Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αναζήτηση γυναικολόγου στην Αγία Όλγα


Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια! θα θέλαμε να μου προτείνετε κάποιον καλό γυναικολόγο στο νοσοκομείο Αγία Ολγα. πρόκειται για την κουμπάρα μου, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


καλησπέρα κορίτσια! θα θέλαμε να μου προτείνετε κάποιον καλό γυναικολόγο στο νοσοκομείο Αγία Ολγα. πρόκειται για την κουμπάρα μου, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!

 

 

καλησπερα.υπαρχει ο κ.Γερολυμαρος Ανδρεας στο αγία όλγα ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός.η νύφη μου έχει κάνει 3 παιδιά σε αυτό το νοσοκομείο με τον συγκεκριμμένο και είναι πολύ ευχαριστημένη.Δεν ξέρω εάν τώρα κάνουν επισκληρίδιο όμως.Αν μάθετε ενημερώστε...;)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 6 months later...
τελικά στην αγία όλγα επισκληρίδιο κάνουν αν το ζητήσει η επίτοκος..

Ξέρεις κάποια που έχει κάνει; Γιατί εγώ το είχα "απαιτήσει" απ' την αρχή και επέμενα ως το τέλος και μου βρήκαν 1002 δικαιολογίες για να μη μου κάνουν τελικά:evil: Εγώ είχα τον Κοτσώνη όμως, αφού έκανα τη 2η καισαρική, έμαθα ότι είναι "καισαρικάκιας":evil::evil::evil: Στον γιο μου έφτασα τις 40 βδ. και δεν είχα κανένα σιμάδι τοκετού και μου έκανε καισαρική γιατί μου είπε ότι με τεχνητούς "δεν θα γεννήσω":shock:... Ανίδεη εγώ τότε, νόμιζα ότι με έσωσε από την ταλαιπωρία των άδικων πόνων.. Στην κόρη μου είχα στο τέλος υψηλή πίεση και αρχή προεκλαμψίας και δεν έκανε τον κόπο να με εξετάσει. Τελευταίο ραντεβού είχαμε στις 32 εβδ. και μετά ξανά στις 39 που θα γεννούσα:shock:! Ήταν Πάσχα και έλειπε και πήγαινα από γιατρό σε γιατρό όμως κανείς σε δημόσιο δεν αναλάμβανε στο τέλος.. και φυσικά δεν χαλάσαμε το πρόγραμμα της καισαρικής που ήταν προγραμματισμένη για μετά το πάσχα.. Ευτυχώς τελικά που δεν πάθαμε τίποτα εγώ και το παιδί.

 

Πάντως για τον Γερολυμάτο εκεί μέσα άκουσα πολύ καλά λόγια και είναι ΚΑΤΑ της καισαρικής (στερνή μου γνώση..) Όμως αν θέλετε να γεννήσετε στο Αγ. Όλγα είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε:

-οι πιο πολλές μαίες είναι αγενής και τη νύχτα κοιμούνται

-λένε ότι υποστηρίζουν τον θηλασμό αλλά κάνουν ακριβώς το αντίθετο. (την 3η μέρα που κατέβηκε το γάλα, είχα πρηστεί απίστευτα, το μωρό δεν με έπιανε με τίποτα -όλη μέρα νηστικό- θήλαστρο δεν υπήρχε και μπαίνω μέσα στις μαίες και ακούω απ' την προϊσταμένη "καλώς την αγελάδα!":shock::evil::shock::evil:

-μονάδα νεογνών δεν υπάρχει, οπότε αν κάτι συμβεί το μωρό πάει στο Παίδων.

-την κόρη μου που την γέννησα 23/4 και έτυχε εκείνες τις μέρες να κάνει ψοφόκρυο δεν είχε θέρμανση το νοσοκομείο γιατί λέει δεν ήταν χειμώνας!! φυσικά έτρεμα μήπως μου αρρωστήσει το παιδί..

 

Εννοείται ότι αν ποτέ κάνω 3ο αποκλείεται να ξαναπάω εκεί..

5dyVp3.png
Link to comment
Share on other sites

όχι δεν γνωρίζω κάποια που να έχει κάνει κ από οτι ενημερώθηκα η παραλίγο κουμπάρα μου γέννησε χτες μετά από πολύωρες προσπάθειες με καισαρική κ ολική νάρκωση γιατί λέει το μωρό δεν κατέβαινε, ωστόσο δε γνωρίζω ποιον γιατρό επέλεξε τελικά να την παρακολουθήσει γιατί κάτι μεσολάβησε και στράβωσε η κουμπαριά πάντως τελικά μάλον δεν είναι κ τόσο υπέρ της επισκληριδίου από ότι μου είχαν πει κοινοί γνωστοί ο γιατρός της της έλεγε να μην κάνει γιατί είναι πολύ μικρή κ η επισκληρίδιος δεν κάνει καλό κάτι τέτοια τελοσπάντων. εγώ πάντως όταν γέννησα ( στο μητέρα ) μου έκανα 3 δόσεις επισκληρίδιο και το καταευχαριστήθηκα :P

Link to comment
Share on other sites

ο γιατρός της της έλεγε να μην κάνει γιατί είναι πολύ μικρή κ η επισκληρίδιος δεν κάνει καλό κάτι τέτοια τελοσπάντων.

Από δικαιολογίες άλλο τίποτα.. Αυτά μου έλεγε και μένα στην 1η γέννα κι εγώ φυσικά το 'χαψα όπως και το ότι "δεν θα γεννούσα φυσιολογικά":evil: Στην 2η εγκυμοσύνη όμως του είπα απ' την αρχή ότι θέλω να ζήσω είμαι ξύπνια στην καισαρική για να δω και να θηλάσω το μωρό μου αμέσως και αν δεν κάνουν στο νοσοκομείο να μου το πει να ψάξω αλλού! Μου είπε ότι φυσικά και γίνεται και αφού το θέλω θα μου κάνουν! Σιγά μη μ' άφηνε να φύγω! Το ότι δεν θα μου την έκαναν τελικά το έμαθα το βράδυ πριν γεννήσω (είχα κάνει εισαγωγή απ' την προηγούμενη μέρα) όταν ο αναισθησιολόγος επικαλέστηκε την αλλεργία που έχω στην ξυλοκαϊνη:confused: Είπα κι εγώ, τόσο εύκολα δέχτηκε να μου την κάνουν:mrgreen:

 

 

Επίσης, ξέχασα να πω το πιο σημαντικό, στην 2η καισαρική ο γιατρός άρχισε να με κόβει ενώ ακόμη δεν είχα κοιμηθεί:shock: Καταλάβαινα να με κόβει και δεν μπορούσα να αντιδράσω!! να τους πω ότι ΠΟΝΑΩ!! Αυτό βέβαια κράτησε πολύ λίγο ώσπου κοιμήθηκα όμως αυτά τα δευτερόλεπτα ήταν τα πιο επώδυνα της ζωής μου ως τώρα:cry: Εννοείται ότι μου είπαν ότι το ονειρεύτηκα, όταν τους το είπα:evil::evil::evil::evil::evil:

5dyVp3.png
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Το 2004 εκανα στην αγια ολγα αφαιρεση κυστης.

Πριν μια εβδομαδα εκανα ολικη αφαιρεση γιατι

παρουσιαστηκε ατυπη ενδομητρικη υπερπλασια.

Οπως καταλαβαινετε εχω γνωρισει πανω

απο εικοσι γυναικολογους κανοντας ολα αυτα

τα χρονια ενδοκολπικες εξετασεις....

Και στις δυο επεμβασεις μου,με κλειστα τα ματια

εμπιστευτηκα τον κυριο Γερολυματο στο αγια ολγα

Ο ανθρωπος ειναι Γυναικολογος με Γ κεφαλαιο.

Ο σωστος γυναικολογος δεν ειναι κολακας,

ειναι ανθρωπος,και δεν φαινετε μονο στην γεννα,

σκοπος ειναι στα δυσκολα να μπορεις να τον

εμπιστευτεις και εγω προσωπικα σας τον συστηνω

με κλειστα τα ματια.

Πιστεψτε με,υπαρχει εκει εξω τρομερη εκμεταλευση

απο παρα πολλους που νομιζουν οτι σπουδασαν

γυναικολογοι......

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 χρόνια μετά...

Γειά σας! Διάβασα τα καλά λόγια που γράφετε για τον γυναικολόγο κύριο Γερολυμάτο Ανδρέα στο Αγία Όλγα το νοσοκομείο και θα ήθελα να σας παρακαλέσω εαν γνωρίζετε τον αριθμό τηλεφώνου του ,γιατί θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί του για γυναικολογικό μου θέμα ... σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 5 χρόνια μετά...

Κοριτσια εχετε γέννηση αγία ολγα νέα Ιωνία.. Θέλω εντυπώσεις κ πόσο κόστισε το μονόκλινο έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από το συγκεκριμένο νοσοκομείο? 

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...