Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

το μωρο μου ειναι 3 μηνων,εχει λιγο καιρο που οταν τον παιρνω αγκαλια κανει το κορμακι του σαν τοξο.....παντα ομως!!!γιατι να το κανει αυτο??

evitaki

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την κόρη μου που είναι 7 μηνών. Το κάνει από 2 μηνών ιδίως μέσα σην καλαθούνα ή στο καρότσι. Γυρνάει κάπως στο πλάι και φέρνει το κεφάλι προς τα πόδια της κάνοντας τόξο στην πλάτη της. Εσένα το κάνει μόνο όταν τον έχεις αγκαλιά ή και σε άλλες στάσεις.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μήπως το παιδάκι ταλαιπωρείται από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση; Πρόβλημα που είχε η δική μου, σε αρκετά μεγάλο βαθμό και πέρα από τις γουλιές που έβγαζε (σε μεγάλη συχνότητα και ποσότητα), έκανε συνεχώς το σωματάκι της τόξο και, συνήθως, έκλαιγε εμφανώς ενοχλημένη: κατά τη διάρκεια των γευμάτων, μετά από αυτά, όταν προφανώς τα "χώνευε".Και η παιδίατρος, συνεκτιμώντας όλα τα συμπτώματα, μας είπε ότι το κάνει λόγω της παλινδρόμησης. Κάτι που επαληθεύτηκε και αργότερα, όταν κάναμε υπέρηχο για να εντοπιστεί το πρόβλημα.

Τώρα, ξεπεράσαμε το πρόβλημα της παλινδρόμησης, αλλά το... τόξο επανήλθε, ως αντίδραση. Οταν, για παράδειγμα, προσπαθώ να τη βάλω στο καρότι, ή στο πάρκο και δεν θέλει...

Link to comment
Share on other sites

τελικα απο την παλιδρομηση ειναι κ σε μας,ο γιατρος που το ειδε μου το ειπε,ευτυχως δεν το κανει αλλου παρα μονο οταν τον εχουμε αγκαλια!!!!!

evitaki

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...