Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδίατροι!!!! SOS!!!


melina_g

Recommended Posts

Τα έχω δει όλα με το θέμα "παιδίατρος"!!! Φτάσαμε 8 μηνων κι ακόμα δεν βρίσκω άκρη...

Το είχα ψάξει το θέμα πριν γεννήσω κι ήθελα ένα παιδίατρο που να είναι καλός με το μωρό, να είναι θετικός με το θηλασμό, να είναι αναλυτικός και κυρίως να τον βρίσκω στο τηλέφωνο. Μου σύστησαν ένα παιδίατρο πραγματικά με όσα ήθελα αλλά... Στην πορεία ανακάλυψα πως το μωρό αισθανόταν πολύ καλύτερα όταν το εμβόλιο γινόταν στο σπίτι παρά στο ιατρείο. Γιατί πέρα απο το κλάμα που κάνει στο ιατρείο μετά πρέπει να τον πάρω, να τον βάλω στο ασανσέρ, να τον δέσω στο καθισματάκι αυτοκινήτου κι αν είμαι μόνη μου, να τον παρατήσω μόνο του πίσω κι εγώ να οδηγώ κι αυτός να κλαίει και να με αναζητάει... Χώρια τις ιώσεις που κυκλοφορούν μέσα στο ιατρείο με τα άρρωστα παιδάκια στην αναμονή. Έτσι ζήτησα απο τον κατα τα άλλα ΤΕΛΕΙΟ γιατρό μας να έρχεται στο σπίτι αλλα αυτός δυστυχώς αρνήθηκε... Του είπα για παραπάνω χρήματα, του είπα να μη μου κόβει απόδειξη, του είπα να έρχεται όποτε εκείνος θέλει και μπορεί αλλα ανένδοτος. Κι έτσι αποφάσισα να βρώ άλλο παιδίατρο. Μου σύστησαν λοιπόν μια γιατρό που δουλεύει και στο Παίδων και κάνει μόνο επισκέψεις κατ΄οίκον (μαύρες...εννοείται). Η γυναίκα αυτή είναι όμως τελικά τελείως άπειρη. Το παιδί κάθε φορά της πέφτει απο τα χέρια (ευτυχώς μέχρι στιγμής στα μαλακά ή το προλαβαίνω στον αέρα). Στα εμβόλια κάθε φορά ματώνει το μπουτάκι μας και γίνεται τούμπανο αφού δεν το κρατάει καλά το μωρό και η βελόνα πάει κι έρχεται μέσα στο μπουτάκι του. :-( Της είπα να το κρατάω εγώ αλλα δεν με αφήνει... Τέλοσπάντων εννοείται πως μετά απο τις τρεις φορές που ήρθε, αφού έλεγα "άντε μια ευκαιρία ακόμα" είναι καιρός να φύγουμε κι απο αυτή.

Το πρόβλημα όμως ποιο είναι (και συγγνώμη για την πολυλογία μου....:oops:)

Άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος... Ο πρώτος παιδίατρος μου είχε γράψει κάποια εμβόλια στα οποία μας έκανε τις πρώτες δόσεις. Η παιδίατρος όμως δεν συμφωνούσε με αυτά τα εμβόλια κι έτσι μας έγραψε άλλα και μας έκανε τις πρώτες δόσεις. Στο μόνο που ήταν ίδιο ήταν στο pentavac. Αν πάω σε άλλον και μου γράψει άλλα;;;; Τι θα κάνω;;; Θα του κάνω τις πρώτες δόσεις του παιδιού και μετά τι;;;;;;;;:?

Στο θέμα της διατροφής άλλα 'ντ' άλλα τα μεγάλα.... Ο πρώτος μας είπε φρουτόκρεμα με φρούτα εποχής η άλλη έφριξε και μας είπε να τα κόψουμε αμέσως και να του δώσω μήλο, αχλάδι, πορτοκάλι. Βέβαια δεν την άκουσα γιατί το θεώρησα χαζό αφού το μωρό είχε ήδη φάει φρούτα εποχής για ένα μήνα και δεν είχε πάθει τίποτα. Ο πρώτος ήταν κατά της ζάχαρης και των έτοιμων τροφων η άλλη μου λέει ακόμα και στην φρουτόκρεμα να βάζω 4 κουταλιές φαριν λακτε...

Ευτυχώς δε (απο αυτή την άποψη) που δεν θηλάζω ακόμα γιατί ο πρώτος ήταν υπέρμαχος του μητρικού θηλασμού (και με βοήθησε αρκετα) ενώ η άλλη μου είπε πως τα μωρά παίρνουν καλύτερα τις ουσίες που πρέπει απο το ξένο!!!:o

Θέλω να πω πως οκ, στα θέματα που απαιτούν κοινή λογική τα καταφέρνω να βγάλω άκρη και μόνη μου αλλα στα καθαρά ιατρικά όπως είναι τα εμβόλια ή οι ασθένειες δεν θέλω να μπλεχτώ περισσότερο με έναν τρίτο...

Τι να κάνω; Να γυρίσω στον πρώτο και ας περνάω ένα δράμα κι εγώ και το μωρό κάθε μήνα ή να αλλάξω και να το ρισκάρω;;;;:roll:

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλησπέρα.Προσωπικά θα πήγαινα ασυζητητί στον πρώτο γιατρό αφού είναι τέλειος όπως λες.Εδώ κάνουμε αμάν να βρούμε έναν παιδίατρο να είναι φιλικός στο θηλασμό,να μη συστήνει επεξεργασμένες τροφές για τα παιδιά κ.λ.π.

Σχετικά με το <δράμα> όπως λες,όλοι οι γονείς λίγο πολύ το περνάμε αυτό 'οταν κάνουμε επισκέψεις στα ιατρεία.

Για την μεγάλη αναμονή δες μήπως μπορείς να κλείνεις ραντεβού πολύ νωρίς από τα πρώτα ή αργα το βράδυ .Εγώ όταν είναι να πάω μόνη μου τις μικρές συνήθως κλείνω αργά,τις έχω έτοιμες από μπάνιο και φαγητό ,τους παίρνω και κανένα παιχνιδάκι στο αυτοκίνητο και όταν γυρίζουμε έχω μόνο γάλα και ύπνο.

Ζυγισέ τα και θα βρεις λύση.Καλή συνέχεια!!

Link to comment
Share on other sites

καλημερα.αν ημουν στη θεση σου θα γυρνουσα στον πρωτο.νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικη με το να μη θες να πηγαινεις στο ιατρειο.μετα το εμβολιο καθησε λιγο στην αιθουσα αναμονης, να ηρεμησει το μωρο, και φευγεις μετα.ασε που δεν πρεπει να χανει το μωρο την σειρα των εμβολιων...κι εγω εχω προβλημα με παιδιατρους.μενω ανατ.θεσσαλονικη.δυο (γυναικες) στη γειτονια μου και οι δυο αχρηστες..η μια χειροτερη απο την αλλη.ετσι αναγκαστικα να πηγαινω στη βεροια στον ξαδερφο μου που ειναι παιδιατρος.τωρα εμαθα για εναν γιατρο που μου ειπαν οτι ειναι καλος και θα δοκιμασω...και εχω και τον αντρα μου να μου λεει οτι ειμαι υπερβολικη!!τελος παντων ...τι να πεις...γυρνα στον πρωτο!!;)

Link to comment
Share on other sites

Εγω παντως νομιζω πως απο τη στιγμη που εισαι ευχαριστημενη απο τον πρωτο (απο την ιδιοτητα του ως γιατρος) ισως ειναι καλυτερα να πας ξανα σ'αυτον.Προσωπικα εμενα μ'ενδιαφερει να προσεχει το παιδι μου, να με κατατοπιζει σε οποιες αποριες εχω και οποτε τον χρειαστω να τον βρισκω.Απο εκει πιο περα,ολα τα μωρακια ειναι λογικο να αισθανονται πιο ανετα στο χωρο τους.Εκτος αυτου λογικο ειναι στο ιατρειο να βρισκονται και αρρωστα παιδακια.Σκεψου ολες οι μανουλες να θελαμε τον γιατρο στο σπιτι.Που θα πρωτοπηγαινε.Γιατι αν εγω π.χ μαθαινα οτι ερχαιτε στο σπιτι σου,θα απαιτουσα κι εγω το ιδιο.Θα μπορουσες ομως να πηγαινεις η νωρις την ωρα που παει στο ιατρειο η λιγο πριν φυγει για να αποφυγεις την πολυκοσμια και την αναμονη.Να σου ζησει το παιδακι σου.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Link to comment
Share on other sites

για του λογου το αληθες..η μια (παιδιατρος) ηρθε οταν το μωρο ηταν 10 ημερων.τον θηλαζα και ημουν μεσα στο αγχος αν τρωει καλα....σημειωτεον οτι το μωρο δεν το ζυγισε...μου ειπε οτι δεν εχει πολυ σαλιο,φοβαμαι μηπως αφυδατωνεται,δωστο και ξενο γαλα...κλαμα η λενα (εγω).φυσικα δεν το εκανα.η δευτερη τρεις λαλουν και δυο χορευουν..καναμε εμβολιο και την ρωτουσα αν ανεβασει πυρετο τι κανω?και μου ελεγε...μολις πας σπιτι δωστου προλυπτικα ντεπον!!!φυσικα δεν το εκανα!ουφ!!!τα θυμηθηκα και μου ανεβηκε η πιεση!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

To ίδιο μου είπε κι εμένα με το ντεπόν και φυσικά δεν του έδωσα!!! Γιατί να το...."φαρμακώσω" το παιδί αφού δεν ανέβασε πυρετό;;; Ο άλλος μου είχε πει αν δεν φτάσει 38 δεν δίνεις τίποτα. Ένα μπανάκι για τα δεκατάκια αρκεί για να πέσουν.

Λέτε να πάω στον άλλο ε;:roll: Ο μπέμπης με το που άκουγε τη φωνή του μόλις έμπαινε στο χωλ, πριν ακόμα τον δει έσκαγε στα γέλια. Τον πήγαινε με χίλια!!!:P Κι επίσης και πολύ βασικό, με έβαζε και κρατούσα το μωρό αγκαλιά ενώ εκείνος του έκανε το εμβόλιο και τον "καραγκόζη" ταυτόχρονα οπότε τις περισσότερες φορές είχαμε μόνο ένα "α" του μπέμπη και μετά τρελλές χαρές!!! Ουφφφφ! Τέλοσπάντων....απο τα λάθη μαθαίνουμε.

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif
Link to comment
Share on other sites

Lena-aggelos ποιον παιδίατρο έχεις στη Βέροια? Εχουμε καεί από παιδιάτρους που ο καθένας λέει τα δικά του...αν είναι καλός ας έχουμε κ ένα ακόμα τλφ. Στείλε μου πμ αν θέλεις.

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια εγω ειμαι πληγωμενη στο θεμα παιδιατρος , ειχαμε για παιδιατρο μια πολυ πολυ καλη και σαν ανθρωπο και σαν επιστημονα ,οτι μας ελεγε ηταν καλο και παντα προλαμβανε καταστασεις χωρις να μας τρεχει στο ιατρειο συνεχεια για ενα συναχακι , την ειχαμε αγαπησει και νομιζαμε οτι μας συμπαθει και εκεινη , μεχρι που μετα που γεννηθηκε η μπεμπα και πηγαμε εκει για την καθιερομενη εξεταση στις 15 μερες , ο Κωνστνατινος τοτε 20 μηνων , αρχησε να κανει τεστ ομιλιας στον πιτσιρικα , ελεος 20 μηνων και αρκετα εγωιστης ο γιοκας μου οταν δεν θελει να κανει κατι εεεεε να χτυπας τον κωλο σου κατω δεν το κανει , εκεινη επεμενε ( ειχε ακουσει πριν μπουμε μεσα στο ιατρειο τον Ντινο που τσιριζε και εκλαιγε επειδη φυσιολογικα ζηλευε την μπεμπα ) , τοτε μας ειπε αρχικα οτι ισως χρειαστουμε λογοθεραπευτη , εμπιστοσυνη ως της ειχαμε αρχισαμε να το συζηταμε , το συζητησαμε ομως και με τον αδελφο του αντρα μου και τη γυναικα του ( στην Αθηνα αυτοι ) οπου ο μεγαλος τους ειναι 2 μηνες μικροτερος απο τον δικο μας , και μας ειπανε ουτε καν να το σκεφτομαστε για λογοθεραπευτη και οτι ειναι η νεα μοδα κτλ κτλ , και οτι το συζητησανε και με τη δικια τους παιδιατρο οπου ηταν και καθηγητρια πανεπιστημιου και ειπε οτι τετοιες θεραπειες αμα χρειαζονται γινονται μετα τα 3 χρονια και σε καμια περιπτωση στους 20 μηνες . Αποφασησαμε να μην παμε στο λογοθεραπευτη ( οπου φυσικα ηταν και γνωστος της παιδιατρου μας , πασα δηλαδη ) αλλα αποφανθηκαμε οτι το εκανε επειδη μας αγαπουσε και ενδιαφεροτανε , αν και ο Πανος ειχε αρχισει να χαλιετε πολυ απο τοτε συνεχισαμε να πηγαινουμε στην παιδιατρο παραυατα αλλα δεν ελεγε τιποτα . Περασε ο καιρος , ο πιτσιρικας και τοτε ελεγε μερικες λεξεις και απο τους 24-25 μηνες και μετα συνεχεια εμπλουτιζε το λεξιλογιο του ( μιλαει αρκετα καλα τωρα ) , τον προηγουμενο μηνα παμε ξανα στην παιδιατρο για εμβολεια της μικρης και τοτε ακουσε τον Κωνστνατινο να μιλαει , και λεει ποσο ενθουσιασμενη ειναι με την προοδο του κτλ κτλ , και τοτε μας πεταει το αλλο "οχι λεει την αλλη φορα που ηταν με απλανες βλεμα !!!!! ντοινννννννν ) και εννοειτε παλι ενω και το ονομα του της ειπε ο μικρος και οτι τον ρωτουσε το ελεγε ανοιξε ενα βιβλιο και ειδε οτι ο μικρος δεν λεει 250 λεξεις που πρεπει και να μεχρι τα 2,5 ( σημερα τα κλεισαμε καλη μας ωρα ) δεν τις λεει θα τον βοηθησουμε με τι αλλο .... με τον λογοθεραπευτη το γνωστο της , εεεε χαλαστικα και εγω παιδια το θεωρησα απαραδεκτη συμπεριφορα σε μας οπου ειμαστε μαζι της 2,5 χρονια και καταλαβα οτι τελικα δεν πρεπει να δενεσαι με επαγγελματιες οπου απλα κανουνε τη δουλεια τους και τιποτα αλλο . Βρηκαμε καινουργια παιδιατρο και περασε και το τεστ ηδη , βοηθησε τη μπεμπα με σωστη αγωγη να αποφυγει βρογχικα , επειδη κολλησε ιωση η μικρη και το γυρησε σε βραχιολιτιδα , σε 4 μερες μας την εκανε περδικι , και ηδη καθησε μαζι μας ειδε το βιβλιαριο υγειας της μικρης και διαπιστωσαμε οτι εχει εληψεις σε εμβολεια απο την αλλη παιδιατρο που θεωρουσα τοσο λαμπρη επιστημονα και την αγαπουσαμε , προσοχη παιδια θελει πολυ ψαξιμο για να βρεις ενα καλο γιατρο στις μερες μας .

Link to comment
Share on other sites

To ίδιο μου είπε κι εμένα με το ντεπόν και φυσικά δεν του έδωσα!!! Γιατί να το...."φαρμακώσω" το παιδί αφού δεν ανέβασε πυρετό;;; Ο άλλος μου είχε πει αν δεν φτάσει 38 δεν δίνεις τίποτα. Ένα μπανάκι για τα δεκατάκια αρκεί για να πέσουν.

Λέτε να πάω στον άλλο ε;:roll: Ο μπέμπης με το που άκουγε τη φωνή του μόλις έμπαινε στο χωλ, πριν ακόμα τον δει έσκαγε στα γέλια. Τον πήγαινε με χίλια!!!:P Κι επίσης και πολύ βασικό, με έβαζε και κρατούσα το μωρό αγκαλιά ενώ εκείνος του έκανε το εμβόλιο και τον "καραγκόζη" ταυτόχρονα οπότε τις περισσότερες φορές είχαμε μόνο ένα "α" του μπέμπη και μετά τρελλές χαρές!!! Ουφφφφ! Τέλοσπάντων....απο τα λάθη μαθαίνουμε.

 

Μελίνα εννοείτε ότι πρέπει να γυρίσεις στον 1ο γιατρό που ανέφερες.

Και εμένα ο δικός μου για να της κάνει το εμβόλιο με αφήνει και την κρατάω αγκαλία όποτε γλυτώνουμε τα δράματα , εντάξει και κανα δύο φορές που χρειαστήκε ήρθε σπίτι και δεν την πήγα εγώ .Βέβαια παρόλο που την μικρή μου την θήλασα μέχρι 8-10 μηνών δεν μπορώ να πω ότι το έβλεπε με πολύ καλό μάτι δηλ.κάποια στιγμή μετά τον 6ο μήνα άρχισε να μου λεέι για ξένο γάλα κτλ.αλλά εγώ δεν έδωσα και σε εμένα μετά απο πρώτες δόσεις σε συγκεκριμένα εμβόλια μου είχε πει για depon.

Τι να κάνουμε όμως όλα δεν μπορούμε να τα έχουμε γιαύτό εκείνος προτείνει το συζητάμε και αποφασίζουμε απο κοινου.Οσο για την γκρίνια και το κλάμμα που λες για εμένα που ο άντρας μου λόγω δουλείας λείπει συνέχεια να δείς πόσο δράμα είναι να την πηγαίνω μόνη αλλά ο γιατρός πάντα της δίνεί ένα μπαλόνι ένα αυτοκόλλητο οπότε κάπως ξεχνιέται και χαζεύει με αυτά .:|

Link to comment
Share on other sites

Πωπω grafistria κοπέλα μου, έτσι όπως τα λες είναι. Τη δουλειά τους κάνουν και τίποτα άλλο.... Κι εγώ την είχα πατήσει έτσι με τον γυναικολόγο μου (που ήταν και φίλος του άντρα μου για χρόνια) και με έστειλε σε γνωστό του γιατρό για αμνιοπαρακέντηση χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λόγο στην ουσία....:( Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνετ πλέον και είμαστε πιο πολύ ενημερωμένες απο ότι ήταν οι μανάδες μας.

Τι να πω.... Θα πάρω τηλ αυτές τις μέρες τον πρώτο (αν και ντρέπομαι λιγάκι...) και θα τον ξαναπαρακαλέσω έστω μέχρι να χρονίσει ο μπουμπούκος να έρχεται στο σπίτι. Αν πει πάλι όχι, τι να κάνω θα πηγαίνω εγώ εκεί.

Όσο σκέφτομαι την άλλη μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!!! Και να ρωτήσω κάτι... Για τους παιδιατρους δεν ισχύει το απόρρητο;;;;;:roll: Γιατί μου λέει κάθε φορά με το ν και με το σ πόσα κιλά είναι το μωρό της κοπέλας που μου τη σύστησε, τι κατορθώματα κάνει, πόσο τρώει, ακόμα και για το κατα πόσο φαίνονται οι όρχεις του. Κι υποθέτω σίγουρα πως λέει και για τον δικό μου στην κοπέλα.... Κι όχι τίποτα άλλο αλλα δεν είναι δικό μου θέμα για το άν θα πω για το παιδί μου ή όχι στον καθένα;;;;;:?

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 4 εβδομάδες μετά...

δηλ το μωρο εχει γινει 8 μηνων κ δεν εχει κανει ουτε ενα επαναληπτικο εμβολιο?

 

 

 

Τα έχω δει όλα με το θέμα "παιδίατρος"!!! Φτάσαμε 8 μηνων κι ακόμα δεν βρίσκω άκρη...

Το είχα ψάξει το θέμα πριν γεννήσω κι ήθελα ένα παιδίατρο που να είναι καλός με το μωρό, να είναι θετικός με το θηλασμό, να είναι αναλυτικός και κυρίως να τον βρίσκω στο τηλέφωνο. Μου σύστησαν ένα παιδίατρο πραγματικά με όσα ήθελα αλλά... Στην πορεία ανακάλυψα πως το μωρό αισθανόταν πολύ καλύτερα όταν το εμβόλιο γινόταν στο σπίτι παρά στο ιατρείο. Γιατί πέρα απο το κλάμα που κάνει στο ιατρείο μετά πρέπει να τον πάρω, να τον βάλω στο ασανσέρ, να τον δέσω στο καθισματάκι αυτοκινήτου κι αν είμαι μόνη μου, να τον παρατήσω μόνο του πίσω κι εγώ να οδηγώ κι αυτός να κλαίει και να με αναζητάει... Χώρια τις ιώσεις που κυκλοφορούν μέσα στο ιατρείο με τα άρρωστα παιδάκια στην αναμονή. Έτσι ζήτησα απο τον κατα τα άλλα ΤΕΛΕΙΟ γιατρό μας να έρχεται στο σπίτι αλλα αυτός δυστυχώς αρνήθηκε... Του είπα για παραπάνω χρήματα, του είπα να μη μου κόβει απόδειξη, του είπα να έρχεται όποτε εκείνος θέλει και μπορεί αλλα ανένδοτος. Κι έτσι αποφάσισα να βρώ άλλο παιδίατρο. Μου σύστησαν λοιπόν μια γιατρό που δουλεύει και στο Παίδων και κάνει μόνο επισκέψεις κατ΄οίκον (μαύρες...εννοείται). Η γυναίκα αυτή είναι όμως τελικά τελείως άπειρη. Το παιδί κάθε φορά της πέφτει απο τα χέρια (ευτυχώς μέχρι στιγμής στα μαλακά ή το προλαβαίνω στον αέρα). Στα εμβόλια κάθε φορά ματώνει το μπουτάκι μας και γίνεται τούμπανο αφού δεν το κρατάει καλά το μωρό και η βελόνα πάει κι έρχεται μέσα στο μπουτάκι του. :-( Της είπα να το κρατάω εγώ αλλα δεν με αφήνει... Τέλοσπάντων εννοείται πως μετά απο τις τρεις φορές που ήρθε, αφού έλεγα "άντε μια ευκαιρία ακόμα" είναι καιρός να φύγουμε κι απο αυτή.

Το πρόβλημα όμως ποιο είναι (και συγγνώμη για την πολυλογία μου....:oops:)

Άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος... Ο πρώτος παιδίατρος μου είχε γράψει κάποια εμβόλια στα οποία μας έκανε τις πρώτες δόσεις. Η παιδίατρος όμως δεν συμφωνούσε με αυτά τα εμβόλια κι έτσι μας έγραψε άλλα και μας έκανε τις πρώτες δόσεις. Στο μόνο που ήταν ίδιο ήταν στο pentavac. Αν πάω σε άλλον και μου γράψει άλλα;;;; Τι θα κάνω;;; Θα του κάνω τις πρώτες δόσεις του παιδιού και μετά τι;;;;;;;;:?

Στο θέμα της διατροφής άλλα 'ντ' άλλα τα μεγάλα.... Ο πρώτος μας είπε φρουτόκρεμα με φρούτα εποχής η άλλη έφριξε και μας είπε να τα κόψουμε αμέσως και να του δώσω μήλο, αχλάδι, πορτοκάλι. Βέβαια δεν την άκουσα γιατί το θεώρησα χαζό αφού το μωρό είχε ήδη φάει φρούτα εποχής για ένα μήνα και δεν είχε πάθει τίποτα. Ο πρώτος ήταν κατά της ζάχαρης και των έτοιμων τροφων η άλλη μου λέει ακόμα και στην φρουτόκρεμα να βάζω 4 κουταλιές φαριν λακτε...

Ευτυχώς δε (απο αυτή την άποψη) που δεν θηλάζω ακόμα γιατί ο πρώτος ήταν υπέρμαχος του μητρικού θηλασμού (και με βοήθησε αρκετα) ενώ η άλλη μου είπε πως τα μωρά παίρνουν καλύτερα τις ουσίες που πρέπει απο το ξένο!!!:o

Θέλω να πω πως οκ, στα θέματα που απαιτούν κοινή λογική τα καταφέρνω να βγάλω άκρη και μόνη μου αλλα στα καθαρά ιατρικά όπως είναι τα εμβόλια ή οι ασθένειες δεν θέλω να μπλεχτώ περισσότερο με έναν τρίτο...

Τι να κάνω; Να γυρίσω στον πρώτο και ας περνάω ένα δράμα κι εγώ και το μωρό κάθε μήνα ή να αλλάξω και να το ρισκάρω;;;;:roll:

NJMAp3.png
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
To ίδιο μου είπε κι εμένα με το ντεπόν και φυσικά δεν του έδωσα!!! Γιατί να το...."φαρμακώσω" το παιδί αφού δεν ανέβασε πυρετό;;; Ο άλλος μου είχε πει αν δεν φτάσει 38 δεν δίνεις τίποτα. Ένα μπανάκι για τα δεκατάκια αρκεί για να πέσουν.

Λέτε να πάω στον άλλο ε;:roll: Ο μπέμπης με το που άκουγε τη φωνή του μόλις έμπαινε στο χωλ, πριν ακόμα τον δει έσκαγε στα γέλια. Τον πήγαινε με χίλια!!!:P Κι επίσης και πολύ βασικό, με έβαζε και κρατούσα το μωρό αγκαλιά ενώ εκείνος του έκανε το εμβόλιο και τον "καραγκόζη" ταυτόχρονα οπότε τις περισσότερες φορές είχαμε μόνο ένα "α" του μπέμπη και μετά τρελλές χαρές!!! Ουφφφφ! Τέλοσπάντων....απο τα λάθη μαθαίνουμε.

 

Ποιος είναι αυτός ο παιδίατρος που ακούγεται τέλειος??? Σε ποια περιοχή?? Ψ'αχνω κι εγώ παιδίατρο και έχω παιδευτεί πάρα πολύ!!! Η πρώτη παιδίατρος που ερχόταν σπίτι ήταν αλλού γι αλλού! Κατά του θηλασμού, φάρμακα ένα σκασμό! Σίδηρο, Epadoren 4μήνες, depon προληπτικά στα εμβόλια! Και μια φορά που τη χρεάστηκα για κάτι επείγον μου είπε να πάω το παιδί σπίτι της κάπου βόρεια δε θυμάμαι (μένω Ιλίσια). Να μη μιλήσω και για τους υπόλοιπους γιατρούς που έχω βρει κατά καιρούς .... όλοι απαράδεκτοι!!!

azHYp2.png

 

vwuep3.png

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 month later...

καλησπερα κοριτσια. η μικρη μου ειναι 9 μηνων. οταν γεννηθηκε πηγαμε σε μια παιδιατρο που μου ειπανε οτι ειναι καλη και ειναι και στο ικα. κυριως για αυτο πηγα, για να εχουμε ευκολια στα εμβολια και στα φαρμακα. δεν μπορω να πω, αν και στην αρχη μου φανηκε οτι σκεφτεται μονο τα λεφτα και τιποτα αλλο, στην πορεια μου φερθηκε πολυ καλα. την σταματησανε απο το ικα, καθως ηταν με συμβαση. τα χριστουγεννα η μικρη μου αρρωστησε με βρογχιολιτιδα, ελειπε απο την πεμπτη πριν τα χριστουγεννα αλλα μου εδινε τηλεφωνικα οδηγιες. πηγαμε την δευτερα να την δει και απο εκει πηγαμε νοσοκομειο για 6 μερες. εκει πηρε τηλ να δει τι κανει το παιδι. την προηγουμενη εβδομαδα , μολις τελειωσαμε τα φαρμακα που μας εδωσαν αποτο νοσοκομειο ξανα παλι χαλια το μωρο!!δευτερα πρωι την παω παλι.λεει δεν ειναι τιποτα, δεν εχει ακροαστικα, συναχι εχει και λιγο βηχα, καντε εισπνοες και βλεπουμε. το απογευμα ομως ηταν χειροτερα. απελπιστηκαμε με τον αντρα μου και ειπαμε να παμε και καπου αλλου για μια δευτερη γνωμη. ετσι πηγαμε σε μια αλλη, που λενε οτι ειναι κορυφη. αυτη της βρηκε αρχικα σταδια βρογχιολιτιδας, χωρις ακροαστικα με κοκκινο λαιμο. πολυ καλη, πολυ επεξηγηματικη και μας εδωσε και καποιες γενικες οδηγιες προφυλαξης , γιατι τελικα ειμαστε πολυ ευαισθητες και ειναι το τριτο επεισοδιο βρογχιολιτιδας. και αυτη εισπνοες συν κατι σταγονες για βηχα.ακομη δεν εχουμε συνελθει!σορυ για το μεγαλο θεμα, αλλα δεν ξερω τι νακανω τωρα!ποια να κρατησω???η δευτερη μπορει να ειναι καλυτερη, αλλα η πρωτη ξερει το μωρο και ολο το ιστορικο του απο τοτε που γεννηθηκε και δεν μπορω να πω οτι δεν ενδιαφερθηκε. τι λετε???με ποια να συνεχισουμε???παρακαλω τις γνωμες σας....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

το ιστορικο μπορει να το μαθει και η νέα παιδίατρος! Κι εγώ απο κάτι τέτοια αποφάσισα να αλλάξω παιδίατρο...σημασία εχει να κανει σωστα τη δουλια της ..αλλωστε θελεις το καλο του παιδιου σου

Link to comment
Share on other sites

μαλλον κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια!εγω θα λειτουργουσα βαση ενστικτου στην συγκεκριμενη περιπτωση.ποια σου εμπνεει μεγαλυτερη εμπιστοσυνη?

Link to comment
Share on other sites

ο παιδίατρος πρεπει να ειναι κοντα στο σπίτι σου. σε περίπτωση ανάγκης... το βουτάς και πας. ιατρική από το τηλέφωνο δε γίνεται. το παιδί πρεπει να το δει ο γιατρός!

σε οσους παιδιάτρους και να πας... τοσες διαφορετικές γνώμες θα ακούσεις.

πήγαινε σε οποιον θελεις, αλλα χωρις να εχεις ενδιασμούς. οτι σου λεει...αυτό. αν αρχισεις και εχεις δευτερες σκεψεις και ξαναμπεις στη διαδικασία να ζητησεις δευτερη γνώμη...

 

age.png

Link to comment
Share on other sites

γιαυτο θελω να καταληξω σε μια και να ακουω αυτη. απλα επειδη ειναι πολυ καιρο αρρωστη ειπα να παρω και μια δευτερη γνωμη. μπορει να εκανα και βλακεια. με βαση αυτα που σας ειπα παραπανω, εσεις ποια θα διαλεγατε???

Link to comment
Share on other sites

δεν φταει σε κατι. απλα την προηγουμενη δευτερα που πηγαμε στην πρωτη δεν της βρηκε τιποτα ιδιαιτερο και το απογευμα που πηγαμε στην αλλη για μια δευτερη γνωμη μας βρηκε παλι βρογχιολιτιδα και μας εδωσε και καποιες πιο αναλυτικες οδηγιες. δεν μπορω βεβαια να μην αναγνωρισω οτι ενδιαφερθηκε οσο ημασταν στο νοσοκομειο για το παιδι.για αυτο εχω το διλλημα. ο αντρας μου θεωρει οτι ειναι καλυτερη η δευτερη.

Link to comment
Share on other sites

αυριο πρεπει να παω την μικρη για να την δει καποια απο τις δυο και σιγουρα σε αυτη που θα παω, σε αυτη θα μεινω. απο την μια σκεφτομαι οτι η πρωτη ξερει το ιστορικο του παιδιου και την βλεπει απο την αρχη, απο την αλλη ομως ισως η δευτερη ειναι καλυτερη, δεν ξερω μια φορα πηγα, σιγουρα ειναι πιο αναλυτικη και επεξηγηματικη. εσεις τι θακανατε girls???

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...