Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΡΕΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ


Recommended Posts

ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ.

ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ( ΤΑ ΚΡΕΑΤΑΚΙΑ ΕΝΝΟΩ), ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΑΡΟΣ.

ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Από την δική μου προσωπική εμπειρία πιστεύω οτι ισχύει. Η κόρη μου αμέσως μετά την εγχείριση που έκανε για να της αφαιρεθούν τα κρεατάκια, παρουσίασε πολύ μεγάλη ανάπτυξη απότομα. Από ότι γνωρίζω έχει να κάνει με την καλύτερη οξυγόνωση του οργανισμού. Από την άλλη πάλι οι γιατροί πια δεν αντιμετωπίζουν τα κρεατάκια χειρουργικά σε μικρές ηλικίες αλλά περιμένουν να φτάσουν τα παιδιά την ηλικία των 4 ετών οπού στο μεγαλύτερο μέρος των περιπτώσεων τα κρεατάκια υποχωρούν σημαντικά ή και εξαφανίζονται από μόνα τους. Βέβαια γνωρίζω΄πόσο κουραστικό είναι και για τα παιδιά και για τις μητέρες κάτι τέτοιο γιατί και το παιδί δεν μπορεί να αναπνεύσει σωστά αλλά και είναι συνέχεια μπουκωμένο με κίνδυνο ωτίτιδας, ωστόσο ενώ εγώ τελικά έκανα αυτή την εγχείρηση στην κόρη μου το μετάνιωσα που έβαλα το παιδί μου σε αυτή την ταλαιπωρία στα τρία της γιατί εάν το άφηνα μέχρι τα τέσσερα ίσως και να την΄είχε γλιτώσει όπως συνέβη και με τον δίδυμο αδελφό της που το ξεπέρασε μόνος του. Οπότε είμαι της άποψης οτι εάν το παιδί είναι μικρότερο από 4 και το πρόβλημα δεν είναι και τόσο τραγικό καλύτερα να το πολεμήσετε με τις παραδοσιακές μεθόδους, και ακόμη και εάν ένας γιατρός σας μιλήσει απ' ευθείας για εγχείρηση πάρτε και δεύτερη γνώμη γιατί πολλές φορές την εγχείρηση την παρουσιάζουν σαν την μοναδική λύση για λόγους προσωπικής σκοπιμότητας, και τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται φυσικά............

Link to comment
Share on other sites

Σ'ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες. Βέβαια η κόρη μου είναι 7,5 ετών και περίμενα κι εγώ μέχρι τώρα να συρικνωθούν όπως ακριβώς ανέφερες κι εσύ. Αλλά η κόρη μου είναι μονίμως με μία βουλωμένη μύτη όλο το χρόνο. ο ΩΡΛ (ο ένας γιατί την έχω πάει σε πολλούς και ο καθένας λέει τα δικά του), είπε ότι έχει αλλεργική ρινίτιδα και ο συνδιασμός με τα μεγάλα κρεατάκια είναι άσχημος. Άλλος ΩΡΛ μου είπε ότι θα φύγουν όλα αυτά μετά τα 7. Δεν ξέρω πάντως η Αννούλα ταλαιπωρείται όλο το χρόνο. Και το αν θα παχύνει με ανησυχεί γιατί ήδη είναι υπέρβαρη (όχι πολύ αλλά προσέχει πολύ την διατροφή της για να κρατιέται στα κιλά αυτά).

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...