημιουργούν τα ετεροθελή αδέρφια μεταξύ τους, εξαρτάται κυρίως απο το πως θα αντιμετωπίσουν οι γονείς τους την κατάσταση, όταν προσπαθούν καθημερινά να τους θυμίζουν τα πράγματα που τους ενώνουν και όχι αυτά που τους " χωρίζουν". Για αυτό αξίζει ένα μπράβο σε αυτούς τους γονείς, μπράβο Ρούλα και Φωκίωνα :wink: !

1aLup3.png

 

BtUIp3.png

Link to comment
Share on other sites

Τετοιες αποφασεις πρεπει να λαμβανονται μονο κατοπιν ωριμου σκεψεως κι οχι "αϊντε παντρευόμαστε". Γιατι το λεω αυτο; Το να παντρευτει μια γυναικα εναν αντρα που εχει παιδι απο προηγουμενο γαμο συνεπαγεται οτι αποδεχεται πληρως οτι αυτος ο ανθρωπος εκτος απο "γουτσου γουτσου αγαπουλινι της" ειναι και πατερας μιας ψυχουλας κι αυτο δεν προκειται ν' αλλαξει ΠΟΤΕ! Αν μαλιστα εχει το "αγαπουλινι" την επιμελεια αυτο σημαινει οτι το παιδι αυτο πρεπει να το αποδεχτει, να το αγαπησει ειλικρινα, να το εχει διπλα κι οχι "απεναντι" της. Πριν απο λίγο καιρο ακουσα εμβροντητη σε μια εκπομπη τυπου κους κους, μια κυρια (τελοσπαντων) να διαρρυγνυει τα ιματια της επειδη η κορη του αντρα της, 4 χρονων παιδακι, επιμενει να την αποκαλει μαμα. (το παιδι δεν ειχε μαμα, πεθανε στη γεννα). Ειχαν αποκτησει κι αλλο παιδι με τον αντρα της κι ελεγε: Εγω εχω παιδι, δεν ειμαι μαμα της!! Εσπευσαν αμεσως οι αυτοχριζομενοι "ψυχολογοι" να σχολιασουν και καποια εξ αυτων να συμφωνει μαζι της. "εχει δικαιο η κοπελα, δεν ειναι υποχρεωμενη να το δεχτει"

Και λεω εγω τωρα: Τι σε πειραζει κυρια μου, απ' τη στιγμη που αυτη ψυχουλα ζει μαζι σου (για να μην πω "ειχε την ατυχια να πεσει στα χερια σου") να σε λεει μαμα; Σκεφτηκες ποτε τι νιωθει αυτο το παιδι, βλεποντας σε εσενα και τον αντρα σου να αγκαλιαζετε το αδελφακι της; Σκεφτηκες τι αναγκες εχει αυτο το παιδακι που εχασε τη μαμα του, που δεν την γνωρισε; Σκεφτηκες ποτε τι τιμη σου κανει οταν σε αποκαλει μαμα; (γιατι σιγουρα το θεμα δεν ηταν απλα το να την αποκαλει μαμα. Σιγουρα υπηρχε και καποια εχθρα απεναντι στο παιδι, φαινοταν απ' τα λογια της...) Και να λεει: Της το εξηγησα 100 φορες, με ενοχλει να με λες μαμα, δεν ειμαι μαμα σου!! Σε ποιον κυρια μου το εξηγησες; Στο 4χρονο;;;;;;;;; Με τι καρδια ξεστομισες τετοια κουβεντα σ' αυτο το παιδι;

Γι' αυτο οταν καποια παιρνει μια τετοια αποφαση την ιδια εκεινη στιγμη πρεπει να αποδεχτει το γεγονος οτι το παιδι του συντροφου της ειναι και δικο της (ειτε υπαρχει μαμα ειτε οχι) Δεν λεω οτι απο τη στιγμη που υπαρχει μαμα ειναι σωστο να την αποκαλει κι αυτη μαμα, αλλα πρεπει στη συνειδηση της να αποδεχτει το παιδι ΚΑΙ ως δικο της.

Link to comment
Share on other sites

Και να λεει: Της το εξηγησα 100 φορες, με ενοχλει να με λες μαμα, δεν ειμαι μαμα σου!! Σε ποιον κυρια μου το εξηγησες; Στο 4χρονο;;;;;;;;; Με τι καρδια ξεστομισες τετοια κουβεντα σ' αυτο το παιδι;

Γι' αυτο οταν καποια παιρνει μια τετοια αποφαση την ιδια εκεινη στιγμη πρεπει να αποδεχτει το γεγονος οτι το παιδι του συντροφου της ειναι και δικο της (ειτε υπαρχει μαμα ειτε οχι) Δεν λεω οτι απο τη στιγμη που υπαρχει μαμα ειναι σωστο να την αποκαλει κι αυτη μαμα, αλλα πρεπει στη συνειδηση της να αποδεχτει το παιδι ΚΑΙ ως δικο της.

 

Απαράδεκτη δεν θέλω να την χαρακτηρίσω γιατί θα με πετάξουν έξω....

:twisted::twisted::twisted:

Link to comment
Share on other sites

Τ Πριν απο λίγο καιρο ακουσα εμβροντητη σε μια εκπομπη τυπου κους κους, μια κυρια (τελοσπαντων) να διαρρυγνυει τα ιματια της επειδη η κορη του αντρα της, 4 χρονων παιδακι, επιμενει να την αποκαλει μαμα. (το παιδι δεν ειχε μαμα, πεθανε στη γεννα). Ειχαν αποκτησει κι αλλο παιδι με τον αντρα της κι ελεγε: Εγω εχω παιδι, δεν ειμαι μαμα της!! Εσπευσαν αμεσως οι αυτοχριζομενοι "ψυχολογοι" να σχολιασουν και καποια εξ αυτων να συμφωνει μαζι της. "εχει δικαιο η κοπελα, δεν ειναι υποχρεωμενη να το δεχτει"

 

 

Σοβαρά μιλάς; και οι ψυχολόγοι είπαν ότι έχει δίκαιο;;;;!!!!!!!!!!

:evil::evil::evil:

Δεν το πιστεύω ... τι να πω πια με αυτούς τους αυτόκλητους συναδέλφους ντρέπομαι...κλείνουν σπίτια......

Παιδάκι μου 4 ετών να ζητάει μαμά και να μην την αφήνει να το πει.... Με έκανες και έκλαψα απόψε.......

Link to comment
Share on other sites

Αν είναι δυνατόν!!! Τιμή της κάνει που την φωνάζει μαμά, θα έπρεπε να πετάει στα σύννεφα για αυτό .... αλλά τελικά δεν της αξίζει της @#$@#$#@#@#$@!!!

Εκτός από τα παιδιά της κοιλιάς μας, υπάρχουν και τα παιδιά της καρδιάς μας και αυτά πολλές φορές έχουν περισσότερο την ανάγκη μας!

1aLup3.png

 

BtUIp3.png

Link to comment
Share on other sites

Τονια μου δεν ηταν ψυχολογος, ηταν μια απ' τις γνωστες πανελιστριες που εχουν γνωμη επι παντος επιστητου...

Ολγα μου το θεμα ειναι οτι η συγκεκριμενη ηταν απλα μικροψυχη... Αλλα δυστυχως δεν ειναι η μονη. Πολλες γυναικες το κανουν αυτο, το διεπιστωσα μετα λυπης εκεινη τη μερα που το ειχε σαν θεμα η εν λογω εκπομπη. Καθισα επιτηδες και την ειδα (γενικα τις αποφευγω αυτου του ειδους τις εκπομπες), γιατι μου εκανε εντυπωση ποσες πηραν να πουν τον "πονο" τους. Οτι δηλ. ο αντρας τους τους φορτωσε το παδι απο αλλον γαμο. Μια μαλιστα ελεγε: "Αρρωστησε η μανα τους και μου εφερε τα παιδια του στο σπιτι και τωρα τα φορτωθηκα εγω, μεχρι εκεινη να γινει καλα!!" "και που να τα παει κυρια μου;" ρωταει πανελιστας. Απαντηση:" Εχουν και γιαγια τα παιδια!!" Βγαλτε συμπερασμα...Μια αλλη ελεγε: "Ανεχομαι την κορη του μεχρι να γινει 18 ετων" Και δηλαδη οταν κλεισει τα 18, που θα παει το παιδι; Εδω δεν ειναι Αγγλια που στα 18 το παιδι το πιεζουν να πιασει δικο του σπιτι. Δεν ξερω, πραγματικα φρικαρα μ' αυτα που ακουσα.

 

Αλλα αυτο με το 4χρονο ηταν απαραδεκτο. Πολυ θα ηθελα να μαθω τι γνωμη εχει ο πατερας του για ολα αυτα. Και πολυ θα ηθελα να την ρωτουσε καποιος: "Αν τα πραγματα ηταν απ' την αναποδη. Αν το δικο σας παιδι βρισκοταν χωρις μητερα κι ο αντρας σας ξαναπαντρευοταν και επεφ

τε το παιδι σας σε χερια σαν τα δικα σας. Στα 4 του χρονια να του λενε: Μην με αποκαλεις μαμα, δεν ειμαι η μαμα σου... ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;;; Αλλα κανενας δεν την ρωτησε...

Link to comment
Share on other sites

Έχετε σκεφτεί ότι ίσως όλα αυτά τα τηλέφωνα να είναι μούφα (που λένε και οι νέοι!!!!)και να λένε όλα αυτά τα τρομερά μόνο και μόνο για την τηλεθέαση... Μου περνάει από το μυαλό καμμιά φορά... Ίσως και γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι ο κόσμος είναι έτσι.... Off topic αλλά μια και το αρχίσαμε....

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια σιγουρα ειναι μουφα, ειναι στημενα πως θα το κανουμε, λενε απαραδεκτα πραγματα για να ειναι αληθεια!

Και το χειροτερο ξερετε ποιο ειναι? καμια φορα ξεκιναμε καμια κουβεντα με αλλες κοπελες κ μου λενε.. " Μα δεν ειδες χθες την περιπτωση που ειχε?" και πραγματι δεν τα βλεπω γιατι μου την δινουν και τους λεω οχι.. Φυσικα αρχιζει η εξιστοριση κ το αποκορυφωμα ειναι: "Μα πως τα κανετε εσεις στην Ελλαδα αυτα τα πραγματα?" :evil::evil::evil:

Και φυσικα τρελαινομαι γιατι εδω τα βλεπουν κ νομιζουν πως ετσι ζουμε!!!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...