Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

διαζύγιο με δύο παιδιά μικρά


rit@

Recommended Posts

πέντε χρόνια τώρα η ίδια ιστορία. 5 χρόνια προσπαθώ να έχω τον τέλειο γάμο την ειδανική οικογένεια και πάντα βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση. μόνο που στην αρχή είμουνα μόνη μου μετά είχα ένα παιδί το οποίο λατρεύω και στην πορεία έκανα και άλλο επίσης λατρευτό από την αγάπη μου στο πρώτο. δεν ήθελα να είναι μόνο του στην ζωή χωρίς αδερφάκι και ποτέ δεν φανταζόμουν ούτε για αστείο ότι θα μπορούσα να φτιάξω ξανά την ζωή μου με άλλον άνδρα και το παιδί μου μαζί ή ότι θα μπορούσα να κάνω άλλο παιδί με άλλο άνδρα. είχα φάει μεγάλο κόλημα με την κατάντια μου και την στραβομάρα μου δηλαδή που πήγα και παντρεύτηκα έναν άνθρωπο που δεν με αγαπάει ή που δεν ξέρει να αγαπάει ή δεν ξέρω και εγώ τι. . . πάντως σίγουρα για οικογένεια δεν κάνει δεν ξέρει τι σημαίνει καν. κουράστικα να τον συντηρώ και αυτός να δουλεύει αραιά και που, κουράστικα να μεγαλώνω μόνη μου τα υπέροχα παιδιά μου και αυτός να είναι όλο νεύρα, κουράστικα να βρίσκομαι συνέχεια καταχρεωμένη γιατί παίζει όταν βρει ότι βρει, κουράστικα να προσπαθώ να αισθανθώ γυναίκα πλάει του και αυτός να με βλέπει σαν κούτσουρο κουράστικα κουράστικα και το μόνο που εύχομαι είναι να μην με κρίνουν άσχημα τα παιδιά μου αργότερα για αυτό. όμως πραγματικά προσπάθησα πολύ πολύ πάρα πολύ πριν τα παρατήσω με αυτόν τον γάμο. έβαλα τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα, είπα οκ έκανες λάθος επιλογή τώρα θα την λουστείς θα ζήσεις έτσι το υπόλοιπο της ζωής σου για το καλό των παιδιών σου, θα είσαι μόνο μάνα και όχι γυναίκα όμως τώρα μου βγαίνει όλη η κούραση η κατάσταση κάθε μέρα χειροτερεύει και δεν θέλω να μεγαλώσω έτσι τα παιδιά μου σε αυτό το παγωμένο περιβάλλον. θέλω διαζύγιο και το θέλω χθες. θέλω πίσω την ζωή μου και θέλω να έχω οικογένεια μόνο με τα παιδιά μου μπορώ???

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 137
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν είναι πάντα ευκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση. Αλλα είναι προτιμότερο τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα υγιες περιβάλλον, έστω και με τον ένα γονιό παρά να ζουνε καταστάσεις που θα τους αφήσουν τραύματα.Απο ότι έχεις γράψει εσύ συντηρείς την οικογενειά σου, το ίδιο θα κάνεις και τώρα, με τη μόνη διαφορά ότι θα είσαι πιο χαλαρή γιατί δεν θα έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που πάνω απο όλα δεν σεβεται τα παιδιά που έφερε στον κόσμο. Θα σε συμβούλευα όμως πως οποια απόφαση και να πάρεις τελικά μην αφήσεις ποτέ το θυμό σου για τον πατέρα τον παιδιών σου να βγει στην επιφάνεια μπροστά στα παιδιά σου,να τους μιλάς για τον πατερα τους με τον καλύτερο τρόπο,και αστα να κρίνουν μόνα τους την κατάσταση οταν μεγαλώσουν και καταλαβαίνουν κάποια πραγματα.

Σου ευχομαι το καλύτερο για σενα και τα παιδάκια σου. Να τα χαιρεσαι.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Link to comment
Share on other sites

Η μαμά μου -παιδί χωρισμένων γονιών- μου έχει εκμυστηρευτεί ότι όταν χώρισαν οι γονείς της, εκείνη και ο αδερφός της ένιωσαν τρομερή ανακούφιση. Τα παιδιά μεγάλωσαν με τον πατέρα τους και τη γιαγιά τους. Η μητέρα της δεν την έντυσε καν νύφη.

Κι όμως έφτιαξε μια τόσο ωραία οικογένεια. Το ότι ήταν παιδί χωρισμένων γονιών δεν την εμπόδισε να έχει αστείρευτη αγάπη για τον μπαμπά μου, εμένα και τον αδεφό μου. Τώρα φροντίζει επίσης τη μαμά της που είναι ανήμπορη. Την πιάνει βέβαια το παράπονο αλλά λέει "μάνα μου είναι".

Αυτό που χρειάζονται τα παιδιά σου κι εσύ είναι ένα υγιές περιβάλλον και αγάπη. Είναι το καλύτερο εφόδιο. Φτιάξεις δεν φτιάξεις τη ζωή σου θα είσαι πιο ήρεμη και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στα παιδιά σου.

Κουράγιο και δύναμη!

Link to comment
Share on other sites

σας ευχαριστώ είμαι πολύ χάλια μα πάρα πολύ χάλια του λέω να πάμε μαζί σε ένα δηκηγόρο να κάνουμε ότι είναι καλήτερο για τα παιδιά να γίνουν όλα όσο πιο ανώδυνα γίνεται αλλά δεν με ακούει δεν καταλαβένει δεν υπάρχει πρόβλημα λέει θα φτιάξουν τα πράγματα κ.α. Δεν καταλαβένει ότι πλέον ότι και να κάνει δεν με συγκινεί? μου έχει τελειώσει δεν θέλω τίποτα μα τίποτα απο αυτόν θέλω μόνο την ζωή μου πίσω.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Link to comment
Share on other sites

Κανε τις κινησεις που είναι να κάνεις μόνη σου.Μην περιμένεις ανταπόκριση απο αυτόν τον άνθρωπο. Απο εδώ και πέρα πρέπει να πράτεις μόνη σου.

Παιρνε δύναμη απο τα δυο σου παιδιά και προχώρα.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

και εγω αυτο συμβουλευω οπως παραπανω, να κανεις μονοι σου τις κινησεις σου.

πανε εσυ σε δικηγορο και δες τι γινεται, μην φυγεις και μετα βρεθεις και σε μπελαδες.

δεν ξερω τι να σου πω, τα ειχα ακουσει και παλιοτερα απο εσενα αν θυμαμαι καλα και πολυ στεναχωρεθηκα αλλα ειναι πολλα. Ενας γονιος-συζυγος που δεν προσφερει στην οικογενεια παρα καταστρεφει ειναι κατι ασχημο και στεναχωρο.

τα παιδια θα γνωρισουν τον πατερα τους και θα ειναι μαζι του αν το θελει αλλα και εσυ θα εισαι καλυτερα καθως φαινεται να εχεις παρει την αποφαση.

για να ξεκαθαρισω δεν σου λεω να χωρισεις, δεν θα το εκανα ποτε σε καποιον καταμουτρα,ποσο μαλλον τωρα απλα προτεινω να πας να ρωτησεις καποιον δικηγορο.

σκεφτηκες να πας σε καποιον συμβουλο γαμου; μηπως και δει καποια προβληματα που εχει, τουλαχιστον να συνειδητοποιησει τι συμβαινει, να εχει γνωση της πραγματικοτητας γιατι ειτε δεν καταλαβαινει είτε δεν θελει να καταλαβει...

καλη δυναμη να εχεις και να ειναι παντα καλα τα παιδακια σου

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Link to comment
Share on other sites

σας ευχαριστώ που μου δίνεται δύναμη. πραγματικά νοιώθω απαίσια. ξέρω πως πρέπει να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου αλλά θα ήθελα να με βοηθήσει έστω και τώρα για τα παιδιά ρε γαμ.... .του το είπα και μου είπε πως δεν μπορεί να ασχοληθεί τώρα πως έχει άλλες προτεραιότητες κ.α. σκ..τ ρε γαμ...

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Link to comment
Share on other sites

ΟΧΙ, ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ;

ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΕΧΕΙΣ 2 ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ;

Ε, ΟΧΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΗΡΕΜΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΤΕ.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗ (ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ) ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ, ΦΙΛΕΣ, ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.

ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ. ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Link to comment
Share on other sites

ΘΑ σου ελεγα μηπως να εβλεπες τι καλα υπαρχουν πριν προχωρησεις ΑΛΛΑ εγραψες οτι ΠΑΙΖΕΙ τα λεφτα???οτι σε κανει κ νιωθεις σαν ενα κουτσουρο>?κοπελα μου ειμαστε αγνωστοι και οι συμβουλες μας μπορει να μην ειναι σωστες για κατι τοσο σοβαρο και σημαντικο στην ζωη σου αλλα με τα γραφομενα σου ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ.

Και στην ερωτηση σου αν ΜΠΡΟΡΕ΅Σ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ...η απαντηση ειναι φυσικα.

Link to comment
Share on other sites

Το ξέρω πως είμαστε άγνωστοι και ειληκρινά ενώ είμαι καιρό μέλος πάντα απεφευγα να μιλήσω για τα προσωπικά μου γιατί ντρεπόμουν. ήθελα πολύ να είναι αλιώς τα πράγματα να είχα την τέλεια οικογένεια μπλα μπλα μπλά και ποτέ δεν πίστευα ότι θα φτάσω σε αυτήν την κατάσταση. ήμουν σίγουρη πως με υπομονή και επιμονή όλα λύνονται και πως αν θες να κρατήσεις τον γάμο σου κάνεις τα πάντα. και έτσι έκανα, έχω κάνει τα πάντα έχω ανεχτεί έχω ξεχάσει τελείως εμένα, με έχω παραμελίσει όσο δεν φαντάζεστε, ευτυχώς που με κρατάει η δουλεία μου. Ομως μέχρι τώρα είχα βοήθεια πολύ μεγάλη από τους δικούς του και τώρα ξέρω πως αναγκαστικά θα πάρουν το μέρος του μια και είναι παιδί τους και δεν θα με βοηθάνε άλλο και φοβάμαι μήπως δεν τα καταφέρω και από οικονομική άποψη αλλά και με ποιόν θα είναι τα μικρά μου όταν εγώ δουλεύω τουλάχιστον 9 με 10 ώρες την ημέρα? αυτή την βοήθεια ήθελα από τον πατέρα τους να μπορεί να τα σχολάσει και να τα πάει σπίτι να τα κοιμήσει και να φύγει μόλις σχολάσω αλλά................ όχι ότι θα το βάλω κάτω δεν πειράζει θα ζοριστώ αλλά θα τα καταφέρω εν ανάγκη θα πάρω νταντά και ας μην μου μένει μία

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

οι δικοι σου ανθρωποι; δεν ειναι κοντα ή δεν μπορουν;

ο μεγαλος λογικα μπορει να παει ολοημερο και ο μικρος παιδικο.

λογικα μπορεις να βρεις και μια κοπελα ισως για λιγες ωρες μεχρι να γυρισεις το απογευμα γιατι απ οτι καταλαβα δουλευεις μεχρι αργα

απο την αλλη μην αποκλειεις το γεγονος να σε βοηθανε παλι οι γονεις του οχι για σενα αλλα για το παιδι (καλα, δεν το εχω και σιγουρο απλα υπαρχει μια ελπιδα με ο,τι συνεπαγεται αυτο...)

και αν μπορεις διεκδικησε κατι οσον αφορα τις ωρες που μπορει να προσεχει αυτος τα παιδια. εσυ δουλευεις ενω ο αλλος περιστασιακα καταλαβα.

πραγματικα δεν αξιζεις ολη την ταπεινωση για σενα και μη νομιζεις τα παιδια καταλαβαινουν

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Link to comment
Share on other sites

Διαβαζω αυτα που γραφεις και νιωθω οτι εγραψα εγω ,σε νιωθω σε καταλαβαινω μια και εγω ζω μια κατασταση που ειναι σχεδον ειδια μια και εμενα δεν παιζει γιατι δεν εχει να παιξει ....

Τα πραγματα ειναι οπως τα γραφεις , εγω παλι νιωθω σαν το τραπεζακι ενα επιπλο ,μεσα στο σπιτι και να ακουω και το καλο οτι εγω φταιω για ολα ......γιατι τα παιδια εσπασαν αυτο γιατι κανουν φασαρια αστα να πανε........

Η αποφαση ειναι δυσκολη γιατι λεω οτι μονο η παρουσια του ειναι αρκετη για να νιωθουν τα παιδια ασφαλεια ξερω ειναι λαθος ισως αυτο για τον εαυτο μου ,αλλα νιωθω οτι τα παιδια θα πονεσουν πολυ μια και ειναι μαζι του ολη μερα και εγω δουλευω ...

Απο την αλλη λες ειμαι 36 χρονων αξιζει να ζω ετσι ??????

Δεν ξερω μακαρι να μπορουσα να σου δωσω μια απαντηση ........

ισως αν μπορουσα να το εκανα και εγω γιατι ξερω τι ειναι αυτο αλλα εγω προσωπικα μου μοιαζει βουνο οτι πρεπει να παρω μονη μου το τιμονι στην ζωη των παιδιων μου........

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Link to comment
Share on other sites

Ζαχαρενια μου,καλημερα.

Να σε ρωτησω κατι?Τα παιδακια σου εχουν καλη σχεση,ισορροπημενη με τον πατερα τους?Και γενικα ειναι ευτυχισμενα,περνανε καλα στο σπιτι σας?

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

 

Αλβερτος Αινσταιν

Link to comment
Share on other sites

Εχουν καλη σχεση με τον πατερα , τους κατα ποσο ειναι ευτυχισμενα δυσκολο να απαντησω οταν ειναι ολη μερα κλεισμενα μεσα στο σπιτι με τον καλο μου μπροστα στην οθονη του υπολογιστη........δεν το πιστευω

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Link to comment
Share on other sites

Αργησα να απαντησω,συγγνωμη...

Να σου πω την αποψη μου?

Ετσι οπως καταλαβα οτι εχει η κατασταση,εγω στην θεση σου θα χωριζα.

Ειμαι απο τα παιδια που μεγαλωσαν μεσα σε ενα προβληματικο γαμο και παρακαλουσα να χωρισουν οι γονεις μου...Δυστυχως δεν το εκαναν.

Δεν σου λεω να αφησεις εναν ανθρωπο που για καποιο λογο εχασε την δουλεια του αθελα του,σε μια τετοια περιπτωση δεν θα χωριζα ποτε,ατυχιες συμβαινουν στον καθενα,αλλα μου δινεις την εντυπωση πως ο συζυγος σου ειναι χωρις δουλεια κατ'εκλογην και αν δουλευε θα επαιζε τα χρηματα του αντι να προσφερει στην οικογενεια του.Συν οτι σου την λεει και απο πανω.Και το πιο μεγαλο συν οτι δεν τον θες πια...

Θα σου το θεσω αλλιως,αν η κορη σου ειχε παντρευτει εναν τετοιο ανθρωπο,τι θα ηθελες γι'αυτην?Γιατι ο,τι κανεις εσυ,δινεις το παραδειγμα στα παιδια σου.Λες στην κορη σου ουσιαστικα να ανεχεται ο,τι της κανει ο συζυγος της και στον γιο σου πως μπορει σαν παντρεμενος να κανει τα ιδια.

Επισης καμια φορα η σιωπη,η φορτισμενη σιωπη μεταξυ των γονιων ειναι το ιδιο επιζημια για τα παιδια με τις φωνες και τους καυγαδες.

Ενα θα σου πω...Θα ημουν καλυτερος ανθρωπος εαν ζουσα με εναν ηρεμο,ευτυχισμενο γονιο.Μακαρι να το ειχαν δει οι γονεις μου.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

 

Αλβερτος Αινσταιν

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

sk.margaret Καλημερα διαβασα το μυν σου και στεναχωρεθηκα παρα πολυ γι αυτο που σου συμβαινει. Ειναι δυσκολο να χωρισεις αφου υπαρχουν 2 παιδια αλλα δεν πρεπει να βλεπουν και μια μητερα να καταρεει καθημερινα. Θα σου προτεινα να εξαντλησεις καθε οριο πριν προβεις στον χωρισμο συζητησε του αυτα που σε απασχολουν και αν μπορεις οικονομικα επισκεψου και εναν συμβουλο γαμου ισως να σε βοηθησει. Μην κατηγορεις τον εαυτο σου για την επιλογη σου γιατι απο αυτον αποκτησες 2 παιδια που λατρευεις οπως λες. Προσπαθησε για τα παιδια σου να βρεις την δυναμη να το πολεμησεις και αν δεις οτι ουτε τοτε βρεθουν λυσεις σκεψου την εσχατη λυση. Σου μιλαω απο δικη μου προσωπικη εμπειρια. Ναι τα πραγματα δεν ειναι ευκολα αλλα δεν ειναι και ακατορθωτα. Μπορει και η οικογενεια του να σε βοηθησει αν τους μιλησεις μην το αποκλειεις αυτο- αλλα η δικη σου οικογενεια ειναι κοντα σου?? Εχεις στηριξη?? Οσο για το οικονομικο που ανεφερες αφου ο συζηγος σου δεν σε βοηθα τι φοβασαι?? Αν ομως αποφασισεις τελικα να χωρισεις που δεν το ευχομαι μην μπεις ποτε αναμεσα στα παιδια σου και στον αντρα σου αστα να αποφασισουν μονα τους. Ποσο εινα τα παιδακια σου?? ΥΠΟΜΟΝΗ

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα κορίτσια, σας ευχαριστώ για τα μυνηματά σας. Ολες οι απόψεις είναι σεβαστές και κατανοητές. η Ζαχαρένια με άγιξε περισσότερο μια και μοιάζουν οι ζωές μας απ ότι κατάλαβα. Οι δικοί μου δεν είναι κοντά μου είναι άνθρωποι που κοιτάζουν την πάρτη τους όχι ότι δεν μπορούν απλά δεν θέλουν ίσως όμως όταν χωρίσω λέω ίσως να έχω μια μικρή βοήθεια δεν ξέρω θα δίξει. για την ώρα δεν θέλω να στιριχτώ σε κανέναν. θέλω να ξέρω ότι μπορώ μόνη μου. μέχρι τώρα μένω σε σπίτι δικό τους και τα παιδιά τα προσέχει η μάνα του γιαυτό λέω πως έχω μεγάλη βοήθεια δεν πληρώνω ενοίκιο κ.α. Ομως πρέπει να φύγω είναι σας φυλακή για μένα εκειμέσα δίπλα η γιαγιά του κάτω οι γονείς του αυτοκίνητο δεν έχει κανένας παρά μόνο εγώ και τρέχω για όλους και με όλους και δεν έχω την δυνατότητα ούτε να κατουρίσω χωρίς να με ρωτήσουν που πάω. όσο για επισκέψεις ούτε κατα διάνεια, κανένας δεν πατάει εκεί. έχω απομονοθεί εντελώς. έχω χάσει φίλους συγγενείς τα πάντα. η ηλικία των μικρών μου φένεται στο τικεράκι 4 ο πρώτος και 2 ο μικρός.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Link to comment
Share on other sites

Ο συζυγος σου εχει προβλημα με τα τυχερα παιχνιδια απο οτι καταλαβαινω απο τα λεγομενα σου,προκειται για ενα ειδος ασθενειας ακρως επικινδυνης αλλα και πληρως ιασιμης.Πιθανως ευθυνεται αυτη για τα περισσοτερα προβληματα σας.Οι συγγενεις του τι λενε για αυτο;

Link to comment
Share on other sites

Κανεις δε σου λεει οτι θα ειναι ευκολα τα πραγματα. τα περισσοτερα διαζυγια δυστυχως περνουν ασχημη τροπη τελικα κ ιδιως οταν εχεις να κανεις με ανεγκεφαλους κ ανευθυνους ανθρωπους. Ομως μηπως κ ετσι οπως ζεις τωρα ειναι ευκολοτερο? Κ σκεψου οτι τα παιδια ειναι ακομα μικρα κ δεν καταλαβαινουν τα παντα, αλλα μεγαλωνοντας μονο χειροτερα θα γινονται τα πραγματα. Οποτε παρτο αποφαση, πηγαινε σε ενα δικηγορο μονη σου κ ρωτα για τις διαδικασιες κ τι πρεπει να κανεις. Ρωτα κ για το οικονομικο κ για διατροφη που δικαιουσαι... Δινεις εντυπωση δυναμικου ανθρωπου οποτε πιστευω θα τα καταφερεις.. Σου ευχομαι το καλυτερο κ να θυμασαι οτι ολα τα λαθη διορθωνονται, εστω κ αργα.

Link to comment
Share on other sites

είναι σίγουρα και αυτό ένα από τα μεγαλύτερα μας προβληματα όμως όχι ότι ευθύνεται αυτό για όλλα τα υπόλοιπα. δεν τον ενδιαφέρο τλπ αυτόν τον άνθρωπο σαν γυναίκα δεν ξέρω γιατί με παντρεύτηκε ή δεν θέλω να φαντάζομαι.... οι δικοί του δεν ξέρουν ότι έχει πρόβλημα με το παιχνίδι μόνο στην μητέρα του το έχω πει αλλά και αυτή δεν το πολυπιστεύει όπως και ο ίδιος δηλαδή ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι έχει πρόβλημα. είναι λέει απλά σπασμοδικές κινήσεις που κάνω μήπως και ξελασπώσω. Εγώ πάντος λέω πως όποιος δεν παρεδέχεται καν το πρόβλημά του δεν θα καταφέρει ποτέ να το ξεπεράσει. και για το γάμο το ίδιο λέει, φάση είναι θα περάσει, θα το ξεπεράσουμε, θα γίνω καλήτερος, φταίει το ότι δεν είμαι ενταξυ επαγγελματικά και δεν μπορώ να "λειτουργήσω",το τελευταίο μου το είπε προχθές όταν του είπα να πάμε σε δηκηγόρο. δεν μπορώ να ασχοληθώ τώρα λέει με αυτό έχω άλλες προταιρεότητες. κ.α. πολλά που δεν περιγράφονται ούτε γράφονται δράμα το βλέπω εγώ πάντος.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Link to comment
Share on other sites

Φυσικα δεν ξερω καθολου τι γινεται στο σπιτι σας,παντως καποιος με μεγαλο εθισμο στον τζόγο αδυνατει να λειτουργησει σωστα σε μια οικογενεια αφου το μοναδικο που τον ενδιαφερει ειναι να ικανοποιησει το παθος του.

 

Ειναι εμφανες οτι υπαρχει αποσταση μεταξυ σας, το αν και πως μπορει να καλυφθει το ξερεις εσυ και αυτος,καθως εαν και ποσο εχετε προσπαθησει προς αυτη την κατευθυνση.

 

Υπαρχει και η "λύση" της τυπικης συμβιωσης κατω απο την ιδια στεγη,αλλα προϋποθετει οτι υπαρχει ηρεμια στο οικογενειακο περιβαλλον και οχι καυγαδες και προβληματα,συνηθως τα ζευγαρια που την επιλεγουν απλως καθυστερουν το αναποφευκτο.

Link to comment
Share on other sites

αχ και βαχ. την τυπική συμβίωση που περιγράφεις την κάνουμε τώρα αν όχι 5 σίγουρα 4 χρόνια άρα έχουν εξαντληθεί τα περιθόρια και όπως πολύ σωστά είπες απλα καθυστέρησε το αναπόφεκτο και όπως λέω εγώ βλέπω την ζωή μου να φεύγει χωρίς εμένα.... ευχαριστώ για τις απαντήσεις ακόμα και το ότι μιλάω και μοιράζομαι το πρόβλημα με ανακουφίζει

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Link to comment
Share on other sites

Κατι μου θυμιζει η ιστορια σου...και εγω μια απο τα ιδια..

Εγω πηρα την αποφαση τωρα μετα απο 11 χρονια γαμου και μετανιωσα που δεν το εκανα νωριτερα...Μονο ΕΜΕΙΣ μπορουμε να αλλαξουμε για τους αλλους ξεχασετο..!!!

Η ζωη μας ειναι μπροστα και οπως εμενα ετσι και σε εσενα....ειμαστε καλυτερα χωρις αυτους!! :)

.png74mmp1.png
Link to comment
Share on other sites

Μαργαρίτα μου λυπάμαι πολύ για όλα αυτά που περνάς

 

Κάποια συμβουλή δεν έχω να σου δώσω απλά θέλω να σου πω ότι όποτε με χρειαστείς είμαι εδώ....

κοντά σου δεν μπορώ να είμαι για ήμαστε κάπως μακριά (:cry:) αλλά ότι χρειαστείς μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο (οποιαδήποτε ώρα της ημέρας)

 

Φιλάκια πολλά

η σκέψη μου είναι κοντά σου

Η ζωή μου όλη .....

 

 

Link to comment
Share on other sites

Αχ αυτη η τυπικη συμβιωση .............. ειναι πολυ δυσκολο, να βραζω απ τα νευρα μου να ειναι τα παιδια μπροστα και να κανω τον καραγκιοζη ......να μιλαμε μεταξυ σαν να ειναι ολα καλα ,,,,να φευγουν τα παιδια και να λεμε μεταξυ μας απιστευτα λογια που συγουρα δεν μπορεις να μην νιωσεις παρα πονο για το πως φτασαμε ως εδω...

Εχεις δικιο κουκλα μου αν δεν το δουν απο μονοι τους οτι εχουν προβλημα εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα....

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...