Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σπυρακια στην πλατουλα!!!


Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα!ο μικρος μου εβγαλε σπυρακια στην πλατουλα εκει που αρχηζει η πανα!ασε φοβηθηκα!τι να ειναι αραγε?ειναι μονο σε ενα σημειο!πιο μεγαλα απο ιδρωτηρια!μηπως ξερει καποια να μου πει?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


marigoulio, τα ίδια "σπυθουράκια" είχε βγάλει και η δικη μου (10μηνών), κάτι σαν ξηροδερμία-έκζεμα ήταν. Ξεκίνησε από την περιοχή στο τέλος της πάνας και μετά εξαπλώθηκε μια κοκκινίλα/ξηροδερμία και στην πλατούλα της. Επειδή ανησύχησα και εγώ, όπως και εσύ, την έτρεξα στην παιδίατρο. Με ρώτησε αν υπάρχει ιστορικό αλλεργίας ή εκζέματος στην οικογένεια και επειδή σε εμάς απο όσο γνωρίζουμε τουλάχιστον δεν υπήρχε ώστε να το αποδόσουμε εκεί, μου συνέστησε απλά να της κάνω καλή ενυδάτωση με μια ενυδατική, κυρίως μετά το μπάνιο. Έτσι και έκανα, αλλά βλέποντας να περνάει βδομάδα χωρίς αποτέλεσμα και την μικρή να αρχίσει να ξύνεται με παρέπεμψε σε δερματολόγο η οποία μου είπε ότι είναι απλά μια μορφή δερματίτιδας και μου συνέστησε για 7 μέρες τοπικά να της βάζω Fusicort lipid (η οποία περιέχει μικρή ποσότητα κορτιζόνης) και να αγοράσω και ειδικά καλλυντικάκια (σαμπουαν-ενυδατική) για ατοπικά δέρματα (μου πρότεινε τα letiAT4 , αλλά και για τα frezyderm μου είπε καλά λόγια). Αν όντως είναι το ίδιο με την δικιά μου, όπως μου φαίνεται, δεν είναι τπτ φοβερό, απλά τα μπεμπέ μας έχουν πολύ ευαίσθητο δερματάκι...

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...