Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πόσες ακόμη προσπάθειες....


Recommended Posts

Κορίτσια θα ήθελα τα φώτα σας για άλλη μια φορά…Περιμένω από μέρα σε μέρα να μου έρθει περίοδος για να ξεκινήσω άλλη μια προσπάθεια με κατεψυγμένα (έχω 18 «παγάκια»). Ταλαιπωρούμε από το 2006 με εξωσωματικές, αποβολές, εξωμήτριο, ενδομητρίωση, κακό ενδομήτριο, κύστες κ.τ.λ. Μετά από χιλιάδες εξετάσεις, υστεροσκοπήσεις, θεραπείες κ.τ.λ νομίζω ότι επιτέλους είμαι σε καλά χέρια. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

Μετά την υστεροσκόπηση που έκανα το καλοκαίρι, ο γιατρός μου είπε ότι η μισή μήτρα ήταν κολλημένη, μάλλον από τις βιοχημικές που είχα, και μετά την επέμβαση το ενδομήτριο ήταν καλούτσικο (max 8,30) και είχα και καλό κύκλο.

Στην προσπάθεια με κατεψυγμένα παίρνω cyclacur και dermestril για να παχύνει το ενδομήτριο. Έχω διαβάσει για την eviol και ο γιατρός μου είπε να παίρνω 2 την ημέρα. Το κουτί λέει μεγαλύτερη δοσολογία. 2 είναι αρκετά? Τελικά έχει δει καμία σας καλύτερο αποτέλεσμα με τον παραπάνω συνδυασμό χαπιών και βιταμινών???

Υπάρχει κάποια άλλη φυσική μέθοδος ή βιταμίνη που να ενισχύει τον οργανισμό ώστε να είναι πιο γόνιμος??

Σε κάθε προσπάθεια είμαι τρομερά αγχωμένη, ιδιαίτερα όσο πλησιάζει η ημέρα του τεστ και όσο και αν προσπαθώ είμαι πάντα απαισιόδοξη. Πώς να το αντιμετωπίσω??? Με βοηθά πολύ το ότι μπαίνω στο forum και σας μιλώ, αλλά πάντα σε γενικές γραμμές είμαι στα πατώματα. Να φανταστείτε ακόμη με την ιδέα της προσπάθειας φρικάρω!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


καλημερα.Αποτι διαβαζω η περιπετεια σου ειναι πολυ μεγαλη.Ευχομαι οτι το καλυτερο.Αυτη η φορα να ειναι και η φορα που θα σου φερει το αγγελουδι σου στην αγγαλια σου.Οσο για τις βιταμινες που με ρωτας δεν ξερω συγκεκριμενα.Ο γιατρος τι σου ειπε?Απο οτι διαβαζω τωρα εισαι σε καλο γιατρο ποιος ειναι?

Ακομα προσπαθησε να εισαι οσο πιο ηρεμη γινεται.Το καταλαβαινω δεν ειναι καθολου ευκολο.Το λεω για να το ακουω και εγω , παω για την 3η προσπαθεια και σε καταλαβαινω.Αλλα κοιτα στην 1η ειχα βιοχημικη και στην2η δεν ημουν καθολου αισιοδοξη και βγηκε αρνητικη και τι καταλαβα? Τιποτα.Καλυτερα αισιοδοξη , αμα το πιστεψουμε τοτε θα γινει. Καλη επιτυχια ,ολα να πανε καλα αυτη την φορα για ολες μας,το ευχομαι απο καρδιας!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...