Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

sos....κρίση ασθματος


Recommended Posts

καλησπέρα αν και έχω πάρα πολυ καιρο να μπω στπ forum σημερα τα παράτησα ολα γιατι έχω πολλέσ αποριες και βαρεθηκα να βλεπω την μικρη μου συνέχεια άρρωστη

λοιπόν την παρασκευη πήγαμε παιδίατρο και διέγνωσε οτι η μικρή έπαθε σοβαρή κρίση άσθματος....εγω πάγωσα.....ευτυχώς που δεν ήταν ο άντρας μου εκει.Μας έδωσε κλασσικά τις ειπνοες aerolin, atrovent frixotide αυτα τα οποία κάνουμε συνήθως και ταμπλέτες κορτιζόνης δεν θυμάμαι το όνομα.

Βλέπω όμως οτι το παιδί παρόλο που πήρε κορτιζόνη δεν συνήλθε το βράδυ που πέφτει για ύπνο ο βήχας ειναι έντονος. Μόλις της κάνω ορό όμως γιατί εχει και μύξες....ηρεμει και ξανακοιμάται.

Βέβαια το πρώτο πράγμα που ρώτησα στην γιατρο όταν είπε ασθμα....ήταν αν τελικά το παιδί έχει ασθμα ή αν θα είναι αυτό που θα ακολουθίσει......

η αλήθεια είναι πως τρόμαξα.....βέβαια η γιατρος είπε οχι.

Είναι καλή γιατρός την εμπιστεύομαι γενικα σε όλα τα συμπτώματα της μικρής έχει πέσει μεσα.....αλλά με όσα διάβασα εδώ μέσα αναστατώθηκα.....μήπως πρεπει να ψάξω για αλλεργίες μήπως πρεπει να την δει πνευνονολόγος?

Οταν αρρωσταίνει η βροχίτιδα και η ωττίτιδα ειναι μεσα στο πρόγραμμα....όχι πως δεν αναρώνει το παιδί αλλά το παθαίνει αρκετα συχνα....και εχω αρχίσει να αναστατώνομαι.....

διαβασα και εδω περιπτώσεις με αλλεργίες γιατι και εγω και ο άντρας μου έχουμε πολυ κοντινές αλλεργίες.......η αλήθεια ειναι πως έχω μπερδευτει......

1129643tvsq1yiqpw.gif
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλησπέρα, θα σου πρότεινα να τη δει παιδίατρος ' πνευμονολόγος. Και εμείς έτσι με άσθμα και τραχειοβρογχίτιδες, αλλά με την κατάλληλη θεραπεία περνάει. Θέλει όταν την πιάνει κρίση άσθματος το βράδυ να τη βγάζεις έξω στο μπαλκόνι, την ανακουφίζει. Επίσης για το βράδυ soldesanil σταγόνες μας έχει δώσει.

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω θα ελεγα να πατε σε πνευμονολογο και ΩΡΛ.

Φετος παντως ολα ειναι σε κατασταση χαλια. Και ο Βασιλης μου μολις τελειωσε μια θεραπεια με prezolon (χαπι κορτιζονης) και aerolin.

Απο ιωση σε ιωση πανε οποτε θα ελεγα να μην πανικοβληθεις.

Η υγρασια και γενικα ο καιρος δυσκολευει τους παντες οποτε μι μικρη ευαισθησια που θα περνουσε απαρατηρητη τωρα τα ταλαιπωρει.

Η ρινιτιδα εχει περασει απο το μυαλο σου? Σας ειπε κατι η παιδιατρος?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα , Εμείς πρώτη φορά εχτές μας είπε ο γιατρός ότι έιμαστε στη αρχή βρογχίτιδας και μας εδωσε είσπνεόμενα .Η μικρή κάθε φορά που περνάει ο παιδίατρος απο τον παιδικό μας γράφει ρινίτιδα αυτό παίζει κάποιο ρόλο στην όλη κατάσταση?Βέβαια απο την μέτρηση οξυγόνου μας είπε ότι είναι καλά 98% .:-(

Link to comment
Share on other sites

Μια βουλωμενη μυτη δυσκολευει την αναπνοη

Μια μυτη με καταροη μπορει να κανει ωτιτιδα και βροχιτιδα κατεβαζοντας πισω διαφορα.

Αυτα τρεχοντας. :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μια βουλωμενη μυτη δυσκολευει την αναπνοη

Μια μυτη με καταροη μπορει να κανει ωτιτιδα και βροχιτιδα κατεβαζοντας πισω διαφορα.

Αυτα τρεχοντας. :D

 

Αχ πρίν τα Χριστούγεννα κάναμε την πρώτη μας ωτίτιδα και ήπιαμε την πρώτη αντιβίωση αλλά είπαμε ότι με το φυσιολογικό ορό έχουμε σχέση αγάπης .Τα μεγάλα μπουκάλια και τελείωνουν στην βδομάδα τι παραπάνω να κάνω??

Link to comment
Share on other sites

καλο θα ηταν να κανει και εισπνοες ινσουλινης στο ιατρειο.απορω πως δεν στο προτεινε.μην ανησυχεις παντως ο βηχας φευγει δυσκολα.εμενα ο γιος μου περσυ ηταν με κρισεις ασθματος κι ολα αυτα τα εισπνεομενα aerolin kai flixotide και soldesanile και singulaire (που δεν ξερω αν τελικα κανουν δουλεια)για πανω απο 1,5 μηνα και φετος τιποτα.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...