Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΙΩΣΗ ΣΕ ΜΩΡΑΚΙ


Recommended Posts

Ο μικρος μου ειναι 3,5 μηνων και μαλλον εχει ιωση. Το προβλημα ειναι οτι ειναι αρρωστος ο αντρας μου και η ιωση που εχει τον εχει ριξει κυριολεκτικα στο κρεβατι, με φοβερο πονολαιμο,πονους στα αυτια και βηχα. Ο μπεμπης σημερα αρχισε να βηχει απο καμια φορα και αφου τον εβαλα για υπνο εβηξε μες τον υπνο του και εκανε εμμετο.Μετα απο καμια ωρα παλι τα ιδια αλλα ημουν διπλα του και τον σηκωσα πανω και προλαβα τον εμμετο. Να φανταστειτε οτι ο αντρας μου κοιμαται σε αλλο δωματιο απο την αρχη της ιωσης, δεν πλησιαζει τον μικρο και αεριζω συνεχεια το σπιτι. Αν οντως κολλησε απο αυτη την ιωση, μπορει να παρει φαρμακα σε αυτη την ηλικια; Δεν μπορω να κοιμηθω τωρα και τον φυλαω, ασε που ειναι κρυος στα μαγουλακια του και φοβαμαι μην ανεβασει πυρετο. Εχει τυχει σε καποια να ερρωστησει το μωρακι τοσο μικρο;

2T40p3.pngcIPLp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


η καλυτερη λυση ειναι να παρεις τηλ τον γιατρο σου και αυτος θα σου πε τι πρεπει να κανεις ή αν πρεπει να τον πας στο νοσοκομειο..παντως δεν πρεπει να το αφησεις ετσι..αμα ανεβασει πυρετο θα ειναι χειροτερα..προσπαθησε να το προλαβεις οσο το δυνατον νωριτερα..

 

 

Link to comment
Share on other sites

Maria-christina εμενα ειχε αρρωστησει η κορη μου σε ηλικια πιο μικρη απο τη δικια σας.. Βεβαια εμενα δεν ειχε περασει μια απλη ιωση, επαθε 2 απανωτα κρουσματα μηνιγγιτιδας και νοσηλευτηκε στο Παιδων (και στα δυο Παιδων: Αγ. Σοφια & Αγλαϊα Κυριακου για την ακριβεια). Επειδη το μωρακι σου ειναι αρκετα μικρο, γνωμη μου ειναι να το δει ο παιδιατρος σας, ο οποιος ειναι και ο πλεον καταλληλος να σου συστησει τι πρεπει να κανεις!

Μην πανικοβαλεσαι, εφοσον εχει ο αντρας σου ιωση και ο μικρος ξεκινησε με παρομοια συμπτωματα, το πιθανοτερο ειναι να κολλησε. Δεν εκανες εσυ κατι λαθος, απλα τα μωρουλια εχουν αδυναμο ανοσοποιητικο και "τσιμπανε" πιο ευκολα τις ιωσεις.

Επειδη ειναι Σαββατοκυριακο, καλυτερα να παρεις ενα τηλ. το γιατρο σας να τον ενημερωσεις και αναλογως τι θα σου πει, κανεις κιολας! Γνωμη μου ειναι να μην πας κατευθειαν το μωρο στο νοσοκομειο για να μην κολλησει τιποτα αλλο απο εκει μεσα. Βεβαια αν αυτο συστησει ο γιατρος σας, αυτο θα πρεπει να κανεις, απλα βρες τον πρωτα να δουμε τι θα πει κι εκεινος!

Περαστικα σας! Θα περιμενουμε νεα σας!

Μεχρι τοτε, εχε το νου σου, επειδη αναφερεις πως εκανε εμετο.. Καλο κουραγιο και περαστικα σας και παλι!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Link to comment
Share on other sites

Το καλυτερο απ¨ολα ειναι να το δει ο παιδιατρος σας και εκεινος θα αποφασισει τι πρεπει να κανετε.

Ειναι μικρουλη και το πιθανοτερο ειναι να εχει κολησει την ιωση οποτε με την καταλληλη αγωγη θα το ξεπερασετε .

Μην στεναχωριεσε εμενα ο γιος μου 30 ημερων χρειαστηκε να παρει αντιβιωση επειδη κολλησε απο την μεγαλη μου.Ισα ισα τον ειχα παει νωρις νωρις στον γιατρο και ξεκινησαμε αμεσως αγωγη και το προλαβαμε και μεσα σε 2 μερουλες ηταν περδικι.

 

Παντως να μην προτιμας τα νοσοκομεια ,αν εχεις προσωπικο γιατρο γιατι το μονο σιγουρο ειναι να πας με μια ιωσουλα εκει μεσα και να φυγεις με αλλα χιλια δυο μικροβιο.

Περαστικα σας !!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Kοριτσια σας ευχαριστω πολυ! Το καλο ειναι οτι δεν εχει συναχι ακομα και μπορει και αναπνεει κανονικα. Του σηκωσα λιγο το καλαθακι του το βραδυ ετσι ωστε να ειναι πιο πανω το κεφαλακι και τον βοηθησε πολυ με τον βηχα. Φυσιολογικο ορο, φυσικο χαμομηλακι που βοηθαει και θα δουμε τι θα πει και ο γιατρος. Βασικα ειμαι και κατα των φαρμακων αλλα αν δεν γινεται αλλιως.. Νοσοκομειο δεν θελω να τον παω. Φαιη μου ειλικρινα κολλησα με την περιπτωση της μικρουλας σου. Να ειναι παντα γερο το παιδακι σου και μην αγχωνεσαι που δεν εφαγε στην ωρα της, η δικη μου τρωει οποτε μου ζητησει πλεον. Κουραστηκα να την κυνηγαω.

2T40p3.pngcIPLp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...