Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αδύνατον να βάλουμε κολλύριο..


Recommended Posts

Το 11 μηνών αγοράκι μου είναι η τρίτη φορά που κάνει επιπεφυκίτιδα

και τα πράγματα είναι όλο και χειρότερα.

Την πρώτη φορά ήταν ασαράντιστος και του βάζαμε μια χαρα, την δεύτερη 8 μηνών όπου μας έβγαζε την παναγία για να του βάλουμε και τώρα που είναι 11 απλά δεν μπορούμε.

Κουνιέται συνέχεια και αντιδρά με τόση δύναμη που εγώ και ο μπαμπάς του μαζί, δεν τον καταφέρνουμε!! Κλείνει με τόση δύναμη τα μάτια του και ταυτόχρονα κουνιέται, που πιέζοντας βλέπω κρέας ματιού και όχι κόρη για να βάλω κολλύριο. Πρέπει να βάλουμε 3 φορές την μέρα και δεν καταφέρνουμε ούτε μία, όλες οι σταγόνες έξω πάνε.

Κάθε φορά εκνευρίζομαι και φωνάζω στον άντρα μου... γιατί δεν θέλω να τον ταλαιπωρώ και γιατί πλέον δεν βρίσκω και τον λόγο. Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να τον εκνευρίζουμε, να κλαίει σπαρακτικά και από ουσία μηδέν, καθώς κολλύριο δεν μπαίνει μέσα στο μάτι.

Ακόμη και την ώρα που πίνει γάλα πάμε στα μουλωστά να του βάλουμε και κατευθείαν κλείνει τα μάτια...είναι και γρήγορος ο σκατούλης!!

Έχει καμία κανένα κόλπο που να λειτούργησε σε αντίστοιχο πρόβλημα??

Ευχαριστω!!

y9qxp2.pngGgOLp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Δυστυχώς όχι!!! Ο ένας θα τον κρατάει και ο άλλος με το ένα χέρι θα έχει το κολλύριο και με το άλλο προσπαθείς να ανοίξεις το μάτι όσο μπορείς ή περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα που θα τα ανοίξει ο μικρός από μόνος του και τότε το κάνεις. Είναι πολύ δύσκολο το ξέρω από προσωπική πείρα. Καλό κουράγιο

Link to comment
Share on other sites

Έτσι ακριβώς. Κανένας τρόπος.

Τα ίδια περνάμε με την κόρη μου.

Και επειδή εγώ πέρναγα τα ίδια, σε μεγάλη ηλικία κατάφερα να βάλω σταγόνες ήσυχα. Το θυμάμαι που έκλαιγα και με κυνηγάγανε.

Link to comment
Share on other sites

Κι εμείς τα ίδια...πρέπει 3 φορές την ημέρα να βάζουμε κολύριο, χώρια τα φυσικά δάκρυα και δεν καταφέρνουμε ούτε τα μισά!!

Κλείνει τα μάτια του με απίστευτη δύναμη, αφού φοβάμαι μην του κάνω καμιά ζημιά έτσι που τραβάω το βλέφαρο να ανοίξει:roll:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

G.GEO τι κανατε τελικα;εμεις επρεπε να βαλουμε για 3 εβδομαδες ενα κολυριο και μια αλοιφη μηπως και γλυτωναμε το χειρουργειο για χαλαζιο.τελικα την τριτη ημερα πηρα τηλ τον γιατρο και εκλεισα χειρουργειο:|η κατασταση ηταν δραματικη.δεν καθοταν με τιποτα.ηταν κρεμωδες και το κολυριο και την ενοχλουσε πολυ αν και περσυ το καλοκαιρι το δεχτηκε πιο ευκολα.:roll:ισως οσο μεγαλωνουν και καταλαβαινουν θα γινεται ολο και πιο δυσκολο:(

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πρακτικά δεν καταφέραμε και πολλά! Ξαπλωμένος δεν ανεχόταν με τίποτα , φοβήθηκα μην του βγάλουμε κανένα μάτι. Δοκιμάσαμε επίσης την ώρα που έπινε το γάλα του, που είναι σε ημικλινή θέση, βάζοντας το χέρι από πίσω -για να μην το δει- και μία δύο φορές μπήκε μέσα η σταγόνα..

Αυτά! κατά τα άλλα, τώρα όποτε δω να τρίβει τα μάτια του,

βάζω προκαταβολικά, φυσιολογικό ορό που είναι πιο εύκολος, γιατί και κλειστό να έχει το μάτι, ρίχνω από πάνω μπόλικο ορό και με το που ανοίγει μπαίνει αρκετη ποσότητα μέσα

και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα! Το κάνω μετά και με μία γάζα αποστειρωμένη και μια χαρά..

y9qxp2.pngGgOLp3.png
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...