Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

φοβαμαι τα παντα!


Recommended Posts

καλημερα σασ ειμαι καινουργια μαμα και πολυ αγχωμενη τουλαχιστον σασ βρηκα και ειπα να πω και εγω τα δικα μου αφου με οσα διαβαζω με ηρεμιτε.η μικρη μου ειναι 1 1/2 μηνων στην αρχη ειχε κολικουσ τρελαθηκα απ την αγωνια μου πριν απο μια εβδομαδα παρουσιασε γοπ τησ καναν υπεριχο και εχει 5 αναγωγεσ το 10λεπτο ειναι λεει πολυ τρελαθηκα απ την στεναχωρια μου δεν κοιμαμαι πια καθολου μασ εδωσαν το epadoren μετα το φαγητο βλεπω ωμοσ ολεσ το δινατε πριν μηπωσ μου τα εχουν πει λαθοσ?εχει πονουσ πολλουσ μετα το φαι και στεναχωριεμαι ειμαι και ολη μερα μονη ο αντρασ μου δουλευει μεχρι αργα με εχει καταβαλει το αγχοσ και η αγωνια γιατι τα μικρουλια μασ να τραβανε τοσα?χτεσ παρατηρισα οτι γυρναει το κεφαλακι απ το ενα πλευρο τρελαθηκα καπου διαβασα οτι μπορει να ειναι πολυ σοβαρο το βραδυ ο αντρασ μουτην γυροφερνε κ τελικα γυρναει και απ το αλλο λιγο ειναι φυσιολογικο ?αν ειναι κατι σοβαρο δεν το γυρνανε καθολου η για λιγο?θελω να παιξω μαζι τησ και φοβαμαι δεν μπορω ουτε μπανιο να την κανω μονη πωσ θα συνεχισω ετσι?ξεχασα να σασ πω οτι γεννηθηκε 36 εβδομαδον και μολισ 2400 τωρα εχει παρει ενα κιλο αλλα φοβαμαι ακομα και που την ταιζω... συγγνωμη που σασ κουρασα απλα ηθελα σ καποιον να τα πω που να καταλαβαινει γιατι με κοροιδευουν ολοι.ευχαριστω εκ των πρωτερων!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


zeta mou prwta apo ola hremhse!! loipon k egw fovomoun para polu.. emena epeidh sto faghto koimotan de reuotan.. k egw epeidh fovomoun ka8omoun ksupnia k ton kratousa or8io na reutei mexri to epomeno geuma.. :confused: mexrir pou katalaba pws eimai uperbolikh.. auto me to kefalaki oti to gyrnaei de to katalaba pws to ennoeis.. oti exeis agxos einai logiko.. einai mexri na ma8eis to mwro.. k fysika na paizeis mazi ths k mpanaki na thn kaneis.. mono etsi 8a pareis ta panw sou.. palindromish exoun para polla mwrakia.. de sou eipe o paidiatros na allakseis gala ktl? epishs egw epeidh de m reuotan k fovomoun tou eixa anashkwsei ligo thn kounia.. oti niw8eis etsi einai fusiologiko ama eisaia monh k exeis olh thn eu8unh!! alla ena sou lew k einia sigouro.. MIA MAMA TA MPOREI OLA!!

Link to comment
Share on other sites

μεσα σε εξι μερεσ 4 γαλατα και ολα τα εχω κανει τι να πεισ οσο περναει ο καιροσ λεω θα ειναι καλυτερα για να δουμε!και εχεισ δικιο αυτο το ρεψιμο ειναι για ολουσ μασ βασανο.ελπιζω να συνηθησω

Link to comment
Share on other sites

Γλυκό μου κορίτσι η υπόθεση θέλει δύναμη, εντάξει αντιμετωπίζεις ένα μικρό πρόβλημα με το μωρό, δεν χρειάζεται πανικό, εφόσον είναι κάτι που περνάει μικρό το κακό. Ποιός είπε οτι το μεγάλωμα των παιδιών είναι εύκολη υπόθεση, το αντίθετο μάλιστα. Το να είσαι γονιός προυποθέτει να ξεπερνάς πολλές φορές τον εαυτό σου, αλλά να μην κάνεις πίσω. Πίστεψε στον εαυτό σου, γι' αυτό το μωρό εσύ υπάρχεις σε αυτό τον κόσμο από εσένα περιμένει, και γι' αυτό πρέπει να είσαι καλά. Ξέρω κάθε αρχή και δύσκολη,προσπάθησε όμως να σκεφτείς ψύχραιμα και μην πελαγώνεις χωρίς λόγο.Δεν τρέχει τίποτα το φοβερό με το epadorede η κατάσταση θα στρώσει σύντομα και το μωράκι θα ηρεμήσει. Το άγχος την νέας μητέρας το γνωρίζω είναι μεγάλο, αλλά και ο πανικός δεν βοήθησε ποτέ κανένα.Αναλώνεις τον ευατό σου με πράγματα μη ουσιώδη και κουράζεσαι χωρίς λόγο.Εξάλλου σε λίγο καιρό θα μπορείς να παίρνεις το μωράκι σου και να βγαίνετε έξω για βολτίτσες ή ακόμη και τώρα αν ο καιρός το επιτρέπει, προσπάθησε να ηρεμήσεις για να το χαρείς αυτό το διάστημα, εξ' άλλου περίμενες 9 μήνες με αγωνία για να το δείς αυτό το μωρό που τώρα είναι όλη σου η ζωή. Η μητρότητα είναι ένα μεγάλο δώρο για εμάς τις γυναίκες. Προσπάθησε να αντλήσεις δύναμη από τον εαυτό σου και όσο κουρασμενη και να νιώθεις μην το αφήσεις να σε καταβάλει. Ασε που παίζουν ρόλο και οι ορμόνες σου γι' αυτό που αισθάνεσαι τώρα, σε λίγο που στρώσουν και αυτές θα ηρεμήσεις κι εσύ.Ολες τα περάσαμε λίγο εως πολύ τώρα όμως χαιρόμαστε τα παιδάκια μας που ανθίζουν μέρα μετ ην ημέρα και αισθανόμαστε περήφανες που είμαστε μητέρες και αυτό στο λέω εγώ που αυτή την στιγμή μεγαλώνω 3 παιδιά εκ των οποίων τα μικρά μου είναι δίδυμα και έχουμε περάσει και περνάμε ακόμη στιγμές απείρου κάλους μέσα στο σπίτι μου.Επίσης μην προσπαθείς να κάνεις το γιατρό και μην διαβάζεις οτι βρείς στο διαδύκτιο και τρελένεσαι, ο παιδίατρος γι' αυτό υπάρχει. Αν κάτι σε απασχολεί να του το πείς,ενόχλησε τον και μια και δύο και τρείς φορές.Αν υπάρχει λόγος ανησυχίας θα στο πεί εκείνος και θα σε παραπέμψει όπου χρειάζεται. Αν δε σε πείθει τότε ζήτα και άλλη γνώμη αλλά προς θεού μην προσπαθείς να βγάλεις μόνη σου συμπεράσματα θα κάνεις κακό στον εαυτό σου.Κλεινω λέγοντας σου οτι αυτό το πρόβλημα το αντιμετώπισα και εγώ με το ένα από τα διδυμάκια μου και με την κατάλληλη αγωγή το παιδί έγινε γρήγορα καλά και όπως αποδείχθηκε αυτό ήταν το μικρότερο από τα προβλήματα που έμελλε να αντιμετωπίσω, γι' αυτό σου λέω ηρέμησε.

Link to comment
Share on other sites

εχετε δικιο αλλα ερχονται στιγμεσ που το μυαλο παιζει παιχνιδια να σου ζησουν τα παιδακια σου και μπραβο που τα καταφερνετεκαι εγω ελπιζω στα καλυτερα απλα με καταβαλει η κουραση και το αγχοσ .βρε μαμαδεσ πωσ τα βγαζετε περα με το αγχοσ παντα ετσι θα ειναι η ηρεμουμε λιγο?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μπά έτσι θα ειναι πάντα απλά μαθαίνεις να ζείς με αυτό και να το ελέγχεις, γιατί αλλιώς πάς για το Δαφνί.Απαξ και έγινες μαμά θα είσαι πάντοτε μαμά ακόμη και αν το βλαστάρι σου φτάσει τα 70 κι εσύ τα 100, και θα καρδιοχτυπάς το ίδιο.

Link to comment
Share on other sites

zeta m ta agxh de feugoun pote.. mhn agxwnesai.. koita na xareis th mpempoula sou k na thn kaneis na niw8ei th zesth sou agkalia k na thn paizeis!! mh fobasai oles etsi hmastan.. an pefteis psuxologika fae k kana glukaki :D otan kourazesai polu na ksaplwneis k na skeftesai oti eferes enan aggelo sto kosmo :))

Link to comment
Share on other sites

εχετε δικιο αλλα ερχονται στιγμεσ που το μυαλο παιζει παιχνιδια να σου ζησουν τα παιδακια σου και μπραβο που τα καταφερνετεκαι εγω ελπιζω στα καλυτερα απλα με καταβαλει η κουραση και το αγχοσ .βρε μαμαδεσ πωσ τα βγαζετε περα με το αγχοσ παντα ετσι θα ειναι η ηρεμουμε λιγο?

 

Ετσι ειναι και ετσι συνεχιζει μεχρι να πεθανουμε. Απλα τωρα αγχωνεσαι αν γυρναει το κεφαλι και πως θα την κανεις μπανιο, αυριο θα αγχωνεσαι ποτε θα περπατησει, μετα που επεσε και κοπανησε το κεφαλι της (το εχουμε ανοιξει ΗΔΗ 2 φορες), μετα με το σχολειο κοκ.....καταλαβαινεις. Εισαι μανα, παει πλεον η ανεμελια φιλεναδα. Και εμας 36 εβδομαδων γεννηθηκε 2750, και φοβομουν και να την πιασω. Στον μηνα επανω την εκανα μπανιο στο 1 χερι και σιγα σιγα ξεθαρεψα σε οτι χρειαζοταν. Απλα δεν ζοριζομουν ουτε την ζοριζα. Σιγα σιγα, να την μαθεις και να σε μαθει. Ολα φυσιολογικα τα ακουω για το αγχος σου. Ετσι ειναι για ολες εμας τις πρωτο-μαμαδες. Υπομονη και θα τα καταφερεις. Καμια δεν γεννηθηκε να ξερει και ολες τα καταφερνουν. Μια χαρουλα θα τα πας. Αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι προβλημα εχει με το κεφαλι. Θες να μας το εξηγησεις? Για το ΓΟΠ δεν ειναι τιποτα θα φτιαξει. Μην σε αγχωνει καθολου. Εμεις δεν ειχαμε επιβεβαιωμενο αλλα εβγαζε μεχρι 9 μηνων. Τωρα ειναι ταυρος.....:-D

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Link to comment
Share on other sites

κοριτσια σασ ευχαριστω εφτιαξε πολυ η διαθεση μου και τησ μπεμπουλασ μαζι!οταν την κραταω τα ξεχναω ολα μετα με πιανει παραπονο.το κεφαλακι τησ το γυρισε τεικα ο αντρασ μου λεει οτι πιανεται επειδη την βαζω πολυ αριστερα οπωσ μασ ειπαν για την γοπ.τωρα θα την αφηνω πιο χαλαρα την μικρουλα. ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...