Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Γεια σας αυτό είναι πριν 7 μήνες έκανα επέμβαση βουβωνοκήλης και θέλουμε με τον άνδρα μου να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες για μωράκι , αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν είχε κάποια κοπέλα παρόμια εμπειρία δηλ. αν λόγω του βάρους και που μεγαλώνει η κοιλιά είχε κανένα πρόβλημα ή αν παρουσίασε μετά το ίδιο από την άλλη πλευρά κήλη και τι γίνεται με την γέννα ?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις


Εγώ είμαι έγκυος στο τέλος του 4ου μήνα. Εδώ και δέκα μέρες μετά από έντονη κούραση (περπάτημα και ορθοστασία) ένιωθα έντονη ενόχληση και πόνο στον σύνδεσμο του ποδιού με τον κορμό του σώματος αλλά και στη βουβωνική χώρα. Προχθές μετά από πολύ οξύ πόνο πήγα σε ένα νοσοκομείο και ο χειρούργος που με εξέτασε διέγνωσε ότι έχω βουβωνοκήλη. Τόσο ο χειρούργος όσο και ο γυναικολόγος ήταν καθησυχαστικοί αλλά εγώ ανησυχώ για την πορεία της εγκυμοσύνης μου. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν μεγαλώσει κι άλλο η κοιλιά μου. Το καλό είναι ότι λόγο του ότι είμαι υπέρβαρη και έχω προδιάθεση για ζάχαρο κύησης κάνω δίαιτα από την αρχή της εγκυμοσύνης με αποτέλεσμα να μην έχω πάρει βάρος αλλά αντίθετα έχω χάσει 6 κιλά. Αντιμετώπισε κάποια κοπέλα κάτι ανάλογο. Θα ήταν σημαντικό για μένα να μάθω την εμπειρία της.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...