Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΝΑΧΙ


Recommended Posts

κορίτσια τη βοήθειά σας.....

εδώ και 7 μήνες το συναχι στον μικρό μου δεν περνάει με τίποτα, ούτε καν τον Αύγουστο που είχαμε σταματήσει τον παιδικό

ενώ τις ιώσεις τις περνάει χωρίς πολλά πολλά (πχ. αντιβιώσεις) η καταρροή δεν σταματάει με τίποτα. Ακόμα και με xozal, zirtek, aerius τίποτα,ελάχιστη βελτίωση αλλά όχι σταμάτημα

Δεν έχει διογκωμένες αμυγδαλές ή κάτι άλλο και έχω απελπιστεί

χρησιμοποιώ συνέχεια φυσιλογικό ορό (τρεις φορές κάθε μέρα από 25 ml σε κάθε ρουθουνι ) καθαρίζει καλά και μπορεί να κοιμηθεί αλλά δεν ΄σταματάει

πλέον έχω κουραστεί και εγώ αλλά κυρίως ο μικρός μου που βλέπει φυεσιολογικό ορό πια και εξαφανίζεται (ευτυχώς ωτίτιδες δεν κάνει)

τι να κάνω βοήθεια.....

α σήμερα για πρώτη φορά εμφανίσαμε λαρυγγίτιδα ευτυχώς σε ελαφριά μορφή

wWPdp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


:!::!:νομιζω κοριτσι μου οτι αυτο που περιγραφεις ειναι αλλεργια και οχι συναχι.ετσι ειναι και τα δικα μου παιδια και τα 2 μαλιστα.το κακο ειναι οτι η κορη μου κανει και συνεχεια ωτιτιδες.παντως ουτε και εμας μας βοηθουσε η φαρμακευτικη αγωγη και ο ορος.επειδη φτασαμε στο σημειο να παιρνουμε για 6 μηνες αντιβιωση καθε μερα λογω ωτιτιδας ξεκινησα μη εχοντας αλλη λυση ομοιοπαθητικη. και ετσι ελυσα το προβλημα ! απο τοτε δε λεω εχουμε παθεο 2 ωτιτιδες λογω του μπουκωματος αλλα αλλο 2 και αλλο για 6 μηνες καθε μερα!!!! ειμαι σχεδον σιγουρη οτι προκειται για αλλεργια αφου δεν περασε ουτε τον αυγουστο.;);)δεν υπαρχει τροπος να το εξακριβωσεις τωρα αλλα κινησου γρηγορα για να προλαβεις γιατι και η δικια μου μεχρι 2,5 χρονων ειχε το μπουκωμα χωρις αλλα συμπτωματα μετα αρχισαν οι ωτιτιδες.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Link to comment
Share on other sites

δεν υπαρχει τροπος να το εξακριβωσεις τωρα αλλα κινησου γρηγορα για να προλαβεις γιατι και η δικια μου μεχρι 2,5 χρονων ειχε το μπουκωμα χωρις αλλα συμπτωματα μετα αρχισαν οι ωτιτιδες.

 

μήπως μπορεί να μου πεις τι ομοιπαθητικο φάρμακο σου πρότινε

πήγα σε κάποιον ομοιπαθητικό και μου πρότινε engystol και phytolacca

wWPdp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κοριτσια μηπως καμια δοκιμασε το zaditen ?Μου το εδωσε ο ωριλας οταν αρχιζει το συναχι για 2 μερες.Ειπε οτι το δινουν για να σταματαει το συναχι και να μην παθενουν ωτιτιδες τα παιδια

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια μηπως καμια δοκιμασε το zaditen ?Μου το εδωσε ο ωριλας οταν αρχιζει το συναχι για 2 μερες.Ειπε οτι το δινουν για να σταματαει το συναχι και να μην παθενουν ωτιτιδες τα παιδια

δεν το εχω δοκιμασει αυτο αλλα ολα τα υπολοιπα τα εχω δοκιμασει!οτι κυκλοφορει σε αντιβιωση ,σπρευ, σταγονες δεν μας κανει τιποτα.εμεις ωτιτιδες παθαιναμε και περναμε και ενα σωρο φαρμακα!!!! μας ειδαν απο παιδιατροι, ωριλα και οτι ειδικοτητα θες ......ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Link to comment
Share on other sites

τα ιδια ακριβως και εμεις μονο που ειχαμε και ωτιτιδες...τελικ αηταν αλλεργια στο χορτο (γενικως πρασιναδες λουλουδια κλπ)και μολις κοψαμε λιγο την επαφη με την φυση ηρεμησαμε..προσοχη στα αυτια....πολυ προσοχη..

Link to comment
Share on other sites

Ο Ευριπίδης είχε μόνιμο αλλεργικό συνάχι από πέρσι αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι μέσα Ιουλίου (δέκα μήνες περίπου). Έκανε και ωτίτιδες και βροχίτιδες, πήρε ένα κάρο φάρμακα (zirtek, aerious, singulair, aerolin, flixotide συν τρεις φορές αντιβίωση). Με τα μπάνια στη θάλασσα σταμάτησε. Τώρα τον πηγαίνω κολυμβητήριο και (χτύπα ξύλο) μέχρι στιγμής δεν έχει μπουκώσει ακόμα.

Πάντως ο παιδιάτρος μου είπε ότι δεν έχει νόημα να το ψάξουμε πολύ γιατί όπως εμφανίστηκε μπορεί να εξαφανιστεί. Μου είπε μόνο να είναι πολύ καθαρό το περιβάλλον στο δωμάτιό του. Όχι λούτρινα στο κρεβάτι του, όχι μοκέτες με παχύ πέλος, γενικά μακριά από σκόνη και ο θεός βοηθός.

Καλή τύχη και καλό χειμώνα εύχομαι σε όλες σας.

etCDp3.png hk8kp3.png

 

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Link to comment
Share on other sites

2 φορες του εχω δωσει αυτο το σιροπι και σταματησε να τρεχει η μυτη του.Ουτε ωτιτιδα δεν επαθε.Ειναι απο το σιροπι η δεν ηταν να παθει ωτιτιδα.Αλλες φορες συνεχεια κατεληγε σε ωτιτιδα μετα το συναχι.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

εμενα μου απαγορευσε το κολυμβητηριο γιατι το χλωριο μπορει να επιβαρυνει την κατασταση του παρα πολυ...το κακο ειναι οτι του αρεζε το κολυμβητηριο και τωρα ψαχνω στην θεσσαλονικη καποιο που καθαριζεται με οζον...μονο σε κατι ακριβα ξενοδοχεια το βρηκα αυτο ...

Link to comment
Share on other sites

αχ να σας ρωτήσω και κάτι άλλο που ίσως να σας φανεί χαζό........

σήμερα ο ωρυλά μου είπε για τη καταρροή να το δίνω xοzal πρωί βράδυ από 2,5ml

μήπως είναι πολύ για την ηλικία του; μέχρι τώρα η παιδίατρος μου έλεγε 2,5ml μόνο βράδυ

wWPdp2.png
Link to comment
Share on other sites

Είχα μέχρι πέρισυ με το μεγάλο μου γιο (6 ετών σήμερα) τρομερό πρόβλημα με τη μύτη του να τρέχει 9 μήνες το χρόνο, και τον πιτσιρίκο να κατεβάζει τα μπουκάλια αντιβίωση το ένα πίσω από το άλλο γιατί του το γύρναγε αμέσως σε ωτίτιδα. Πέρισυ κάποια στιγμή του έκανα εξετάσεις αίματος και ο μικροβιολόγος μου είπε από μία τιμή που βγήκε ανεβασμένη ότι το παιδί πιθανότατα έχει άσθμα. Τρομοκρατήθηκα και άρχισα να το ψάχνω και τελικά ανακαλύψαμε ότι έχει μία μορφή αλλεργίας που του δημιουργεί όλη αυτή την κατάσταση και θα τον επιβαρύνει στις ιώσεις ακόμη περισσότερο (και για αυτό το λόγο όταν αρρώσταινε τα περνούσε όλα βαριά). Απευθύνθηκα στην παιδίατρό μας και μου είπε ότι στην περίπτωσή του βοηθάνε πολύ τα μπάνια και μάλιστα μου πρότεινε να βουτάμε το παιδί μέσα και να πίνει νερό από τη θάλασσα (ώστε να καθαρίζει η αναπνευστική οδός). Ξεκινήσαμε λοιπόν πέρισυ το καλοκαίρι να το εφαρμόζουμε (να πω την αλήθεια δεν το πολυπίστευα ότι θα έκανε κάτι) και μεγαλώσαμε το διάστημα των διακοπών μας από τις 10 στις 20 ημέρες. Το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό. Πέρισυ λοιπόν το χειμώνα την πέρασε χωρίς να μπουκώσει ούτε μία φορά και αντιβίωση πήρε μόνο δύο φορές όλο το χρόνο (εκεί που η συνηθισμένη δοσολογία ήταν 8-10 φορές το χρόνο ακόμη και το καλοκαίρι).

Φέτος ακολουθήσαμε το ίδιο πρόγραμμα και θέλω να πιστεύω ότι πάλι θα πάμε καλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...