Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΤΕΝΩΣΗ ΕΝΤΕΡΟΥ


Recommended Posts

Καλησπέρα!

 

Είμαι στην 36η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, γύρισα από το γιατρό όπου έκανα υπέρηχο και κοντεύω να σκάσω. Μου είπε ότι βλέπει μια διάταση στο παχύ έντερο της μικρής... μπορεί και να μην είναι κάτι μου είπε αλλά θα το εξετάσουν οι παιδίατροι μόλις γεννηθεί.

 

Εγώ όμως το έργο το έχω ξαναδεί! Και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μου είχε πει η γιατρός μου (τότε είχα άλλη) το ίδιο ακριβώς στον υπέρηχο του 9ου μήνα και τελικά το παιδί μόλις γεννήθηκε χρειάστηκε επέμβαση. Τρελλή αγωνία, τρελλή ταλαιπωρία, δυσκολία να θηλάσω (10 μέρες έβγαζα με το θήλαστρο) και μία ουλή που 3 χρόνια μετά ακόμα φαίνεται έντονα και θα την έχει στην κοιλιά της μια ζωή. Δε θέλω να περάσω πάλι τα ίδια!!! Το έχει πάθει καμιά σας αυτό? Και γενικά ξέρει κανένας πώς γίνεται να συμβαίνει και στα 2 μου παιδιά κάτι που έχει τόσο μικρά ποσοστά να συμβεί???

 

Τέλος ξέρετε αν το γαία έχει καλό παιδοχειρούργο και καλούς παιδιάτρους??? (Είχα γεννήσει στο μητέρα την προηγούμενη φορά)

azHYp2.png

 

vwuep3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • 1 month later...

Καλησπέρα. Νομίζω ότι κι εγώ ανήκω στην ίδια κατηγορία. όλα ξεκίνησαν στη Β' επιπέδου που μας είπαν για διάταση εντερικών ελίκων. Μας ζήτησαν να κάνουμε έλεγχο για κυστική ίνωση, που ευτυχώς βγήκε αρνητικό και σε μένα και στον άντρα μου. Τώρα είμαι στην 31η εβδομάδα και δεν έχει υποχωρήσει η διάταση. Ο γιατρός είπε ότι θα το εξετάσουν οι παιδίατροι όταν γεννηθεί και ίσως χρειαστεί επεμβασούλα. Έχω τρομάξει. Γιατρέ, αν μπορείτε, μου στέλνετε κι εμένα κάποιο μέιλ;

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...