Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ιασώ παίδων!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

Γεια σας απανταχού μαμάδες........Ηρωίδες!

Θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχει καμία-κανένας κάποια εμπειρία από το Ιασώ παίδων; Από επίπεδο εξυπηρέτησης, γιατρών, διάγνωσης, θεραπείας κτλ;;;;;;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


εγω ειχα παει τι μικρη για υπερηχο ισχιων.

μια χαρα ευχαριστημένη εμεινα.αλλα νομιζω οταν πληρωνεις ολα καλα ειναι.

 

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας απανταχού μαμάδες........Ηρωίδες!

Θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχει καμία-κανένας κάποια εμπειρία από το Ιασώ παίδων; Από επίπεδο εξυπηρέτησης, γιατρών, διάγνωσης, θεραπείας κτλ;;;;;;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....

 

Δεν ξέρω καθόλου τί παίζει στο Ιασώ παίδων, αλλά θα σου έλεγα να το ψάξεις για κάποιο απο τα κρατικά παίδων. Εμείς, δυστυχως, οικογενειακώς αντιμετωπίσαμε διάφορα θέματα με τα μικρά μας, διαφορετικής φύσης πρόβλημα το κάθε παιδάκι. Μετά απο ψάξημο, τόσο για το γιο μου όσο και για τον ανηψιό μου, πήγαμε στο Αγ. Κυριακού και μείναμε παααρα πολύ ευχαριστημένοι.

Αυτή είναι βέβαια η προσωπική μου εμπειρία.

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια!

Από είσκεψη που κάναμε στο ιασώ-παιδων (εξεταση ισχύων) μειναμε πολύ ευχαριστημένοι. Αμεση εξυπηρετηση, 3 μαιες πάνω από τον μπέμπη και μας ενημέρωσαν σχετικά με διάφορες απορίες μας.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 3 εβδομάδες μετά...

Νοσηλεύτηκε η 2,5 μηνών μπεμπούλα μου με βροχιολίτιδα πριν από 15 μέρες.

 

Πολύ καλά όλα! Ευγενέστατες οι κοπέλες, πολύ υποστηρικτικές και εξυπηρετικές, καλοί γιατροί!

 

Για το μαιευτήριο δεν είχα να πω τα καλύτερα. Στο Ιασώ παίδων πήγαμε γιατί το Ιασώ καλύπτει τη νοσηλεία όλων των μωρών που γεννιούνται εκεί μέχρι ενός έτους. Θέλω να πω με αυτό πως δεν το επέλεξα, και πήγα με πολλή επιφύλαξη. Αλλά τελικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

 

53d74c016a.png

 

Together we stand, divided we fall...

Link to comment
Share on other sites

Εχουμε παει 3 φορες. Εξυπηρετικοτατοι και πολυ καλοι με το παιδι. Αλλα το αυτο συνεβη και στο Παιδων Αγ. Κυριακου οποτε.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Link to comment
Share on other sites

Εμένα είχε χτυπησει το ποδαρακι του και ήταν Σαββατο. Πήγα εκεί στον χειρουργο που εφημέρευε και μου είπαν οτι εάν είναι σοβαρο θα φωνάξουν και τον ορθοπαιδικό με εξτρα χρηματα . Τον είδε ο χειρούργος και αμέσως μας είπε οτι δεν έχει σπασει κάτι . απλά εάν δεν περάσει σε 3-4 μέρες να πάμε για ακτινα. Δεν χρειάστηκε ούτε ακτινα γιατί κρίμα είναι να φάει το παιδί ακτινοβολία χωρίς λόγο.το πιστεύετε??? εγω δεν το πιστευα οτι ιδιωτικη κλινικη δεν θα κοιτούσε να μας πάρει λεφτά πχ μια ακτίνα και να έρθει και ο ορθοπαιδικός που είναι επιπλέον λεφτα που τον καλούμε.

Ο άντρας μου όμως συνέχεια έλεγε ότι πεσαμε σε αδιάφορο( αντίθετος με μενα που τον είδα οτι με το που του επιασε το ποδι καταλαβε αμέσως . Μετά από τσακωμό λοιπόν τον πήγαμε την Κυριακή (υπερβολες των αντρών ) και στην Ευρωκλινική πάιδων. Εκεί φυσικά έπρεπε να καλέσουμε τον ορθοπαιδικό 75 επισκεψη και 60ή 75 για να έρθει επιπλέον ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ!!! Καναμε ακτίνα και μία επίδεση (αφού τελικά δεν είχε κατι σοβαρό) σύνολο 320 ευρώ με εκπτωση με την κάρτα τους . ειδατε διαφορά???? το ιασώ μόνο 75 ευρώ ενώ η Ευρωκλινική μας τα πήρε κανονικότατα και με ακτινοβολία που έφαγε το παιδί!!!! Εμείς δεν φταίμε τελικά??? Πάντως το Ιασώ Παίδων με εξέπληξε ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ!!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Όταν πηγαίνετε για εξέταση, κλείνετε με κάποιον συγκεκριμένο γιατρό (π.χ. παιδοορθοπαιδικό) ή σε όποιον σας βάλουν;

Το ρωτάω γιατί όποτε παίρνω με ρωτάνε αν έχω κάποιον γιατρό.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 1 χρόνο μετά...

Eχει κάποια ιδιωτική ασφάλεια που για αυτό τον λόγο να πηγαίνει το παιδάκι της στο ΙΑΣΩ παίδων; (εκτός από αυτή που δίνουν μέχρι ενός έτους στα νεογέννητα). Και αν ναι, ποιά είναι και αν είναι ευχαριστημένη.

Link to comment
Share on other sites

κι εμείς κάναμε ιδιωτικη ασφάλεια μόνο και μόνο για να μην χρειαστεί να πάμε ποτέ στο χάλι του Παίδων αλλά δεν έχει τύχει μέχρι τώρα φτου φτου. Ωστόσο μας συμβεβλημένα άμεσα είναι η Ευρωκλινική και το Μητερα Παίδων. Για το ΜΗΤΕΡΑ έχω ακούσει καλά λόγια αλλά απο 2-3...σπάνια βρίσκεις και ανθρώπους που πάνε στα ιδιωτικά όμως, συνήθως όλοι πάνε στα δημόσια σε κάτι έκτακτο.

Οταν επισκέφτηκα το Παίδων πριν λίγους μήνες απλά για να κάνω την εξέταση για μένα της κυστικής ίνωσης έφριξα από το χάλι και πήγα και σε κυριλέ κτίριο, η κατάσταση των δημοσίων ειναι δυστυχώς τραγική...τι να το κάνω αμα έχει καλούς γιατρούς και πάω για μια ίωση και φύγω με τρεις χειρότερα πράγματα;

Το ανιψάκι του άντρα μου το είχαν ταλαιπωρήσει απίστευτα σαν βρέφος επειδή γεννήθηκε πρόωρα και με κάποιο πρόβλημα και το έβγαλαν νεογέννητο γυμνό πάνω σε φορείο Δεκέμβρη μήνα για να το πάνε από το ένα κτίριο στο άλλο!!!! Ο πεθερός μου ήταν από πισω και ούρλιαζε συνεχώς :(

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

Εγω έχω τυχει να την χρησιμοποιησω και είναι συμβεβλημενη για επισκέψεις στο Ιασω, Ευρωκλινικη Παίδων και Μητερα . Εχω νοσοκομειακο και εχει παροχες εξτρα. Αν σε ενδιαφέρει στειλε μου pm να σου πω . .....μην θεωρηθει διαφήμιση και αν σε ενδιαφέρει να σου δώσω και το τηλεφωνο. Επιπλέον έχε υπόψιν σου οτι τα ισόβια προγράμματα σταματανε από 01/12 σε ολες τις ασφαλιστικές. Το εμαθα γιατι σκεφτομουν να κανω και σε μενα και στο συζυγο και μου το είπε η ασφαλίστριά μου.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...