Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΟΣ!παιδιατρος και ικα?γίνεται?


Guest dinaki88

Recommended Posts

Έχω μια απορία,ελπίζω να μου τη λύσετε..Έχε ένα κοριτσάκι 21 ημερών.Είχαμε βρει μια πολύ καλή παιδίατρο η οποία όμως είναι λιγάκι ακριβή για εμάς(είναι κάπως γνωστή η ιστορία μας-γονείς στα 21-καταλαβαίνετε...).Χτες ασφαλίσαμε τη μικρή στο ικα.Παιδίατρο νομίζαμε ότι έχεις κανονικά(επίσκεψη στο ιατρείο τηλέφωνα κτλ.όχι τη γνωστή ταλαιπωρία για να σε δει γιατρός στο ικα!!το μωρό είναι ημερών-θα τρέχουμε στο ικα-είναι δυνατόν??)και εννοείται δωρεάν.Τι ισχύει?ψάχνω να βρω συμβεβλημένους αλλά τίποτα...Να απελπιστώ???:S

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Απ΄όσο ξέρω οι παιδίατροι και γενικότερα οι γιατροί του ΙΚΑ δεν πάνε επισκέψεις στα σπίτια, δεν σου δίνει αυτή την παροχή το ΙΚΑ εκτός αν είσια άρρωστος και δεν μπορείς να σηκωθείς , οπότε παίρνεις τηλ. στο ΙΚΑ της περιοχής σου μέχρι τις 10-11 το πρωί και σου στέλνουν γιατρό (παθολόγο μόνο).

Λογικά θα έπρεπε να έχεις Κέντρο Μάνας και Παιδιού στο ΙΚΑ της περιοχής σου, δεν ρωτάς? Εκεί πρέπει να κάνεις τα εμβόλια του παιδιού σου και θα πρέπει να κλείσεις ημερομηνία για τα εμβόλια προκαταβολικά στο 184. Κλείσε από τώρα γιατί σου δίνουν ημερομηνία για ένα μήνα μετά.

Και κλείσε και ραντεβού με παιδίατρο του ΙΚΑ για να πας μια συγκεκριμένη ώρα να δει το παιδί σου για να μην περιμένεις.

 

Αν βρεις κάποιον καλό παιδίατρο που να είναι στο ΙΚΑ, μπορείς να πηγαίνεις και στο ιατρείο του μετά αρκεί να μην σε γδέρνει στην επίσκεψη. Εγώ έτσι κάνω, αλλά τον παιδίατρο της μικρής τον ξέρω πολλά χρόνια. Πάω στο ιατρείο του όταν αρρωστησει η μικρή, δίνω 30€ επίσκεψη και μου γράφεί ότι φάρμακα και εξετάσεις χρειαστώ στο βιβλιάριο του ΙΚΑ και πάω και το παίρνω πάλι από το ιατρεί του για να μην τραβιέμαι στα ιατρεία του ΙΚΑ.

Εκτός του ότι τον παίρνω τηλ. και καμιά φορά με καδοθηγεί τηλεφωνικά και δεν χρειάζεται να πάω. Μ'εχει γλίτώσει έτσι από τουλάχιστον 10 επισκέψεις, και "κουράρει" κι εμένα αν χρειαστεί. Μου έχει διαγνώσει προχωρημένη βρογχίτιδα όταν κάτι άλλοι άχρηστοι στο ΙΚΑ με βλέπανε να σπαρταράω και μου λέγανε ότι έχω απλώς κρύωμα.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...