Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μεζονετα η διαμερισμα;;


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια και Χρονια Πολλα!!Σκεφτομαστε καποια στιγμη να αγορασουμε το δικο μας σπιτι και ηθελα να μου πειτε την αποψη σας για το αν προτιματε και τι ειναι πιο βολικο,μεζονετα(μονοκατοικια με κηπο οπως το εχω φανταστει) η διαμερισμα:εγω κλεινω προς μεζονετα αλλα θελω τη γνωμη σας μηπως και μου ξεφευγει κατι::confused:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 97
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και Χριστος Ανεστη...

Κοιτα εμεις χτιζουμε τωρα μεζονετα,πιστευω μεσα στο καλοκαιρι θα εχουμε μετακομισει.Με κηπο,μονοκατοκια οπως το περιγραφεις.Εμενα μου αρεσουν οι μεζονετες...το μονο φυσικα που με φοβιζει ειναι το ανεβα-κατεβα οροφους.Ευτυχως μας εκοψε και εχουμε βαλει εσωτερικο ασανσερ...αν τελικα επιλεξετε κι εσεις μεζονετα εχε το στο νου σου...ειναι πολυ χρησιμο το εσωτερικο ασανσερ.Μια φιλη μου παλι που εμενε σε μεζονετα τωρα που αγορασαν δικο τους ηθελε οροφοδιαμερισμα...την ειχαν κουρασει οι σκαλες μου ειπε...ειναι μπελας.Αυτο νομιζω ειναι και το βασικο μειον.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Επειδή έχω ζήσει και στα δύο θα σου πω την δική μου άποψη. :D Στην μεζονέτα, είναι σαφώς πιο όμορφα και πιο βολικά όλα, πλην ενός: το καθάρισμα. Πρέπει να σκεφτείς και να συνειδητοποιήσεις, ότι θα έχεις 2 μπάνια (ενίοτε και 3) να καθαρίζεις αντί για 1, θα ανεβοκατεβάζεις την σκούπα απο όροφο σε όροφο (εκτός αν αγοράσεις 1 για κάθε όροφο), περισσότερα έπιπλα, πόρτες και κουφώματα γενικώς, συν τις σκάλες και ΚΗΠΟ! (αν τον αναλάβει ο σύζυγος..οκ ;))

Επίσης, είναι σπαστικό και κουραστικό το θέμα της σκάλας. Ανέβα κατέβα, τόσες φορές την ημέρα για διάφορους λόγους, (έχω φίλη που κατέβηκε και κοιμόταν στον μεσαίο όροφο, επειδή βαρέθηκε να ανεβοκατεβαίνει κάθε νύχτα για να κάνει γάλα και για να δίνει νερό στα παιδιά της) ... ή για να ψήσεις στον κήπο (αν η κουζίνα σου είναι στον μεσαίο όροφο και ο κήπος, προφανώς, ισόγειο) θα πρέπει να ανεβοκατεβάζεις όλα τα κουζινικά σου κάθε φορά. (ακόμη και κουζινάκι έξτρα να κάνεις στο ισόγειο, πάλι δεν γλιτώνεις πάρα πολλά, εκτός κι αν είναι δεύτερο κομπλέ νοικοκυριό συν πλυντήριο πιάτων κλπ)

Και τέλος, έχε υπόψη σου, ότι δεν θα έχεις πάντα τις αντοχές που έχεις σήμερα.

Αν τα λύσεις ή τα αποδεχτείς όλα αυτά, τότε η μεζονέτα είναι πιο καλή επιλογή. :D

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Link to comment
Share on other sites

Χρονια πολλα,Χριστος Ανεστη!

Εγω θα σου προτεινα μονοκατοικια με κηπο μεν αλλα αν βρεις με ενα οροφο.Ωραια η μεζονετα δε λεω (και εμεις και η μαμα μου μενουμε σε μεζονετα)αλλα καθολου βολικες και πολυ κουραστικες.Στην αρχη το αγχος μην πανε πουθενα τα παιδια και πεσουν μετα οσο περνανε τα χρονια κι εμεις δεν θα εχουμε τις ιδιες αντοχες με τις σκαλες.Εγω παντως αν μπορουσα θα το αλλαζα(κι ελπιζω καποια στιγμη να το κανω).

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Link to comment
Share on other sites

Οι μεζονέτες έχουν το μειονέκτημα ότι βρίσκονται σε περιοχές που και για γάλα που λέει ο λόγος, πρέπει να μπεις στο αυτοκίνητο. Επίσης, επειδή το πολύ-πολύ να έχετε καμιά παιδική χαρά κοντά και τίποτε άλλο, όπως μαγαζιά, καφετέρια, μέρη για βόλτα γενικώς, οπότε η καθημερινότητά σας θα είναι σπίτι-δουλειά, γιατί επιστρέφοντας από τη δουλειά, το πιθανότερο είναι ότι θα βαριέστε να ξαναμπαίνετε μεγάλοι και μικροί σε αυτοκίνητο, για βόλτα, ξανά-μανά. Αργότερα, που τα παιδιά θα έχουν δραστηριότητες, θα μπαίνετε συνέχεια στο αυτοκίνητο, αν και οι γονείς πλέον φοβούνται να αφήνουν μόνα τους τα παιδιά και σε όλες σχεδόν τις περιοχές το έχουν αυτό. Θα γλιτώσετε μερικά πήγαινε-έλα από τα 11 χρόνια και μετά. Σχολείο, καθημερινά, επίσης, αυτοκίνητο, αυτοκίνητο, αυτοκίνητο.

 

Καφέ και παιχνίδι στην αυλή δεν θα έχετε, εκτός πια και αν έχετε κανέναν τεράστιο κήπο. Στην πράξη, έχεις δει αυτούς που έχουν κήπο να τον χαίρονται; Όχι, γιατί συνήθως οι γείτονες είναι πολύ κοντά.

 

Κατά τα άλλα, όμως, μεζονέτα και πάλι μεζονέτα. Έχει αρκετά πλεονεκτήματα που δείχνεις να τα έχεις εντοπίσει.

 

Αααα... ναι... το καθάρισμα. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί η οικογένεια καθημερινά πάνω από 2 μπάνια. Είναι υπερβολή. Πολλά κουφώματα και μπαλκόνια. Θέλει να προβλέψετε χώρο για αποθήκευση σκουπών, σκουπίδια, άπλυτα, αν είστε μοιρασμένοι σε πολλούς ορόφους, πλυντήρια-σίδερο πλυμένα, για να αποφύγετε το πολύ πάνω κάτω. Εμείς τα προβλέψαμε αυτά με σχετική επιτυχία. Φυσικά έχει κάμποσο περισσότερο καθάρισμα, σε σχέση με ένα διαμέρισμα, αλλά παλεύεται. Και είμαι υπέρ του ασανσέρ, αν η οικογένεια κινείται σε πάνω από 2 ορόφους. Αν το σπίτι έχει ασανσέρ και ο κάθε όροφος είναι λιγότερο από 70 τετραγωνικά, είμαι κατά του WC στον όροφο του καθιστικού. Δεν είναι ωραίο να ακούς το καζανάκι και μην έχοντας WC κερδίζει κανείς λίγο χώρο για γκαντραρόμπα ή γιατί... έτσι.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!Ειναι γεγονος οτι οι αντοχες οσο μεγαλωνουμε θα μειωνονται,τωρα που ειμαστε νεες τα καταφερνουμε και αν βρω καποια μεζονετα με ασανσερ ειναι οτι καλυτερο απλα ξερετε θελω να εχω την ησυχια μου σπιτι ουτε απο πανω ουτε απο κατω αλλους με τα περιεργα τους,να εχω τον κηπο μου με τα λαχανικα μου και τα λουλουδακια μου,να παιζουν τα μωρακια μου εξω και γενικα να ειναι το σπιτι μου ο μικρος παραδεισος μου!Να θελω να καθομαι σπιτι ειδικα τωρα με την κριση που ουτε για καφε δε μπορεις να πας!

Link to comment
Share on other sites

Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες απο εμάς θα ήθελαν την εικόνα που περιγράφεις. Σου εύχομαι ειλικρινά, αυτό που ονειρεύεσαι να γίνει πραγματικότητα! :D

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω πολυ mom μακαρι ειλικρινα ο Θεος να αξιωσει ολο τον κοσμο να κανει τα ονειρα του πραγματικοτητα!Ας εχουμε κατι δικο μας και ας ειναι και καλυβα που λεει ο λογος!Απλα αν παρεις την αποφαση να αγορασεις σπιτι,πλεον υπαρχουν ευκαιριες που με τα ιδια χρηματα παιρνεις μεζονετα αντι να κλειστεις σε ενα διαμερισμα πολυκατοικιας!

Link to comment
Share on other sites

AthinaP σε αυτο που λες με τις αποστασεις εχεις δικιο γιατι και οικονομικα δε σε συμφερει να τρως πολλα χρηματα σε βενζινη για τις μετακινησεις σου αν παντου πρεπει να παρεις αμαξι απλα θελω να πιστευω οτι θα βρω κατι σε καποια περιοχη(προσανατολιζομαι για Θεσσαλονικη καθοτι τωρα ειμαι Αθηνα και οι τιμες ειναι τρελες στα σπιτια),που θα εχει κοντα και σχολειο και αγορα.

Link to comment
Share on other sites

Ζωντας σε 2ροφη μεζονετα εχω δει ολα τα μειονεκτηματα και μονον ενα πλεονεκτημα αλλα κι αυτο μονον τωρα που τα παιδια μεγαλωσαν. Κι αυτο ειναι της σχετικης απομονωσης οταν ενα ατομο της οικογενειας το επιθυμει. Τωρα τα μειονεκτηματα, απειρα! Κουραση απο το συνεχες ανεβα-κατεβα συνηθως φορτωμενη σχολικες τσαντες, ρουχα πλυμενα κι απλυτα και χιλια δυο μικροαντικειμενα, που συνηθως οι αλλοι βαριουνται να ανεβοκατεβασουν. Λυση το ασσανσερ. Το βαλαμε. Υπερογκοι λογαριασμοι ΔΕΗ. Μπανια σε ολους τους οροφους και θα χρησιμοποιουνται ολα δεν μπορεις να ανεβοκατεβαινεις τους οροφους για να πας τουαλετα. Πολλα μπαλκονια που δεν θα χρησιμοποιουνται καν, αλλα θα θελουν καθαρισμα. Αχρηστα τετραγωνικα, σκαλες εσωτερικες, διαδρομους πολυ κουραση για καθαριοτητα. Αν υπαρχουν μωρα σιγουρα θα περιοριστειτε σε εναν οροφο. Οσο για τον κηπο που θα ηταν ισως το δελεαρ ε οχι, ολοι εχουμε δει τις νεες μεζονετες , εισοδος για το σπιτι, διπλα για το γκαραζ κι οτι περισσεευει ενα μικρο κομματακι γκαζον. Χιλιες φορες μια μεγαλη βεραντα σε διαμερισμα σε ωραια πολυκατοικια οπου τα τετραγωνικα ειναι τα πραγματικα χρησιμα και μεχρι και το χαλακι στην εξωπορτα στο τιναζει αλλος. Εκτος αν εχει κανεις την δυνατοτητα να παρει ενα μεγαλουτσικο οικοπεδο οπου θα φτιαξει μια μονοκατοικια. Ολα σε εναν οροφο. (το ονειρο μου).

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

απιστευτο! ολη μου τη ζωη ονειρευομουν μια μεζονετα ως ιδανικη κατοικια

οταν χτισαμε το σπιτι μας με αντιπαροχη πηραμε δυο πατωματα και ενα υπογειο εγω μες τη χαρα να κανουμε μεζονετα οπως ολοι στο οικοπεδο η μαμα μου λεει ΟΧΙ γιατι μου λεει 90 και 80 τετραγωνικα καθε οροφος ειναι γηπεδο δεν ειναι σπιτι, και ποιος θα το καθαριζει, και ποιος θα πληρωνει τη θερμανση το χειμωνα, και θα κανεις παιδια μου λεει ανεβα κατεβα νομιζεις ειναι ευκολο......επειδη μου λεει θα εχεις την πολυτελεια να ειναι τα δωματια ανω κατω (γι αυτο τις κανουν λεει τις μεζονετες χαχαχαχα θεά η μαμα) γιατι να χανεις ενα νοικι ωραιοτατο απ το κατω διαμερισμα, δε σου φτανουν τα 90 σου τετραγωνικα ποια νομιζεις οτι εισαι??? καμια πλουσια???? χαχαχα γραφικη μαμα 80 ετων!!!

τοσα χρονια τη βριζω, παρολο που παιρνω το νοικι μου, τοσα χρονια ονειρευομαι τα βραδια ποιους τοιχους θα γκρεμισω να το κανω μια μερα μεζονετα

και φανταστειτε οτι μου παρουσιαστηκε εντονο προβλημα μυοπαθητκου τυπου οποτε η λεξη σκαλες πρεπει να βγει απο το λεξιλογιο μου για παντα.....αλλα λεω θα βαλω ασανσερ....

και τωρα βλεπω οτι λετε ακριβως οτι λεει και η μανα μου.....πωπωπω παιδια τελικα αν δεν παρεις γνωμες τιποτα μην κανεις!

Link to comment
Share on other sites

Εμείς επιλέξαμε διαμέρισμα αν και είδα πολλές μεζονέτες που μου άρεσαν...

Δεν το μετάνιωσα γιατί το σπίτι μου έχει τέτοια διαρρύθμιση ώστε κλείνοντας μια εσωτερική πόρτα, "χωρίζεις" τη σαλοκουζίνα με τα υπνοδωμάτια , επομένως μπορώ να κάνω δουλειές ή να έχω κόσμο στο σαλόνι και το παιδί μέσα να κοιμάται.

Έχουμε και λέμε λοιπόν :

Στη μεζονέτα θα με σκότωνε το μόνιμο ανέβα-κατέβα. Το θέμα με το παιδί και μην πέσει από τη σκάλα θα το φοβόμουνα , τα μικρά προστατευτικά πορτάκια τα ανοίγει ήδη (είναι 26 μηνών). Στα καθάρισμα ισχύει ότι έγραψαν τα υπόλοιπα κορίτσια...το ασανσέρ θέλει πολύ ρεύμα και έξοδα συντήρησης...

Επίσης , όσο να΄ναι μια σκάλα "κόβει" τετραγωνικά από το σπίτι , έχω δει σπίτια που για να τα ονομάσουν "μεζονέτες" κάνουν τον κάθε όροφο 45 τετραγωνικά...

Στα πλεονεκτήματα είναι φυσικά ο κήπος (αν και θέλει φροντίδα και πολύ νερό), το ότι δεν πληρώνεις κοινόχρηστα , (βέβαια οτιδήποτε χαλάει το πληρώνεις αποκλειστικά μόνος σου).

Επίσης η τοποθεσία παίζει μεγάλο ρόλο.Πλέον οι βενζίνες είναι πολύ υπολογίσιμο έξοδο. Οι κουμπάροι μου αγόρασαν μεζονέτα εκτός Θεσσαλονίκης σε πολύ καλή τιμή , και τώρα έχουν γονατίσει με τα καθημερινά δρομολόγια.

 

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Link to comment
Share on other sites

Αν ποτε αγοραζα σπιτι θα αγοραζα μονοκατοικια οχι μεζονετα για να αποφυγω τις σκαλες και ολα αυτα που αναφερθηκαν

Ποτέ ομως διαμερισμα Το διαμερισμα το βλεπεις τωρα καινουριο και μετα που σκανε τα προβληματα και οι ζημιες πρεπει απο κοινου με τους αλλους ιδιοκτητες να αποφασιζετε Και δεν ειναι παντα ευκολο Στη μονοκατοικια αναλογα με τα οικονομικα σου πρατεις Αναβαλεις μια επισκευη ή μπορεις να την επισπευσεις Μπορεις να ακουσεις μουσικη σαν ανθρωπος και να κανεις ενα παρτακι στο παιδακι σου χωρις να απολογεισαι σε ολη την πολυκατοικια

p7z6p3.pngsQqep3.png
Link to comment
Share on other sites

Εμεις που ζουμε σε μεζονετα, δεν το μετανιωσα καθολου που την αγορασαμε.Απεναντιας, πολυ το ευχαριστιεμαι.Εχω κανει στον κατω οροφο τις κρεβατοκαμαρες , 1 μπανιο και μια τεραστια αποθηκη.Στον επανω οροφο κουζινα, σαλονι, 1 ξενωνα και μπανιο.Αυτο που μου αρεσει πολυ ειναι οτι κατω δεν λερωνει καθολου γιατι κατεβαινουμε μοναχα εμεις και εννοειται μονο για υπνο.Εκτος αυτου, και χαμος να γινεται κατω, (τροπος του λεγειν) εχω τσιτα παντα το επανω και ολα καλα.Μονο εκει θα μπει καποιος ξενος.Ασε που οποιος απο την οικογενεια θελει να απομονωθει, το κανει με ευκολια.εχουμε και τον κηπο μας, τον σκυλο μας , το γκαραζ μας, την θεα μας, την ησυχια μας,..........μεζονετα και παλι μεζονετα.Δεν την αλλαζω με τιποτα.Οκ ....ας κατεβαινω και 10 σκαλια , τι εγινε?Δεν με ενοχλει καθολου.

19Zup2.png

 

149138qob4e3htng.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εμείς αγοράσαμε οικόπεδο με μια παλιά ισόγεια κατοικία μέσα. Πληρώσαμε βασικά μόνο την αξία του οικοπέδου. Αποφασίσαμε να την ανακαινίσουμε και να μην την γκρεμίσουμε λόγω έλλειψης χρημάτων. Γκρεμίσαμε όλα τα εσωτερικά, κάναμε καινούργια σκεπή, την ανακαινίζουμε πλήρως, γιατί ακόμα δεν έχουμε τελειώσει, και με 60.000 ευρώ, το ανώτερο θα έχουμε μια υπέροχη ισόγεια μονοκατοικία 120 τετραγωνικών, με 150 τετραγωνικά κήπο, τον οποίο θα μπορούμε να απολαμβάνουμε πραγματικά γιατί δεν έχουμε σκάλες.

Είχαμε κοιτάξει πιο πριν για μεζονέτες (δεν ήθελα σε καμμιά περίπτωση διαμέρισμα, άλλωστε έχουμε και άναγκάζομαστε να φύγουμε λόγω φασαρίας), αλλά όλες όσες είδαμε ήταν ψευτοκατασκευές σε δύο ή τρεις ορόφους, χωρίς καθόλου ηχομόνωση, χωρίς καθόλου χώρους, με ένα κομματάκι γκαζόν που χωρούσε ένα τραπέζι με το ζόρι, και με πολύ μικρά μπαλκόνια.

Τα ίδια χρήματα ακριβώς, θα μας κοστίσει η μονοκατοικία που σας λέω παραπάνω.

Η γνώμη μου είναι να ψάξεις πολύ καλά πριν αποφασίσεις, ειδικά τώρα που έχει πέσει πολύ η ζήτηση.

Να σημειώσω, ότι οι μεζονέτες που κοιτάγαμε εμείς ήταν εκτός της πόλης που ζούμε, ενώ η μονοκατοικία μέσα στην πόλη, αλλά σε πολύ ήσυχη περιοχή.

Link to comment
Share on other sites

εγω που ειμαι σε οροφο αλλα εχω και τον κηπο μου και τις μπαλκοναρες μου και το παρκινγκ μου και την αυλη να παιζουν τα παιδια μου και τα φυτα να ασχολειται να φυτευει η γιαγια μας και δεν εχω και κοινοχρηστα και παιρνω και ενα νοικι απο κατω

να το κανω μεζονετα τελικα μια μερα η οχι???????????

(για την ωρα ειναι της μαμας μου το σπιτι το δευτερο)

Link to comment
Share on other sites

Στη μεζονέτα έχει μεγάλη σημασία το μέγεθος της πλάκας. Άλλο πράγμα διώροφη μεζονέτα με 70 μέτρα πλάκα και στο υπόγειο θέση για γκαράζ και αποθήκη και άλλο τριώροφη μεζονέτα με 40 μέτρα πλάκα.

Link to comment
Share on other sites

Στη μεζονέτα έχει μεγάλη σημασία το μέγεθος της πλάκας. Άλλο πράγμα διώροφη μεζονέτα με 70 μέτρα πλάκα και στο υπόγειο θέση για γκαράζ και αποθήκη και άλλο τριώροφη μεζονέτα με 40 μέτρα πλάκα.

 

σωστηηηηηηηηηηη

εγω σε ολα τα σπιτια που παω και ειναι μεζονετες ειναι 40αρες

παιδια σορρυ εμενα αυτο μου φαινεται κλουβι

βεβαια και εγω αν το εκανα 90-80 ειναι γηπεδο εχει δικιο η μαμα μου

κριμα να παει τοσος χωρος χαμενος- και το νοικι ειναι ενα εσοδο

ωχ.....μαλλον παει το ονειροοοοοοοο

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω.Το δικο μου ειναι ισογειο και πρωτος απο 85τμ η πλακα.Οποτε εχω καλους χωρους.Και δεν ειναι ημιυπογειο σαν κατι αλλα που βλεπω.Επισης να δεις να ειναι δηλωμενη ολοκληρη.Οχι να σου πουλανε μισο σπιτι με ολοκληρη τιμη........και τρεχα μετα εσυ να νομιμοποιησεις.Εμεις οταν το πηραμε ειδαμε να ειναι ολο δηλωμενο στα χαρτια.

19Zup2.png

 

149138qob4e3htng.gif

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω.Το δικο μου ειναι ισογειο και πρωτος απο 85τμ η πλακα.Οποτε εχω καλους χωρους.Και δεν ειναι ημιυπογειο σαν κατι αλλα που βλεπω.Επισης να δεις να ειναι δηλωμενη ολοκληρη.Οχι να σου πουλανε μισο σπιτι με ολοκληρη τιμη........και τρεχα μετα εσυ να νομιμοποιησεις.Εμεις οταν το πηραμε ειδαμε να ειναι ολο δηλωμενο στα χαρτια.

 

170μ σπιτι δεν ειναι απλα καλοι χωροι φιλεναδα!

ειναι το σπιτι ονειρο!!!

Link to comment
Share on other sites

εγω μενω σε διαμέρισμα, οπότε ουσιαστικά δεν εχω θεση εδω...

απλά να καταθέσω την εμπειρία φίλης μου, με τριόροφη μεζονέτα και ασανσέρ...

εμεινε μια μερα στο ασανσερ με τα δυο πιτσιρικια... και περίμενε μεχρι το απόγευμα να γυρίσει ο σύζυγος για να τους βγάλει

από τότε το ασανσερ το χρησιμοποιεί μόνο για να μεταφέρει πράγματα...

EXXQp3.pngAIzKp2.png
Link to comment
Share on other sites

αν και μενω σε δικο μου σπιτι,μονοκατοικια αν ειχα να επιλεξω θα διαλεγα μεζονετα γιατι ερχετε πιο κοντα στην μονοκατοικια...εχω ζησει σε διαμερισμα και μαρτυρισα.ειναι πιο αυτονομη απο το διαμερισμα εκτος αν βρεις καπου σε μια μικρη πολυκατοικια αλλα και παλι......

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια ολες για την βοηθεια σας!!Η μονοκατοικια πλησιαζει την μεζονετα,ειναι καλη λυση αρκει να εχει τις σωστες προδιαγραφες αλλα μου φαινεται οτι το πραγμα θελει πολυ σκεψη και ψαξιμο.Σπιτι αγοραζεις για μια ζωη οχι παπουτσια!!!

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια ολες για την βοηθεια σας!!Η μονοκατοικια πλησιαζει την μεζονετα,ειναι καλη λυση αρκει να εχει τις σωστες προδιαγραφες αλλα μου φαινεται οτι το πραγμα θελει πολυ σκεψη και ψαξιμο.Σπιτι αγοραζεις για μια ζωη οχι παπουτσια!!!

 

 

Είναι ευκαιρία τώρα, έχουν δυσκολέψει τα πράγματα για τους κατασκευαστές και μπορείς να βρεις καλύτερες τιμές. Απλά θέλει πολύ ψάξιμο και χρόνο.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...