Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αιμοληψία σε μωρά-Θεσ/κη


KatFON

Recommended Posts

Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό διαγνωστικό κέντρο ή μικροβιολόγο όπου να γνωρίζουν τη δουλειά τους και να μην κατατρυπήσουν τα μικρά μου; Πρέπει να κάνουμε εξετάσεις αίματος και τα περισσότερα κέντρα απασχολούν νεαρό, με μικρή εμπειρία προσωπικό που δυστυχώς δεν τα πολυκαταφέρνουν να βρουν φλέβα αμέσως σε μωρά.

Όταν ήμουν στη Ρόδο πήγαινα το μεγάλο μου γιο σε κάποιον μικροβιολόγο ο οποίος τελείωνε στο άψε-σβήσε με το μωρό (πρώτη του αιμοληψία 1 έτους) και δεν τον ταλαιπωρούσε καθόλου.

Κάθε πληροφορία σας θα μου είναι πολύτιμη.

 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Και εγω στον Ευοσμο ξέρω έναν μικροβιολογο κορυφη... Πήρε αίμα από την φλέβα απο την μικρή μου όταν ήταν 5 ημερών (εξέταση για ίκτερο) με την μία και μέσα σε δευτερόλεπτα... Ψάχνει με το χέρι του να βρει πρώτα την φλέβα εξωτερικά και μετά τρυπάει... Αν θες πες μου να σου πω στοιχεία....

Link to comment
Share on other sites

Βιο lab στην Γρηγορίου Λαμπράκη, στην Άνω Τούμπα. Όσες φορές έχω πάει τα παιδιά δεν υπήρξε θέμα. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες πές μου να ψαξω να σου βρω ακριβή διευθυνση και τηλέφωνο.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 1 χρόνο μετά...
:(Κορίτσια πρέπει αύριο να πάμε το μικρό για αιμοληψία για εξετάσεις.Ξέρετε κάποιο μικροβιολογικό στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.Φοβάμαι μην τον ταλαιπωρήσουν μέχρι να βρούν φλέβα.Κλάψ!:(
Link to comment
Share on other sites

Εμείς πήγαμε για αιμοληψία πριν από 1 μήνα και τελικά δεν τα καταφέραμε.

Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω απλά ήταν άπειρη η μικροβιολόγος και φταίω εγώ γιατί η παιδίατρος μου είχε συστήσει άλλη η οποία είπε ότι έχει εμπειρία για μωρά αλλά εγώ προτίμησα μια άλλη κοπελίτσα γιατί ήταν πιο κοντά. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο δύσκολο και θα πρέπει να έχει μεγάλη εμπειρία ο μικροβιολόγος.

Anyway, αυτό που μου πρότεινε η παιδίατρος είναι το BIOLAB στην Ανω Τούμπα στην Γρ. Λαμπράκη.

Καλά κάνεις και ψάχνεις για έμπειρους. Μακάρι να το είχα κάνει και εγώ....

Απλά να σημειώσω ότι τελικά δεν την κάναμε την εξέταση γιατί δεν ήταν απαραίτητη, οπότε το άφησα, και δεν έχω προσωπική εμπειρία από το συγκεκριμένο εργαστήριο.

Link to comment
Share on other sites

Αποφασίσαμε να τον πάμε στη Γενική Κλινική.Εκεί γέννησα.Σίγουρα θα έχουν εμπειρία από μωρά αφού είναι πολυκλινική (λέω και παρηγοριέμαι!).Ο Θεός βοηθός!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αστέρι η κυρία στο μικροβιολογικό της Γενικής.Με τη μια βρήκε φλέβα και ξεμπερδέψαμε.Βέβαια τα κλάματα δεν τα αποφύγαμε αλλά ήταν για πολύ λίγο. Άντε πάει κι αυτό και αχρείαστοι να είναι από εδώ και πέρα!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...