Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΩΡΕΑΝ προγεννητικα σεμιναρια θηλασμου


paros

Recommended Posts

για τις μανουλες που διανυουν το τριτο τριμηνο της εγκυμοσυνης τους θα γινουν ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρια που αφορουν τον θηλασμο. Βιαστειτε, οι θεσεις ειναι περιορισμενες. Για περαιτερω πληροφοριες :

 

 

''Το Family Wellness Athens και η κα Λώρι-Ανν Ρόμπερτσον (εξειδικευμένη σύμβουλος γαλουχίας IBCLC και γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο) με γνώμονα τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και με έντονη ευαισθησία απέναντι σε κάθε νέα μέλλουσα μητέρα, προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ τα προγεννητικά σεμινάρια "Το πρώτο βήμα" σχετικά με τον μητρικό θηλασμό, αξίας 50 ευρώ.

 

Τα επόμενα σεμινάρια έχουν προγραμματιστεί για τις 1 και 29 Ιουλίου. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν μόνο γυναίκες στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι΄αυτό απαιτείται προεγγραφή εγκαίρως στο 210-6754075 ή στο [email protected] ''

 

http://www.facebook.com/photo.php?fb...t=event_invite

 

 

 

''Θηλασμός

 

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι τα προγεννητικά σεμινάρια σχετικά με τον μητρικό θηλασμό θα προσφέρονται δωρεάν, κάθε μήνα, με έναρξη από τον μήνα Ιούλιο. Πραγματικά δεν θα ήθελα οποιαδήποτε μέλλουσα μητέρα να μην έχει πρόσβαση στην πληροφόρηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό της ότι είναι σε θέση να θηλάσει, εξαιτίας των προσφάτων δυσκολιών στην οικονομία. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την βοήθειά σας προκειμένου να μεταφέρετε αυτή την πληροφορία στις μέλλουσες μητέρες. Οι θέσεις του σεμιναρίου είναι περιορισμένες και καλό θα ήταν κάθε ενδιαφερόμενη να κάνει προεγγραφή εγκαίρως στο γραφείο μου. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν μόνο γυναίκες στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Είναι μια προσφορά (αξίας 50 ευρώ) από το Family Wellness Athensσε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. ''

 

http://www.familywellness.gr/

83hKp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...