Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εξάκλινο στο Ιασώ


makarinaerthei

Recommended Posts

καλησπερα! συν-φορουμιτισσες θα ηθελα την αποψη σας σε ενα θεμα που με απασχολεί:

μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρη (Πητ 30/9 με 1/10) θα γεννησω στο ΙΑΣΩ. από την πρωτη στιγμη είχα αποφασισει ότι ήθελα εξάκλινο διότι θεωρώ μεγάλη κοροιδια να μου παρουν τα λεφτακια μου εκει μεσα και να μην τα χαλασω εγω κάπου αλλού όπως πχ για το παιδακι μου. διάβασα όμως καπου στο φορουμ οτι πολλές κοπέλες δεν ηθελαν με τιποτα το 6κλινο και οσες το πηραν δεν εμειναν ευχαριστημενες.

μια γνωστή μου μαία από την αλλή όμως (η οποία εργάζεται στο ΙΑΣΩ) μου είπε ότι θα είμαι πολύ χαζή αν επιλέξω κάτι άλλο εκτος από 6κλινο κα πως αν γεννουσε αυτή μόνο σε εξάκλινο θα πήγαινε. τι να κάνω??? :confused:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!!

yZX6p2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 130
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το καλο να ερθει το μωρακι σου

εγω γεννησα στο ιασω το 2008 σε 6κλινο και δεν ειναι τιποτα το φοβερο

αν δεν εχεις προβλημα να μοιραστεις το δωματιο με αλλες 3 κοπελες......

σου λεω 3 κοπελες διοτι υπαρχει διαχωριστικο παραβαν στην μεση αρα και κλεινει οποτε το θελετε

μπορει να λεγετε 6κλινο αλλα στην ουσια ειναι 3κλινο

το μονο μειον ειναι λιγο η φασαρια την ωρα του επισκεπτιριου:(,

οταν γεννησα με πηγαν σε 2κλινο αλλα ειχα ζητησει 6κλινο , μολις αδειασε ενα μα μετεφεραν, αλλα

πληρωσα παραπανω 100 € για 1 βραδυ, θα προτημουσα να τα ειχα σπαταληση για το παιδι μου, γιατι και στο 2κλινο δεν σου προσφερουν τιποτα παραπανω!!!

ισα - ισα κανεις και καινουργιες φιλες στο 6κλινο!!!!

σαν συμβουλη στο δινω κοιτα στο τελος τι θα σου χρεωσουν γιατι γινονται και λαθη :rolleyes:

ΕΙΣΑΙimage.php?type=sigpic&userid=18571&dateline=1250847646 ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Φαντάσου δίκλινο..... και να σου κάτσει "στραβόξυλο" η διπλανή σου! :lol:

 

Στατιστικά... στο 6 κλινο έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις καλή παρέα και κουβεντούλα για εκείνες τις ώρες, που όσο νά 'ναι θες κάποιον να σε καταλαβαίνει. ;)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Link to comment
Share on other sites

Ρώτησες τη γνωστή σου μαία γιατί το λέει αυτό; Αφού εργάζεται εκεί κάτι παραπάνω θα ξέρει. Πάντως και εγώ αν γεννούσα στο Ιασώ 6κλινο θα προτιμούσα. Καλύτερα τα υπόλοιπα χρήματα να τα έδινα σε ένα κανονικό ξενοδοχείο για να κάνω διακοπές με την οικογένειά μου παρά στο Ιασώ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γεννησα στο ιασω το 2007 σε 6κλινο και τον ιανουαριο παλι εκει θα γεννησω.Πιστευω οτι η μαια σου στο ειπε αυτο γιατι η εξυπηρετηση ειναι μια χαρα και στην ουσια ειναι 3κλινο οποτε αφου δεν πας σε μονοκλινο οποιο και να διαλεξεις δεν εχει διαφορα αφου θα το μοιραζεσαι,γιατι να δωσεις τα παραπανω χρηματα;το μονο ασχημο ειναι το επισκεπτηριο οπου γινεται χαμος,θελεις να θηλασεις και δεν μπορεις.

 

6/8/2000-25/6/2003-6/5/2007-11/1/2010

Link to comment
Share on other sites

Εγώ γέννησα και τις 3 φορές στο Ιασώ την 1η φορά ήμουν σε 4κλινοτην 2η σε 6κλινο οπου πέρασα καταπληκτικά αυτή τη φορά δήλωσα πάλι 6κλινο αφού ε΄ναι η μόνη κατηγορία που προσφέρεται το υγειονομικό υλικό δωρεάν και λόγω συνωστισμού με πήγαν σε 2κλινο(έχεις και αυτή την πιθανότητα)και ήμουν με μια εκπληκτική κοπέλα.Με το καλό να υποδεχτείς το μπεμπάκι σου!!!:P

Link to comment
Share on other sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ ΕΞΑΚΛΙΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΟ :P

yZX6p2.png
Link to comment
Share on other sites

λοιπον για να λεμε και την πραγματικοτητα κοριτσια το εξακλινο στο Ιασω ειναι αφορητο απο την αποψη της βαβουρας και των επισκεπτηριων.

Και εγω σκεφτομουν στην αρχη για 4 κλινο ή τρικλινο αλλα μετα απο παροτρυνση του γατρου μου πηγα σε εξακλινο μιας και γεννησα πασχα και δεν ειχε πολυ κοσμο.

Το 1 πρωτο βραδυ ηταν μια χαρα αφου ημασταν 3 ατομα μεσα στο εξακλινο ..τα αλλα 3 δεν το συζητω ηταν αρκετα κουραστικο ισως οι πιο κουραστικες μερες μεχρι σημερα..ηταν και μια παραξενη...

Απο εκει και περα ομως κατεληξα οτι και στο επομενο παλι σε εξακλινο θα παω διοτι αν δεν εχεις τα λεφτα να πας σε μονοκλινο ολα τα υπολοιπα ειναι ιδια και το ιδιο κουραστικα ...

HKTLp3.pngNQ8bp3.png
Link to comment
Share on other sites

To 1o παιδι σε δικλινο (ειχα δηλωσει 4κλινο αλλα δεν ειχαν οποτε..) και το 2ο παιδι σε τετρακλινο.

Στο δικλινο ειχα μια κοπελα και ολο της το σοι να αντιμετωπισω και ντρεπομουνα να μαλωσω. Περασα φρικτα.

Στο τετρακλινο εκανα μια πολυ καλη φιλη , και οι κοπελες γενικα ηταν τελειες εκτος απο μια αλλα επειδη ειμασταν αλλες 3 δεν παλευα μονη μου και μαζευτηκε αμεσως. Εχεις συμμαχους.

 

4 κλινο ή 6κλινο με χιλια . Εχει και διαχωριστικο και 2 τουαλετες οποτε ειναι σαν 2 τρικλινα και αν πεσεις σε σωστα ατομα περνας μουρλια :D:D;) Τα λιγα ατομα δεν ειναι παντα καλα.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Eίχα ζητήσει 6κλινο αλλά με έβαλαν σε 2κλινο. Γνώρισα μια κοπέλα από την ανάνυψη ακόμα κι ύστερα από λίγο την ξαναβρήκα στο 2κλινο (γίναμε φίλοι οικογενειακώς). Το 2κλινο μου φάνηκε χλιδή. Ειδικά κατα την διάρκεια του επισκεπτηρίου που γινόταν παρέλαση. 2 βράδια περάσαμε εκεί κι ελπίσαμε ότι πάει μας ξέχασαν κι ότι θα μας αφήσουν πια ως το τέλος. Αμ δε... ήρθαν κάποια στιγμή, μας είπαν να φορτώσουμε τα προσωπικά μας πράγματα σε ένα τρεϊλερ και μας ζήτησαν να... μετακομίσουμε.... Μόλις μπήκα στο 6κλινο μού 'ρθε να μπήξω τα κλάματα... πού ήμουν και πού ήρθα... Ένας χαμός γινόταν εκεί... Τελικά όμως όλα μια ιδέα είναι καλέ. Αν σου περισεύουν λεφτά πάρε κάτι καλύτερο από 6κλινο αλλιώς ούτε να το σκέφτεσαι. Αν σε ενοχλεί η κοσμοσυρροή κατά τις ώρες των επισκεπτηρίων και δεν μπορείς να ταΐσεις το παιδί σου, θα καλείς τις νοσοκόμες και θα βάζεις αυτές να βγάζουν το φίδι από την τρύπα και να διώχνουν τον κόσμο. Σ΄ευχαριστώ, μου θύμισες πάλι τις ομορφότερες μέρες της ζωης μου. Απόλαυσε τοοοοοοο!!!!

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png
Link to comment
Share on other sites

κοριτσάκια και εγώ πρόκειται να γεννήσω το Νοέμβρη αλλά μου είπε μια μαία ότι τώρα πια υπάρχει το rooming in. Πώς θα έχουμε το μωράκι μαζί, με έξι σόγια μαζεμένα??

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρον ακούγεται!

 

Αύριο που θα πάω για εξετάσεις στο ΙΑΣΩ, θα ρωτήσω!!!

 

 

Να πω επίσης, ότι ζήτησα εξάκλινο για την μπουμπού μου αλλά λόγω πληρότητας (χχιχι) μπήκα σε 4κλινο.

 

Χαμός γινότανε!!! Βέβαια δεν είχα κάνενα πρόβλημα να βάλω τις φωνές όταν έπρεπε!!!

Θα πρέπε να σεβόμαστε τους γύρω μας! Αφού μερικοί δεν το είχαν κατα νού τους το υπενθύμισα εγώ!!!

 

Εάν είχα την δυνατότητα οικονομική θα επέλεγα δωμάτιο με τα λιγότερα άτομα!

Ξέρω ότι είναι πεταμένα λεφτά αλλά επειδή είμαι ιδιότροπη (ειδικά με την τουαλέτα) το πληρώνω!!!

 

Τώρα στο δεύτερο (εάν πάνε όλα καλά) θα γεννηθεί και αυτό στο ΙΑΣΩ και λόγω "κρίσης οικονομικής" πάλι 6κλινο!

 

Εκτός εάν με λυπηθεί ο Καλός Θεούλης και έχουν πάλι πληρότητα...!!!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

 

cHmop2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κοριτσια γέννησα τον Νοενβριο του 08 σε εξάκλινο στο ΙΑΣΩ.

Ουσιαστικά είναι σαν τρικλινο.

Το μόνο θέμα ειναι η τουαλέτα. Αν δεν σιχαίνεσαι κάνεις υπομονή...(Η μια απο τις τρεις κοπέλες είχε καισάρική και πόναγε πολύ κια κάθε φορά που έβγαινε ΄πεπρεπε να έρθει καθαρίστρια για να μπει η επόμενη...)

Το επισκεπτηριο έχει κόσμο μόνο το απογευμα 6-8.30 οπου εγω έδινα μέσα το μωρό και εβγαινα στον διάδρομο ή στην καφετέρια.

Αν σε κάποια κοπέλα έφερναν το μωρό για να θηλάσει και είχε πολύ κόσμο είχαμε συνενοηθεί κια η διπλανή της (για να μην φανει η ίδια κακκια στα σογια) έκανε παρατήρηση και ζήταγε απο τον κόσμο να βγει έξω...

Στις δύσκολες περιπτώσεις καλούσαμε (με τροπο) την προισταμένη και τους ''συνοδευε''

 

Τις υπόλοιπες ωρες περνας μια χαρά!!!!!!!

 

Με αυτα τα λεφτά κανονιστε και πηγαίνετε διακοπές ενα μηνα στο πιο χλιδάτο ξενοδοχείο και θα σας μείνουν αξέχαστες ;)

 

Οσο για το rooming in...

Προσπαθόντας να γινει φιλικό προς τον θηλασμο νοσοκομειο επιτρέπει πλέον στις μητέρες να έχουν διπλα τους το μωρό ακομα και 24 ωρες το 24ωρο. Επίσης τους τον δίνεις όποτε θέλεις να στο αλλάξουν και στο φέρνουν καθαρο.

Υπογράφεις μόνο ενα χαρτι που λέει πως φέρεις εσυ την ευθύνη...

Εγω τον είχα μαζι την περισσότερη ώρα της ημέρας, τους τον έδιαν να μου τον αλλάξουν και τους τον έδινα και στο απογευματινο επισκεπτήριο (6-8.30) για ευνοητους λόγους. Σε αυτους που ήθελαν να τον δούν εκαναν υπομονή μεχρι τις 8.30 τον έβλεπαν ανα 2 για 1 λεπτό και μερτά γεια σας!!!!

Α και τον έδιαν και τα βράδια για να κοιμάμε γιατι όταν τον είχα δίπλα μου απλά τον χάζευα και ο γιατρος μου μου είπε πως τις πρώτες μέρες δεν ξυπνάνε την νύχτα γιατι συνέρχονται απο το σοκ της γέννας (το φυλάνε για μετά)

Αυτο το τσέκαρα (γιατι είχα ακούσει πολλά...) και όντος ισχυει.

Επίσης αν ζητήσει κάποια κοπέλα αποκλειστικό θηλασμό ΠΛΕΟΝ το τηρούν!!!!

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Link to comment
Share on other sites

Σας καλησπερίζω όλες. Γέννησα τον Απρίλιο στο ΙΑΣΩ σε τετράκλινο και ήταν όλα μια χαρά έτυχε να πέσω και σε καλή ομάδα οπότε έκανα και νέες φιλίες ακόμα και στο επισκεπτήριο οι συγγενείς ήταν άψογοι σεβόμενοι το γεγονός ότι κάποιες μανούλες είχαν τα μωρά τους στο δωμάτιο την ώρα του επισκεπτηρίου. Αλλά και με το θέμα της τουαλέτας επίσης κανένα πρόβλημα. Σου εύχομαι με έναν πόνο και όλα να πάνε καλά!

age.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ θα σας πώ την δική μου ταπεινή γνώμη στο θέμα μιας και εγώ είμαι παθών με ΙΑΣΩ και εκεί θα κάνω και το 3ο που περιμένω σε λιγότερο από 1,5 μήνα.Εγώ τον γιό μου τον γέννησα το 2003 στο ΙΑΣΩ σε εξάκλινο (φυσικά για τους γνωστούς οικονομικούς λόγους).Την κόρη μου μετά από 2,5 χρόνια την έκαν σε δημόσιο νοσοκομείο και τώρα τον γιό που έρχετε πάλι λέμε στο ΙΑΣΩ.Χαίρομαι που οι περισσότερες συμφωνήτε για το εξάκλινο,συμφωνώ και εγώ για τους περισσότερους λόγους.

Δεν συμφωνώ όμως για το rooming in για 2 αποκλειστικά λόγους.

Πρώτον οι κυρίες που θα δώσουν τόσαα λεφτά για ένα ιδιωτικό νοσοκομείο εφόσον χαίρονται για το rooming in συμβουλή μου γιατί να τα δώσουν και να μην πάνε σε ένα δημόσιο που ούτοσιάλλως θα έχουν το μωρό δίπλα:).Φυσικά με την προυπόθεση ότι θα γεννήσουν φυσιολογικά & όχι με καισαρική γιατί σε αυτή την περίπτωση είναι μαρτύριο και το έζησα!!!Δυστυχώς για μένα και τα 2 μου παιδιά τα έκανα με καισαρική και όταν σύγκρινα ιδιωτικό με δημόσιο προτίμησα το ιδιωτικό(εφόσον μπορεί κάποιος να ανταπεξέλθει οικονομικά).

Δεν προτίμησα σε αυτή την εγκυμοσύνη μου δημόσιο εφόσον θα πάω αναγκαστικά πάλι με καισαρική δημόσιο γιατί είναι μεγάλη ταλαιπώρια για την λεχώνα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει & δεύτερον αν δεν έχει άνθρωπο δίπλα της να την βοηθάει 24ωρο.

Διάλεξα το ΙΑΣΩ για να μην μπώ σε αυτή την ταλαιπωρία & φυσικά ποιός να με βοηθήσει (ιδίως όταν πίσω θα έχω 2 παιδιά να μου τα προσέχουν).

Άρα ποιός ο λόγος να πληρώνεις (ξενοδοχείο-γιατί κάτι τέτοιο είναι) το ιδιωτικο εφόσον θα πρέπει να το έχεις 24ωρο δίπλα το μωρό.

Και κάτι άλλο στο εξάκλινο αν έχεις 2-3 να θέλουν το rooming in(όπως το λένε)οι υπόλοιπες τι θα "φταίνε" που θα έχουν πληρώσει το ίδιο αλλά για να προλάβουν να ξεκουραστούν και λίγο πριν πάνε σπίτι:).

Για το θέμα με το επισκεπτήριο βλέπω τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου κάνουν ακόμη....Ένα μου την είχε δώσει τότε που γέννησα τον Γιάννη ήταν αυτό.Να μου τον φέρνουν να τον θηλάσω την ώρα του επισκεπτηρίου...Και το αποτέλεσμα τον πήρα με βρονχιολίτιδα βγαίνοντας από το νοσοκομείο λόγω του χαμού του κόσμου που γινότανε....Και ταλαιπωριότανε το κακόμοιρο με σπρέι ημερών μωρό.

Φανταστείτε με την γρίππη τώρα...Και εσείς λέτε να μην κάνετε φασαρία?Μωρέ ας ακούσω κανέναν να βήξει και θα δείτε για πότε θα βγεί από το δωμάτιο!!!θα είναι και οι ορμόνες μου ακόμα τρελαμένες:P

 

Αυτά από μένα ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά ενοχλήθηκα με το ΙΑΣΩ και τα νέα που δυστυχώς τα μαθαίνω λίγο πριν γεννήσω...:(

Link to comment
Share on other sites

Thessalonikia-mother, όσο θυμάμαι απο την μαία μου, μου είπε πως μόνο σε ένα όροφο (7ο) σου αφήνουν τα μωράκια στο δωμάτιο(αυτό τον Απρίλη που γέννησα). Μάθε αν ακόμα παραμένει αυτός ο όροφος και όταν στην είσοδο δηλώσεις δωμάτιο πες τους ότι δεν θέλεις να πας στον συγκεκριμένο. Σε καταλαβαίνω...και εγώ πέρασα φρικτούς πόνους μετά την καισαρική και μου πήρε μέρες να συνέλθω.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ, ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑ! ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΣΤΙΣ 29-9. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΗΛΩΣΑ ΕΞΑΚΛΙΝΟ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ). Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ 35 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΟΜΩΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΞΑΚΛΙΝΟ ΟΠΟΤΕ...

yZX6p2.png
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...