Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


stapama

Recommended Posts


Διαφημίσεις


  • 3 χρόνια μετά...
Ξέρει κανείς απο το φόρουμ να μου συστήσει κάποιον καλό ορθοδοντικό στην Θεσσαλονίκη?

Δεν έχουμε χρειαστεί μεχρι τώρα και δεν γνωρίζω κανέναν

 

 

 

χρειάζομαι και εγώ ορθοδοντικό στη Θεσσαλονίκη, ξέρετε να μου πείτε κάποιον ?

ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Διαφημίσεις

  • 1 month later...

Εμεις πηγαιναμε σε καποιον για 1 χρονο και ειμαστε παρα πολυ απογοητευμενοι. Πεταξαμε 1000 ευρω απο το παραθυρο χωρις κανενα απολυτως αποτελεσμα....Οταν αποφασισα να τον αλλαξω βρηκα στο χρυσο οδηγο την Χατζηγιαννη με τη μανα της την Σιδηροπουλου που ειναι και αναπληρωτρια στο ΑΠΘ και μες στην απελπισια μου που δεν ξερει κανεις να μου πει καποον θα πω μαλλον σ αυτες. Εσυ βρηκες καποιον? Γιατι ειπες για Χατζηγιαννη θεωρειται ονομα?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Exω κλεισει εδω και ενα μηνα πριν ραντεβου με τον Μανουκακη μου τον συστησε φιλη που παει το παιδι της ως παρα πολυ αποτελεσματικο δες τον εδω http://www.ortho.gr θα παω για δευτερη γνωμη και θα σου πω εντυπωσεις αμα πας καπου αλλου πες μου.

Link to comment
Share on other sites

ο Μούλλας εκτός από εξαιρετικός άνθρωπος, είναι και καταπληκτικός Ορθοδοντικός. Ανέλαβε το γιο μου και σύντομα θ'ακολουθήσει κι η κόρη μου. Είμαι Γενική Οδοντίατρος και πιστεύω οτι το κριτήριό μου έχει αυξημένη βαρύτητα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα και τον ευχαριστώ θερμά!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα και από εμένα. Ενδιαφέρομαι κι εγώ για ορθοδοντικό για την κόρη μου που είναι 10 χρονών. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια πρώτη επαφή με μια ορθοδοντικό μέσω γνωστού καλού μας φίλου, η οποία αν και μου έδωσε πολύ καλή τιμή δεν με έπεισε απόλυτα. Θέλω λοιπόν να πάρω μια δεύτερη άποψη και επεξήγηση του προβλήματος μας. Εκτός λοιπόν από συστάσεις για ορθοδοντικούς θα ήθελα να γνωρίζω και τι αμοιβή παίρνουν στην πρώτη επίσκεψη. Έχω ακούσει ότι βγάζουν ακτινογραφίες και παίρνουν αποτυπώματα των γνάθων, (πράγματα που εμάς ούτε που μας είπε ότι χρειάζονται) αλλά δεν έχω ιδέα τι κόστος έχουν αυτά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:lol:

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 1 month later...

Δεν πληρωνονται ανα επισκεψη ουτε με το κομματι αλλα παει πακετο ολη η ιστορια. Εμας μας ειχε πει 1000 ευρω ολα μαζι.

 

Τελικα πηγαμε στον Μανουκακη και γινοταν λαϊκο προσκυνημα στο ιατρειο του. Γονεις απο όλη τη Βορεια Ελλαδα αναμεσα τους και μια οδοντοτεχνιτισσα που μου ειπε οτι ειναι κορυφη.

Σε συγκριση με τη θειτσα που ειχαμε παει για δευτερη γνωμη και τον πρωην μας που δεν ειχαν ανθρωπο απ εξω απο το ιατρειο,αυτο απο μονο του μου εκανε εντυπωση. Ο ιδιος πολυ αναλυτικος και ειλικρινης,δεν μας εταξε το ανεφικτο οπως κανουν αλλοι. Μας κερδισε λοιπον.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ως επαγγελματίας του χώρου της ψυχικής υγείας και ως υπεύθυνη μητέρα τεσσάρων παιδιών, όταν ήρθε η ώρα να επιλέξω Ορθοδοντικό δεν έβαλα την ψυχική ισορροπία και ορθοδοντική θεραπεία των παιδιών μου σε επιπόλαιους πειραματισμούς. ΄Ισως γνωρίζουν οι παλιότεροι τί σημαίνει για ένα παιδί να ταλαιπωρήτε, με χρονοβόρες θεραπείες και με ημίμετρα αποτελέσματα. Το κομμάτι που αφορά την υγεία της στοματικής κοιλότητας μαζί με το αισθητικό μέρος είναι κάτι που αργότερα τα παιδιά εκτιμούν. Τους ενδιαφέρει να χαμογελούν ελεύθερα και ανεμπόδιστα. Καλύπτοντας λοιπόν και την ανάγκη μου ως μητέρα και τις ανάγκες των παιδιών μου επέλεξα από την πρώτη μου κόρη έως τον μικρότερο τέταρτο γιό μου, τον Δρ.Αλέξανδρο Μούλλα. ΄Ενα όνομα με κύρος στο χώρο της ορθοδοντικής θεραπείας από χρόνια. Ο Δρ.Α.Μούλλας μετά από λαμπρές σπουδές στην Αμερική δραστηριοποίητε στην Θεσσαλονίκη και τον θεωρώ εύλογα τον καλύτερο. Με υπομονή και μεθοδικότητα και συνέπεια κατάφερε και τα τέσσερα μου παιδιά να χαμογελούν ελεύθερα και περήφανα ....Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Eγω παλι συστασεις απο μελη τα οποια γραφονται στο φορουμ μονο και μονο για να "συστησουν" καποιον-κατι και δεν ξαναγραφουν ποτε κατι μονο ως στημενη διαφημιση τα εκλαμβανω και τις αγνοω παντελως.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ Franklin. Μπαίνουν μέσα, λένε βαρύγδουπες εκφράσεις και για αμοιβή μούγκα. Πράγματι ύποπτο. Και τι γίνεται όλοι τόσο υπεράνω είναι; Στην Ελλάδα της κρίσης κανείς να μην αναφέρει το οικονομικό ζήτημα;

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...