Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εμετός ή γουλιές?


Recommended Posts

Χρειαζομαι την βοηθεια σας γιατι εχω πανικοβληθει.

 

Ο μικρος μου (7 μηνων) εχει κανει μεσα σε 2 ωρες 4 γουλιες. Συγκεριμενα τον ταισα γαλα κατα την 1:30 οπου και κοιμηθηκε χωρις να ρεφτει.Μολις ακουσα οτι ξυπνησε (μετα απο μιση ωρα), πηγα στο κρεβατακι του να τον σηκωσω και τον βρηκα λερωμενο απο γουλια.Μεχρι τωρα εχει κανει 4 γουλιες.Να σημειωσω οτι για καμια εβδομαδα ηταν αρρωστουλης με βρογχιολιτιδα και ειχε αρκετα φλεγματακια αλλα τωρα ειμαστε στην αναρρωση αν και τα φλεγματακια επιμενουν. Γουλιες δεν μου κανει γενικα, το πολυ 3-4 την εβδομαδα.

Λετε να μην ειναι γουλιες και να ειναι εμετοι.Πως τα ξεχωριζουν?Στο μεταξυ η μανα μου και ο αδερφος μου περασαν γαστρεντεριτιδα και τους ειχα σε καραντινα αλλα δυστυχως μενουμε στο ιδιο κτιριο.Θα μιλησω και με την παιδιατρο αλλα δεν θελω να την ενοχλησω τετοια ωρα.

Σε περιπτωση που εχουμε γαστρεντεριτιδα θα πρεπει να νοσηλευτουμε λογω ηλικιας? Παναγια μου δεν θα το αντεξω και αυτο μετα το βασανιστηριο της βρογχιολιτιδας.

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


sporiklos, γεια σου!

 

Ο εμετος ειναι σα ρουκετα! φευγει μακρια, εκτοξευεται. Η γουλια απλα χυνεται απο το στομα. Ετσι θα ξεχωρισεις τη διαφορα.

 

Ο γιατρος μας μας ειχε πει οτι γουλιες μπορει να κανει οσες θελει τη μερα, και 100 και 200! Εμετους αν κανει 2ο σε μια μερα να τον παρουμε τηλεφωνο.

 

παρε τον παιδιατρο τηλεφωνο καλυτερα παντως....

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ραννια ευχαριστω πολυ για την απαντηση γιατι ειλικρινα ειχα φρικαρει. Ρωτησα και την μητερα μου πώς ειναι ο εμετος και μου ειπε αυτο που λες και εσυ οποτε δεν ειναι εμετος.Τελικα αλλη μια γουλια εκανε ολο το απογευμα οποτε δεν πηρα την παιδιατρο αφου αυριο εχουμε ραντεβου ουτως ή αλλως.Στο μεταξυ δεν τον βλεπω και κακοδιαθετο.Ευχαριστω και παλι.

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Link to comment
Share on other sites

να ξέρεις όταν έχουν φλεματάκια κάνουν και γουλιές. Εμένα να σου πω όταν τον ταίζω μπορεί να κάνει και εμετό γιατί απο τα φλέματα πνίγεται και μπορεί να τα βγάλει όλα. Δεν θα του δίνεις πολύ πηχτό το φαγητό. Οσο μπορείς αραιό.

Lr4cp2.pngIP5up2.png
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...