Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ


RMARY

Recommended Posts

Τον σεπτεμβρη σκεφτομαι να βαπτισοθμε την μπουμπου μου κ ψαχνω απο τωρα για λεπτομερειες,ομως λογο οικονομικης κρισησ που εχει αγγιξει την τσεπη μας δεν μπορω να κανω γλεντι σε μαγαζι κ σκεφτηκα την λυση της αυλης μου που ειναι μεγαλη κ προσφατα βαμενη κ πλακοστρωμενη.Για βοηθηστε λιγο αρχικα με οικονομικες προτασεις στολισμου{θα με διευκολυναν φωτο} κ μετα με ευκολες κ γρηγορες συνταγες για το τραπεζι.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Τι χρώματα θελεις και μην ξεχνάς πως θα χρειαστείς ομπρέλες , προσωπικό, σερβιτσια και ολα αυτά ανεβαζουν το κοστος...

 

Μπορεις ομως να βρεις εστιατόρια ή καλές ταβερνες με 15 ευρω το ατομο και πάλι να εισαι μεσα σαυτο που μπορεις να διαθέσεις...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Link to comment
Share on other sites

το μαγαζι αποριπτεται γιατι αυτα ποθ εχουν χαμηλη τιμη ειναι χασαποταβερνες που τρως την μπριζολα κ φευγεις κ δεν μου αρεσουν καθολου.επισης αν το κανω στο μαγαζι πρεπει να καλεσω πολυ περισσοτερο κοσμο απο οτι στο απιτι κ φαντασου οτι μονο οι πολυ στενοι συγγενεις ειναι 100 ατομα!{ο αντρας μου εχει αλλα 8 αδερφια παντρεμενα με παιδια}με τιποτα δεν με παιρνει.

στην αυλη δεν χρειαζομαι ομπρελες γιατι πριν 2 εβδομαδες βαλαμε τεντα που πιανει ολη την αυλη.επισης δεν χρειαζομαι προσωπικο γιατι σκοπευω να φωναξω μονο τους συγγενεις σπιτι αρα θα βοηθησουν μαμα,πεθερα κ κουνιαδες στο στρωσιμο.για σερβιτισια υπαρχουν ωραιοτατα μιας χρησης.σκεφτομαι μεγαλα τραπεζια που θα καθονται ολοι κ οχι μπουφε που μετα θα τα λκανουμε στην ακρη για χορο.τα χρωματα θα ειναι διαφορες αποχρωσεις του ροζ μπερδεμενες.απο φαγητα θα ψησουμε καποια κρεατα στο μπαρμπεκιου που υπαρχει κ καποια μαγειρευτα αλλα ψαχνω κ μερικα πιο περιεργα κ ευκολα για ποικιλια.

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά μου ακούγεται η αυλή. Αφού ειδικά έχεις και τέντα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Για στολισμό το πιο γρήγορο και εύκολο που μπορώ να σκεφτώ είναι τα μπαλόνια. Κάνουν μπουγιο και είναι ευχάριστα στο μάτι. Φεύγοντας τα πιτσιρίκια μπορείς να τους δώσεις και από ένα, οπότε και την καλή κάνεις και τα ξεφορτώνεσαι κι όλας.

Για το φαγητό πιστεύω ότι θα πρέπει να αποφασίσεις εάν θα είναι στυλ μπάρμπεκιου ή κάτι άλλο. Εννοώ ότι θα πρέπει να αποφασίσεις ένα στυλ και να το τηρήσεις. Δεν νομίζω ότι πάει το λουκάνικο το ψητό (είναι μια χαρά και δεν το σνομπάρω καθόλου) με καναπεδάκια γαρίδας. Θα μπορούσες να εκμεταλευτείς την αυλή για να κινηθείς σε ένα παραδοσιακό concept, το οποίο θα σου κρατήσει χαμηλό και τον προυπολογισμό. Κρέας ψητό, σαλάτες, τυρόπιτες, μπουρεκάκια, τέτοια πράγματα, τα οποία συνήθως στις ταβέρνες είναι τυποποιημένα, αλλά τα σπτικά είναι πεντανόστιμα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ναι κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου.απλα ψαχνω λιγο τον στολισμο να μην ειναι τελειος χυμα.τα μπαλονια ειναι καλη ιδεα.αλλωστε θα εχω κ αυτα αποτην εκκλησια.σκεφτομαι να βαλω κ τουλια με καποιο τροπο στους τοιχους εχω κ κατι γυαλες απο το γαμο μου αλλα δεν ξερω πως να τισ εκμεταλευτω.κ κατι φαναρακια .

ε για βοηθηστε.κ στο στρωσιμο του τραπεζιου βαλτε καμια φωτο απο δικα σας να παρω ιδεες

Link to comment
Share on other sites

στην αυλη θα ειναι ωραια διασκορπισμενα φαναρακια ή χρωματιστα κουβαδακια ή πυρσους κατω στο πατωμα, αλλα κ αν εχεις κ κανενα δεντρο να κρεμονται κορδελες με κατι δεμενο στην ακρη ή να κεμονται ρεσο. Στα τραπεζια σου ειναι απεριοριστες οι επιλογες... γυαλες, φαναρια, κορδελες, κουφετα-χαντρες σκορπισμενες, πετσετα τυλιγμενη με κορδελα με φιογκο, κηροπηγια με ρεσω, γλαστρουλα με λουλουδακι, ποτιστηρια, κουβαδακια. Βεβαια οχι ολα μαζι...επιλεγεις κ διαλεγεις... Ελπιζω να βοηθησα!

Παντως αν βαλεις στο google διακοσμηση βαπτισης θα δεις πολλα!!!!!!!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png
Link to comment
Share on other sites

σκεφτομαι να βαλω κ τουλια με καποιο τροπο στους τοιχους

 

δεν ξερω πως σκεφτεσαι το τουλι στον τοιχο αλλα θα σου προτεινα καλυτερα να το εκμεταλλευτεις στα τραπεζια!

RSvcp2.png wNVQp2.png
Link to comment
Share on other sites

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...