Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γιατί δεν βρίσκω το caloreen ;


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα πήγα σε τρια φαρμακεία ψάχνωντας το caloreen και με κοιτούσαν ξαφνιασμένοι οι φαρμακοποιοί γιατί δεν το γνώριζαν. Απο το φαρμακείο δεν το αγοράζουμε ρε κορίτσια ή κάνω λάθος; είναι θερμίδες σε σκόνη που μας συνέστησε η παιδίατρος για τον μικρό επειδή είναι πολύ αδύνατος. Υπάρχουν μανούλες που το έχουν αγοράσει από το φόρουμ από ότι είχα διαβάσει παλαιότερα. Που το βρίσκω;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Από το φαρμακείο το αγοράζουμε. Αν δεν το έχουν να τους πει να στο φέρουν. Μου έχει τύχει και εμένα να μην το ξέρει η φαρμακοποιός (άλλο φαρμακείο από αυτό που πηγαίνω συνήθως) και της το ζήτησα και το έφερε την επόμενη ημέρα.

Link to comment
Share on other sites

Ειλικρινά, δεν είδαμε και καμιά φοβερή διαφορά. Απλώς μια μικρή αύξηση του βάρους του, μην περιμένεις ότι ξαφνικά θα μετατραπεί από αδύνατος σε κανονικός.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ο γιος μου είναι τώρα 5 χρονών οπότε δεν μπορώ να σου πω αμέσως πόσο βάρος πήρε και σε πόσο διάστημα όταν ήταν στην ηλικία του δικού σου, θα δω το βιβλιάριό του και θα σου πω αύριο. Το caloreen το έπερνε μέχρι και πριν ένα χρόνο, με διακοπές ενδιάμεσα (μου είχε πει η παιδίατρος για πόσο διάστημα να το πέρνει και για πόσο να το σταματάει, αλλά δεν θυμάμαι τώρα με ακρίβεια). Να φανταστείς όμως ότι και σε αυτό το διάστημα υπάρχαν περίοδοι που δεν έπερνε σχεδόν καθόλου βάρος, κυρίως όταν ήταν άρρωστος λόγω παιδικού σταθμού και ουσιαστικά δεν έτρωγε τίποτα. Ευτυχώς όμως κατά τη διάρκεια των ιώσεων δεν έχανε βάρος.

 

Ο δικός μου είναι πολύ λιγόφαγος και πλέον το έχω πάρει απόφαση ότι θα πέρνει βάρος σιγά-σιγά. Εφόσον είναι πάνω από το ελάχιστο βάρος για την ηλικία του και πέρνει και ύψος κανονικά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αγχώνεσαι.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν αν και αργησα, ο γιος μου στην ηλικία του δικού σου ήταν 10,165kg, σε ένα μήνα με caloreen πήρε περίπου 300γρ και τους επόμενους 5 μήνες άλλα 700γρ.

Πιστεύω να σε βοήθησα.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...